Aşk İlişkileri Sevgiliyi öpmek normal değişim midir neden bazı insanlar için kötü karşılanıyor? berengumus Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bence çok ama çok normal Güncellemeler+1 yıl Değil midir olucaktı Güncellemeler+1 yıl Dudaktan öpmek yani Sevgiliyi öpmek normal değişim midir neden bazı insanlar için kötü karşılanıyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sevgili öpmek normaldir.Eğer dini açıdan bakarsan; zaten sevgili yapmak ta yanlış :D 0 2 Yorumla berengumus +1 yıl dudaktan ama yanaktan değil Yorumla TheCeketli +1 yıl Sokak ortasında öpüşmediğin sürece ha yanaktan öpmüşsün, ha dudaktan. Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ben anlamıyorum sevgiliyi öpmek normal değilse kimi öpmek normal? Komşuyu mu öpcez? 😀 0 1 Yorumla berengumus +1 yıl 🤦🏻♀️ Yorumla
Heonir Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Zaten normal sevdigin insani opmek sarilmak istersin bundan dogal ne var 0 0 Yorumla
hardloveshop Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Artık öpmek çok ama çok sıradan Sevgili diyince daha üst şeyler yaşanıyor normal olarak 1 0 Yorumla
Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Şöyle düşün ilerde kocan olursa başka birini öpmüş olman seni kötü hissettirmez mi 0 2 Yorumla berengumus +1 yıl yoo Yorumla Board_Tennis +1 yıl Tamam o zaman Yorumla
ÇaktırmaBenimsin2121 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Normal ya canım bırak sen onları 🤗 0 3 Yorumla berengumus +1 yıl Ama dudaktan Yorumla ÇaktırmaBenimsin2121 +1 yıl Normal dedim ya 🤗 Yorumla ÇaktırmaBenimsin2121 +1 yıl Şikayet et engelle boş ver muhatap bile olna bununla... Yorumla
yodanınsoltaşağıv10 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Dünyanın en olağan şeyi, kötü karşılayanın da mk. 0 1 Yorumla berengumus +1 yıl amin Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. normal.. 0 0 Yorumla
_Çavbella_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Dini inancına göre değişir. Bana normal değil 0 0 Yorumla
Defount Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl gayet normal 0 1 Yorumla Defount +1 yıl @İbrahimAtabey benim yorumun altına niye yazıyon ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sevgili öpmek normaldir.
Eğer dini açıdan bakarsan; zaten sevgili yapmak ta yanlış :D
dudaktan ama yanaktan değil
Sokak ortasında öpüşmediğin sürece ha yanaktan öpmüşsün, ha dudaktan.
Ben anlamıyorum sevgiliyi öpmek normal değilse kimi öpmek normal? Komşuyu mu öpcez? 😀
🤦🏻♀️
Zaten normal sevdigin insani opmek sarilmak istersin bundan dogal ne var
Artık öpmek çok ama çok sıradan
Sevgili diyince daha üst şeyler yaşanıyor normal olarak
Şöyle düşün ilerde kocan olursa başka birini öpmüş olman seni kötü hissettirmez mi
yoo
Tamam o zaman
Normal ya canım bırak sen onları 🤗
Ama dudaktan
Normal dedim ya 🤗
Şikayet et engelle boş ver muhatap bile olna bununla...
Dünyanın en olağan şeyi, kötü karşılayanın da mk.
amin
Geri kafalılar öpüsmeyi sevmez
normal..
Dini inancına göre değişir. Bana normal değil
normal
Normal canım neden anormal olsun
Gayet doğal bir şey
Normal, öpüşmek bağı arttırır.
gayet normal
@İbrahimAtabey benim yorumun altına niye yazıyon ya
Normal
Gayet normal.