sanalda çok iyi anlaşıyoruz ama ben sanalda kalsın istiyorum aslında olalım diye ben çabaladım yani ben üstüne düştüm ama reel olmak istemiyorum onunla sanaldan herşeyi yapabiliyoruz aklınıza ne gelirse ama reelde ondan hoşlanmıcam reel olmak istemiyorum sizce illa ayrılır mıyız napmalıyım reel olcaz falan dedim hep hayal bile kurduk ama ben istemiyorum cidden çevremde yakışıklı çok ama beni anladığı için onla konuşuyorum neden derseniz neden sevgili oldun derseniz keşke olmasaydm kıskanıyordum ondan kıskanıyorum hala ama reel olsak kıskanmam bile
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Tamam ayril bahane bul, cocuguda umitlendirme. Arkadas kaldikca umudu olur gerek yok bas engeli sebepsiz kaybol en kotu. Konusarak diyemeyeceksen
ama ben ona bağlandım gibi çok iyi anlaşıyoruz birlikte oyunlar oynuyos dizi izliyos sohbet ediyos sanal seks vs yani arkadaş olarakta yapılcak şeylerdi bunlar ama kıskandım.
İyi de her otu boku sanalda yapiosun cocugu yanina yakistiramamissin. O cocuk hep sanal kalmayi kabul ediyorsa eyvallah
reel olcaz diye hayal kurduk hatta baya hayal kurduk ama fotoğraf attıkça soğuyom hiç atmasa keşke ben istemiyorum bile. d
Reeli dusunmuyorsan, cocugu bosuna umutlandirma arkads olarak kalmak istemeyecektir muhtemelen.
En iyisi konuş bu sıkıcı gunlerde canın sıkılmaz kafa dengi birini bulmak zor ama ona da soyle sadece sanalda kalır bu is diye
bence illa ayrılcaz ya sölemicem hiç ondan hayal kurmak güzel
Ona kötülük yapmış olursun ama sen bilirsin onunda tecrübe edinmesi lazım doğanın kanunu gibi bir sey oldu bu sonucta
Muhtemelen sana gosterdigi ilgi egonu mutlu ediyor senin ki sevmek degil padisahim cok yasa diyen bi saksakci istemek gibi..
hayır alakası yok inan çevremde o kadar ilgi veren erkek varki ama bana sıkıcı geliyorlar ya da kendimi yakın hissetmiyorum ama o tam benmm kafadan biri ama kriterler hiç uyuşmuyo
Gercekte hayatinda yaninda olmasini istemicegin birini sanalda sevgili diye uyalamak bence haksizlik.. iyi birer arkadas olabilirdiniz sevgili olmaktansa
evet ama çok saçma dimi arkadaş kalamadık çünkü ben onu çok kıskanıyorum tek benm olsun istedm
Senin kafan karisik bence
nasıl yani canım ama tip olarak beğenmiyorm yoksa olurdu yani..
Iyi anlastigin herkesle sevgili olucaksin diye bi kural yok , bi cekim olmasi gerekiyor sen bu ayrimi yapamamissin
işte çekim var canım mesela sanal seks yapıyoruz falan çok zevkli ama tipi hayır bana göre değil hiç tipim değil oluru yok
Sexting yapmak istemende sevgili olmani gerektirmiyor , diyorsan ki baska kadinlara gitmesin sadece benimle yasasin o iste bencillige giriyor
evet kıskanç insanım işte çok kötü birşey ama başkasını kıskanmak değil sevdiğim insanları kıskanıyorm bunu seviom işte sorun o ama tipini beğenmedm seviom saçma değilmi
Elemanda keyif aliyorsa bu gidisattan aslinda cok da sorun yok , ama bana kalirsa sacma.. net olmak gerektigini dusunuyorum ben..
Arkadassliksa arkadaslik , cinsel yaklasmak istiyorsan ona gore..
Anladin sen beni
evet normalde beni kimse mesela cinselliğe çekemez kolay kolay ama onunla herşey zevkli nasıl desem bazı çok yakışıklılar var ama o tarz hisler uyandırmıyorlar ya da yüz bile vermiyorum garip bi çekim oldu yani
Olabilir aranizdaki çekim tutmuştur bi anda oluverir , keyfine baak boşver
Biriyle cinsellik yaşadın diye sonraki tanistigin kisiyle de yasicaksin diye bi kaide yok
Hayat senin hayatin
Benimle sevgili olmak isteyen çok ama beni anlayan o diyor boş yapma
evet öyle pandemideyiz ya kimseyle görüşmek istemiyorum o cazip geldi belki de çünkü erkekler illa buluşmak istiyor arkadaşlarım bile var birsürü
Yaş kaç
19
Kapalımısın
hayır ne alaka
Ben sevmem ondan 😂😂
herkesn inancı kendine bişe diyemicem
Sen nerelisin
Belirli bir dönem sonra zaten araya soğukluk girer.
