Kızlar sorum size Şimdi Sorum Biraz garip olabilir Biliyorum 😅 maksat eğlenmek vakit geçirme bu adamı bilenleriniz Biliyor filmden bu adam Koleksiyoncu lakabı Diyelim ki Bu adam size aşık olsa etkilense sevgili olmak istese ne dersiniz? 😉😅 Kızlar kimler kabul eder etmez bence yakışıklı görünüyor 😅 bana soracak olursanız
Bu adam Nasıl Görünüyor Yakışıklı mı? Sizce 😉😅 Bu Maskeli adam sizinle sevgili olmak istese ne dersiniz 😉😅 Kızlar?
Şey yanlış anlamazsan bir şey Soylecegim de öncelikle şunu Söyleyim ben sapık değilim asla öyle niyetim olmadı olamaz sadece görüşümü söylüyorum kimsenin karısında kızında gözüm olmaz sapıklarin a*k ben Afedersin Allah'ın cezaları onların yüzünden ülke pislkten kurtulmuyor şey profil fotosunda ki güzel sen misin 🤭 çok güzel yüz güzelliğin varda biraz etkilendim
Neden ki 😅😂 ama zarar vermem ki tamam insanları toplama begenmediklerimi Öldürüyorim 😂 ama bebeklere ve kızlara asla dokunmam ya aşık olduysam sana ne yapcan ki 😅
Hmm o zaman iş değişir tabi evli bayan Kardeşim olarak görürüm 😅😊 şaka bir yana Gerçekten çok keyifli oldu ben Koleksiyoncu oldum sanki 😅 merak ettim de ne zamandır evlisiniz Allah mesut etsin inşallah her daim mutlu huzurlu bir ömür geçirirsiniz eşinle
Hmm o zaman severek evlenmemişsin 🙂 bende 18 yaş altında kızların evlendirilemsine acayip derecede çok sinir oluyorum öyle cahil zihnitein ben kız daha okuyor okuma yaşı hayalleri vardır kızın sevdiği vardır belki diye hiç düşünmüyor büyükler kör şeytan ağız burun dağıt Diyor öyle zihniyetin asıl önemli olan kızın Mutluluğu bakalım mutlu olacak mı kız bu önemli peki Seviyor musun mutluysan sorun yok
Yok yok ben senin ailene Tabiki de cahil demedim yani benim dediğim kızı zorla evlendirenlere sözüm eğer kız İstiyorsa sorun yok peki Allah Bir yastıkta Yaşamayı uzun ömürler versin inşallah her daim mutlu huzurlu olursunuz başta sağlık olmak üzere
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bu adam Nasıl Görünüyor Yakışıklı mı? Sizce 😉😅 Bu Maskeli adam sizinle sevgili olmak istese ne dersiniz 😉😅 Kızlar?
En İyi Cevaplar