Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Belki bir gün; Bana gömlek ütülemeyi sevdirecek bir kadınla tanışırım. Kumandayı verirken zorluk çekmeyeceğim biri olur o. Kolanın dibini üzülmeden ona veririm. Puding tenceresini sıyırmak isterse , yok artık onu veremem demem onuda veririm. Yazın kavurucu sıcağında dolapta kalmış son bir bardak soguk suyu onunla paylaşmam , isterse hepsini veririm. Uykumdan fedakarlık edip onun en masum hallerinii geceleri izleyebilirim. Neyse ki böyle biri şimdilik yok -kumanda bende – yarım şişe kolayı kafama dikiyorum benden sonra kimse içemesin diye – puding tenceresi bana verilmezse bida yapıyorum döküp dibini yiyorum -dolaptaki suyu bulamasınlar diye arkalara koyuyorum -takriben 10 yıldır sabah ekmeğe gitmiyorum -uykudan fedakarlıkmı, kardeşim ağlasa dönüp bakmam uyku ya uyku !
21 Yorumla- +1 yıl
Haha :D çok tatlı
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Hayatın her anında bunu diyorum aslında... Zaman zaman başarıyorum zaman zaman başaramıyorum 😔 hep hüsran biliyorum ama yine umut etmeden duramıyorum 😅
15 Yorumla- +1 yıl
En son umut ölürmüş 💪🏻
- +1 yıl
Ölebilir katledilir belki 🙄
- +1 yıl
Utansın 🥂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosiiiii, hayal kurdukça yıkıldık bak şu zehirli oku atma :D
120 Yorumla- +1 yıl
Ben zehirli ok atmam :D
Cevap sahibi+1 yılE ama attın, bak aklıma yıkılan hayallerim geldi. Neyse benim de var böyle hayalim artık sayende :D
- +1 yıl
Atmadım birşey lan :D haheuah iftiraya gel
Cevap sahibi+1 yılŞu ilk fotoyu attın ya, işte o hayalim :D
- +1 yıl
He evet ya, benim de.. hayal hırsızı
Cevap sahibi+1 yılNiye ki, bak güzel kızsın hem, senin olmayacak da kimin olacak :D
- +1 yıl
O resimdeki gibi olabilmek için, bir Adam çoook Aşk ve Rakı lazım 😃
Cevap sahibi+1 yılBiliyor musun bunu yaşayacağıma inanıyorum, çünkü o anlayışlı, deli dolu, aşkı için uğraşacak ve sahiplenen adam olduğumu biliyorum :D
- +1 yıl
Helal olsun helal 👏🏻👏🏻👏🏻😃
Cevap sahibi+1 yılAncak tebrik ediliyoruz işte, hani buna değecek kadın :D
- +1 yıl
Şeeyyy önemli değil ☺️
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma Sosi ya, işte can sıkıntım vardı ya soruda dün, buydu...
- +1 yıl
Önemli değil, düzelir ☺️
Cevap sahibi+1 yılHayır düzelmez. Özelimi dökmeyi sevmiyorum. İnsanları kötüleyemiyorum ama herkes en ufak hatamı arıyor ve beni hiç tanımamış gibi davranıyor. Kendi hatalarını görmeyip başkasının yaptığı aynı şeyi kötü görüyorlar genel olarak. Bundan bıktım ve burada patladım işte...
- +1 yıl
Herşey güzel olacak.. eğer umrunda olmasaydı buraya tek kelime yazmazdı.. ☺️
Cevap sahibi+1 yılSosi, bak çok iyi birisin. Sandığın gibi değil ama maalesef. Çünkü o benim için çok değerli oldu hep. Benim bile cevaplayamadigim o kadar şey var ki ama olmayacağını da biliyorum. Ben hep uğraşan taraf oldum ve elime bir şey geçmedi, benim için uğraşacağına da inanmıyorum kimsenin.
- +1 yıl
Belki de bu düşüncelerden kaybediyoruz.. ben uğraştım ama o uğraşmadı, ben sevdim ama o sevmedi gibi şeyler.. ama herkes aynı değil, herkes Sen değil.. sana sen gibi yaklaşmıyor diye, senin için uğraşmadığı anlamına gelmez
Cevap sahibi+1 yılO ayrı bir şey ama beni açıkça istemediğini ve asla da olmayacağını niye söyledi o zaman
- +1 yıl
Kimbilir ne var içinde, ne acıtıyor canını.. altında birşey vardır. Ne yaptın da acaba?
Cevap sahibi+1 yılBen kimseye bir şey yapmadım. Hayatta en son isteyeceğim şey, bir insanın üzülmesidir. Ben gerçekten tüm saf duygularimla yaklaştım ona hep. İlla paylasamayacagim sorunları var onun da ve hak veriyorum ama yanında olmamı dahi bir anda istemeyi bırakıp sonra niye böyle yaptığına asla anlam veremedim...
+1 yılEvlenip 2 kızın falan olmuş... Neyse tamam
111 Yorumla- +1 yıl
Bu mu hayalin?
- +1 yıl
Olamaz mı
- +1 yıl
Olabilir.. olsun yanii
- +1 yıl
Senin var mı peki
- +1 yıl
Yok.. 🤷♀️
- +1 yıl
Ahayal olmak da ne bilim
- +1 yıl
Ahayal değil bu 🙄
- +1 yıl
Kesin değildir zaten 🤔
- +1 yıl
Rica ederim @Kominikeysinn 😃
- +1 yıl
Teşekkürler cınım🌹
- +1 yıl
☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılçok şey var...
ancak ben hayal kurmaktan yorulduğum için hayal kurmayı bırakalı çok oldu..12 Yorumla- +1 yıl
Hayal kurmaktan yorulunur mu?