inş girer ben kimseyi üzmek istemem zaten illa girer
Adı üstünde sanal. Belirli bir dönem sonra tükeniyor
Insanların kalbiyle oynuyosunuz ama. Hic girmeyeceksin o zaman bu yola
o beni sevmiyodu ben tek seviyordum şimdi üstüme düşüyor önemsiyor ama ben reel istemiyorm evet haklısın sevgili olmam hata beğenmediğim biriyle
Yani bir an evvel bitir bence
bence ayrıl illa herşeyi yapıyorsunuz diye katlanmak zorunda değilsin
katlanmak değil seviyorum eğlenceli ikimiz çok anlaşıyoruz falan ama beğenmiyorum işte kıskançlığımdan sevgili olduk
ben yanlış anladım o zaman herşey diyince bir an
Benimde olmuştu baglanmistim çok kötü oldu sonu sen nasıl birisin acaba merak ettim 🤗
Tanışmak isterim izin verirsen sohbet muhabbet vs
Yazık değil mi bişey düşünmüyorsan niye vaktini aliyorsun? Çok bencilce.
giden vakit tek taraflı gitmiyoki
Sen isteyerek vakit veriyosun ama karşındaki de senin gibi mi düşünüyor belki biseyler kstedigi için sana vakit ayiriyor
Beğendiğin birisini bulana kadar oyna onunla eğlen can sıkıntısını gider sonra dersin ki tipini beğenmedim
yok canım öyle kalp kıramam zaten beğendiklerim var ama kafa olarak ben samimi doğal insan seviyorum zaten sanal ne kadar sürebilirkii
Kardeş git tedavi ol gerçi neyse ya :D :D
nie kardeş
sen çıldırmışsın
neden canım
sırf seni anlıyor diyede sevgili olmazsın
ya neden oldum çok kıskandığım için yoksa sanaldan sevgili bile olmaz aşırı saçma bunu ona diyordum hattta o zaman neden bana böyle davranıyorsn saçmaysa falan diyodu
işte bu yüzden çıldırmışsın
sanaldan sevgilimi olur aammkk
sanaldan çok seversen birini olmaz hep yanında olma arzusu olur ama böyle herşeyini paylayaşşbilceğin güvendiğin biri eğlenceli oluyor ama sevgili olmaz cidden
O sadece eğlencelik falan filan canım burdan banada öyle çıktı kız hoşlandı falan tabi ben öylesine sohbet ettim
baska flört bul yedek olarak kalsın bu
nasılsa reel olmazsınız mı diyorsn yok başka flörte gerek yok ben onla reel olmak istemiyom aldatma falan yok
Profil fotoğrafına bakma
iyiki pp de kendisi yok yani normal bir tip ama benim standartımın çok altı ve hiç tipim değil yoksa herkesn alıcısı vardır
Klasik kiz tribi
canım neresi klasik ilk defa yaşıom ya hani konuşuyoz tamam da normals sevgili olmamıştm beğenmedm insanla
Bak simdi sanaldan biriyle konusursun onunla bir seyler de yasayabilirsin ama brine bos yere umut vermek sacma ve kotu bir sey. Zaten sanaldan konusup bence sacma olan sanal iliski diye bir seyi yasiyorsan birbirinize karsi çok buyuk bir beklenti icinde olmamaniz gerekiyor. Sonrasinda bos yere umitlendirmeye gidiyor olay. Beklentileri onceden iyi belirlemesi gerekiyor. Sadece konusup vakit gecirip belki bir seyler yasadigin biriyle reelde gelecegimiz var dersen bos yere umit vermis olursun. Cocukta saf biraz herhalde inanmis sana.
ya bilmiyorm belki de o ayrılır belli olmaz ama bana karşı bi değişti sahiplenici böyle özen gösteriyo falan sevio gibi değişti gibi o yüzden ama illa ayrılırız ya
Sen ona bu sekilde yaklasirsan oda yapmasi gerekeni yapar. Aslinda cocukta sorun yok. Sen onu bos yere umitlendirip bir tik kandirmissin. Benle konusurken çok net bir sekilde ayriliriz biz diyorsun ama cocukla bu sekilde konusmuyorsun. Konusmadigin icinde her sey normal bir iliskiymis gibi ilerliyor. Beklentiler çok farkli. Sen biraz daha benim gibi vakit gecirip sohbet edecek birini ararken olmayacak birisine umit vermissin
evet canım öyle oldu oda kıskançlığımdan onu diğer herkesten kıskanıyorum
Al iste klasik kiz tribi diyince kiziyorsun degismez kural. Kadin hem benim olmasin hem de baskasina gitmesin kafasinda oluyor. Cocuga karsi bir beklentin yok bos yere kandiriyorsun bari sal kendi yoluna gitsin.
bana gel
Vazgeççç.
yok durup duurken olmaz illa ayrılırz zaten
Çıkar bir bahane.
Bende yaptım
ne yaptın
Sanal sevgili
noldu sonra ne kadar sürdü nie bitti
Kız çok sıktı beni saldım