Güncellemeler
+1 yıl
Anam ben 23 yazmisim ya 21 yazacaktim :(
Güncellemeler
+1 yıl
Valla 23 olsam aman diyim ya siyiririm ben
Yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar
Yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
olmayabilir normal bence. 90 larin insanı olarak ok normal görüyorum 😅
Bu da bir fikir tabi
fikir değil. yaşanmışlık
cok normal goruyorum derken yasadigin seyi degil fikrini beyan ediyorsun
yaşadığım için. normal geliyor diyelim.
senin dedigin. benim fikrimce normal. tmm😅
Belki cok secici cok guzelim diye ego kadiyor ve soguk duruyor olabilirmisin
Olabilir gibi
böyleleri kendinden çok üst tiplere bakanlar oluyor hep
Enerjin düşüktür. Ya da çok güzelsimdir erkekler çekiniyordur sana yazmaya
Enerji fazla yuksek guzellik desen var iste ama anlamiyorum nasip dicen gecicen valla
Nasip demek için önce arayışta olmak lazım. Sen gerçekten istiyor musun ki? 🙂
Ya tabi istiyorum merak ediyorum yani el ele degmemis ve cevremde hep goruyorum ister istemez insan uzuluyor umutsuzluga kapiliyor oo bir suru duygu icinde oluyorsun yani valla soriyim de bir gorus aliyim teselli olurum diye sordum oyle yani napcan iste hayat valla ben boyle sinaniyorum Allah diyor ki al bakalim boyle yalniz kal ne yapcaksin seni izleyip gorucem :s
Öyle değil ama, nasip demem ben buna. Sen hiç adım attın mı bir erkeğe? Selam merhaba yazdın mı? Ya da mesaj atanlara dönüş yaptın mı?
Yok ben yazamam yani o konuda cesaret edemem asla, yazanlara da donus yapmadim aslinda yapamadim cunku korktum yani garip bir hisle cesaret edemedim diyim
Yazanlar da zaten okulda ayakustunde yazanlar oluyordu telefon numarasini vermek soz konusu degil
Eee sende hiç bir şey yapmadan 😅😅 nasip deyip kestirip atıyorsun böyle nasip dersen nasip olur tabii jaja 😅 güldürdün beni
Ben en iyisi sabaha kadar nasip diyim sabah belki nasiplenirim
Ahahah öyle de bakalım, hadi iyi geceler, gecen güzel olsun
Tesekkur ederim seninde , ama boyle birsey mumkun degil ki Allahim sana geliyorum
Dur daha gitme Allah’a gençsin 😅😅 yaşlanınca gidersin, birazcık yaşa gör hayatı
Yasamak istiyorum bende yarabbi duy sesimi burdan ben anons yapicam arada burasi iyi oldu :)
1 2 3 hhh ses NOLUR INSANLAR SESIMI DUYUN EVLILIK PROGRAMINA MI CIKMAM LAZIM YOKSA BEN MI YURUYIM SIZ NIYE AKIL VERMIYORSUNUZ BASKA AKILLARA IHTIYACIM VAR , BENDE DIGER KIZLAR GIBI OLMAK ISTIYORUM , BUGUN BUNA BIRSEY BULMAYA GELDIM YARDIM YARDIM
Hahaha ben söylüyorum ama bana gelmez diyorsun 😅 bak nap 3-5 gün yalnız takıl, deniz kıyısında göl kıyısında dolaş tek başına illa biri gelir teklif eder. Güzel giyinmeye özen göster
Iyi hos anliyorum da oyle ben tanismadigim biriyle hoslanmadigim biriyle yani nasil sevgili olabilirim ki soyle biraz ilgimi cekse kabul edicem , bu arada hesabi yeni actim ama burasi iyimis yani burda cok insan var ee ama bunlarda gonul eglendircek birini ariyorlar konusmalara bak , yalniz senle bayagi konustum ben ayyy 😬
eee tanışmak için zaten sohbet muhabbet edeceksin ya ondan sonra o yola gireceksin 😅😅 sen diyorsun ki sanırm tanıdıklarım arasından neden yok bana teklif eden sanırım. Burada çok ya gönül eğlendirmek isteyen, ben yardımcı olmaya çalışıyorum ama pek olamıyorum bu beni kızdırıyor 😅
:) Ya ben seni anliyorum gercekten :) sanirim su an benim duygular heyecanli benim kalp yerinden cikiyor bana birsey oldu :)
Nasıl yani anlamadım neden heyecanlandın 😅
Ben sanirim su an ciddi biriyle konusuyorum gercekten yani mesaj atiyorum o atiyor konusuyorum ve bu cok guzel birsey yani o da sana yani atiyorum ve bu benim kalbimi kirmizi yapar 🙃🙂
Yani anlamadiysan ne bileyim
Heee ben heyecanlandırdım seni 🙂🙂 eğer heyecan duyduysan ne mutlu bana. Mutlu olurum bende
:)
Normal benim de olmadı
Normal birsey o zaman ya
Evet üzülme
Acele etmeyini bıkacağınız zamanlar da gelir.
Olur olur merak etme
Dua edin valla
benımde olmadı