Güncellemeler
+1 yıl
Yani siz bir ayrılık yasadiginizda iyi kötü fark etmez ama şöyle anlatim önceden geride kalan taraf direnirken birden o da geri çekildi aniden ve diğer kişi gelmesine alışık olduğu için anlık şok yaşamış midir? Nasıl ya niye gelmiyo olum bu beni asla bırakamazdı noldu ki şeklinde :)) kudurur mu bir nevi de yani çünkü nasılsa gelir bea modunda takiliyorsa.. o yüzden soruyorum geride bıraktığını merak eder mi diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yok zaten her türlü beklediğini , izlediğini biliriz. Zaten bilerek umursamıyor taktiği yapmışsın. Her türlü ceptesin
Nasıl biliyonuz müneccim mısınız ya fbdhdhd
Ayrıca 4 ay olacak asla yazmadım cepte miyim 😁
Buraya konu açmışsın ya hani , hatta yazmışsın yukarı '' Nasıl ya niye gelmiyo olum bu beni asla bırakamazdı noldu ki şeklinde '' bunu yazmışsın. Bu senin ego'n. Bu karşı tarafın düşünmesini istediğin olay. Biz bu şekilde düşünmeyiz. Sen ceptesin cok zorlama yani.
4 ay olması önemli değil , sonuçta hala bekliyosun. Hala ona '' umursamıyorum '' mesajı vermeye çalısıyosun. Aslında o taraftan kopmadın , hala bağlısın. Cepten cıkma nın tek yolu var. O kişi ile görüşmemek.
Hahaha tamam şimdi kendini yerine koy senin için emek vermiş ne bilim pesinde koşmuş biri birden durdu hatta şöyle anlatim ben koşuyorum o önümde kaçıyor nasılsa takip ediyorum pesinde koşuyorum diye kaçmaya devam ediyor görselli getir gözünün önüne.. sonra ben durdum koşarken durdum rota değiştim geri geliyorum o ileri tarafa koşmaya devam ediyor arkaya bir bakti bomboş arkada sanıyordu kovalıyor sanıyordu ama yok yok olmuş ve bunu fark ettiği an muhtemelen yapacağı hamle etrafı aramak ağacın arkasına bakıyor oraya bakıyor buraya bakıyor kolaçan ediyor vs
Ve biz aslında sahip olduğumuz şeyleri kaybedince genelde ararız. Mesela bir aksesuarın var önemsiz ne olduğu pek kullanmıyorsun veya çeşitli defterler vs onların yerini biliyorsun dolapta duruyor vok kullanmadığım bir kıyafetin dolapta duruyor orda olduğunu biliyorsun sonra bunlar bir şekilde kayboluyor arıyorsun dimi öyle çok olmasa da bu burdaydi lan daha geçen gördüm nereye gitti diyorsun. Insan ilişkileri de bundan farksız değil bay bilmiş bey.
Oh be deriz. Kurtulduk
kardeşim birinden kurtulduğum için asıl ben şanslıyım aslında iyi ki yok. Böyle birinin hayatımda olması bana haksızlıktı. Oh be kurtulmuşum:)
İşte öyle olsaydı buraya konu açmazdın. Sen kendini kandırıyon. En ufak bi geri dönüş sinyali , pişman olması ya da ona küçücük bi umursamıyorum görüntüsü vermek için kendini yiyip bitiriyosun. Yaptığın herşey sana zarar veriyo. Naptı la bu cocuk sana da bu kadar takıntı yaptın
Değer vermedi sırf bu yüzden
Heey! Sen kalan kişiiii! Niye bunları kendine dert ediyosun😀
Hahahaha komik mi merak ediyorum işte
Komik değil acı bir şey boşver neyini merak ediyosun
Aklima düşüyor bende düşüyor muyum acaba merak ettim
Aklına düşmesi normal ama boşver.
Oldu hemen anında şipşak bosverdim
😀 şipşak diye sevmedik ki boşverlim. Aklına düşer mazi aklının düştüğü yerde fazla kalma ki canın çok yanmasın
Eder psikoloji nickiyke bu soruyu soran hanım efendi
Emin misin dhshshz
Evet
Her katil merak eder vurduğu insanın ölüp ölmediğini.
Buna katılıyorum
Nasıl bir sebepten dolayı bıraktığına göre değişir.
Aklima sadece iyi bildigim gelir eski sevgilim Birincisi geberse merak etmem allah affetsin, ikinci sevgilimi merak ederim cunku iyi anlarim var
Etmiyorsa bile elbet bir gün merak edecektir
Ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum sen mesela eder misin ettin mi ya da hiç
Terk edildim
Kader ortagim 😪
Derttaş anlatmak istersen biliyorsun
Etmez
Neden
Ne neden merak edicek olsaydı gitmezdi zaten
Gözden uzak olunca her şeyi ediyor insan
Erkekler etmezler emin ol
Gidenin neden gittigine bakmak lazım ilk önce...
Ben etmem zaten gitmeme sebeb olan oysa ne edicem
Yok neden edeyim ki yol vermişimdir
Gelmeye Hayir
Etmez
Eder