- +1 yıl
ben yoruldum..
bir kadeh rakıya gömdüm hepsini
sonrada döktüm denize son kadehimi..
işte o kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılDolar düşmüz faizler dusmus hukumet degısmıs. Ulke eskı fabrıka ayarlarına dönmüş , nasıl olur du ama troller temızlenmıs sosyal medyadan genclerınız daha akıllı ozenlı entellektuel sorular sormaya baslamıs.
var bızımde hayallerımız.
illa motorlarımızı maviliklere süreceğiz...10 Yorumla 
Hayaller vardır, hayali bile güzel olan” adlı çalışmam 😅 22 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir çalışma olmuş 😅
İlk gorsel bayildimHayalsiz umutsuzda yasamak hani ne biliyim😏
11 Yorumla- +1 yıl
İşte o yüzden vardır herkesin bir hayali..
+1 yılFazla hayal kurmak hem mevcut zamanını yaşamaktansa hayal ederek geçirmiş olmak nedeniyle vakit kaybı oluyor hem de gerçekleşmeyince boş yere mutsuzluk sebebi oluyor. Hayalden ziyade hedefleri olmalı insanın.
10 YorumlaHayalim yok, olsa iyi olurmuydu sanki diye bir düşündüm şu an 🤔
14 Yorumla- +1 yıl
Her insanın vardır bi hayali
- +1 yıl
Neymiş 😌
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yurtdışı ama pandemi vaaaq, gidemiyorum 😂😂
Tutmayın küçük enişteyi modundayim. 😂14 Yorumla- +1 yıl
Haha trafo bitecek bu süreç geçecek 😃
- +1 yıl
Yaa o kadar uzamasın nolur uzamasın 🥺
Tanınan bir piyanist olmak :D ya da gezgin olup dünyayı gezmek :))
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah 😌
Hayal kurmuyorum, hayalleri başına yıkıyorlar sonra :)
14 Yorumla- +1 yıl
Haydaaa, hayal kurmaya da üşenmeyelim pls 😃
- +1 yıl
Normaldir normal boğasın sen :D hahehah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılegede deniz kıyısında güzel bir bahçe içinde güzel bir ev kapıda 2 3 tavuk kedi köpek arkada çeşit ceşit meyve ağaçları altında 3 5 tane kuzu kıyıda ufak bir sandal daha ne olsun
10 Yorumla
+1 yılİş çıkışı evi arayıp "bir şey eksik mi?" dediğinde "tek eksiğim sensin" diyen biri olmalı insanın hayatında
Sözünü okuyunca diyorum.10 YorumlaKendini çok dertliymiş gibi gösteren insanları gördükçe aklıma şu geliyor
Muhabir kağıt toplayan çocuğa yaklaşıyor ve şöyle diyor
Bu yük sana ağır gelmiyor mu
-Alışıyosun zamanla
Peki hayallerin neler bir gün ne yapmak istiyorsun
-Çocuk yutkunur gözleri dolar ve belli etmemek için acı bi tebessüm edip yok hiçbir hayalim der hızlıca kağıt arabasıyla beraber uzaklaşır10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYa mutlu olduğumuz zamanlar hayallere gerek kalmaz zaten mutluyuz ya da mutlu olmaya ihtiyacımız oldu zamanlarda hayal kurup kendi kendimizi mutlu edelim yaşamış kadar mutlu oluruz en azından...
10 Yorumla Mutluluğu Paylaşacağım Bana Özel Olan Hanımefendi . İle Herşeyi Paylaşmak Ve Mutlu Olabilmek tir 🌹🌹🌹🌹🌹
10 Yorumla
+1 yılbaşka önemli bir işim olduğunda, vaktimi hayallere harcamak istemediğimde demiştim
10 Yorumla
+1 yılÇok şey var yeni bir hayal kuramayacak kadar yorgunum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Acemi çocuksu ve gülünç hayallerden uzak durmak lazım. Hiç olmayacak hayaller kurmamak daha iyi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
Hayalimizi gerçekleştirdik b. ka saplattılar... Şimdi hayalsiz yaşıyorum... Reel olmak lazım...
NET!10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılHayal kurmadan olmaz ki hayatın en güzel anlarını neden bırakalım ki.. O yüzden hayal kurmak forever
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba,
Birini beğeniyorum 10 yıl sonrasının hayali canlanıyor ve sonra gidenler neyse diyerek geçiyorum.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ara sosyal medyada bebekler falan çıkıyor babalarına sarılıyorlar falan tatlı tatlılar ne yalan söyleyeyim insanın canı çekiyor
10 Yorumla
+1 yılbaba olmayı istediğim kadar hiçbir şeyi istemedim..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayal kurmayı bırakalı çok oldu, gerçeklerden zevk almayı ögremdım artık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiri var imkamsız olmıcak biri onunla tatile girmek başbaşa olmak çok isterdim
10 Yorumla
+1 yılVar bir hayalimiz, hayal kurmaya devam 😄
24 Yorumla- +1 yıl
Asla pes etme 😃
- +1 yıl
Pes etmek yok, sonuna kadar devam 😄
- +1 yıl
💪🏻😌 işte bu
- +1 yıl
😌😌
+1 yılVar yurtdışına gitmek
210 Yorumla- +1 yıl
İnşallah bebem inşallah 🙏
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
Elveda...
- +1 yıl
Elveda ne kız? 🤨
- +1 yıl
Soruma bak
- +1 yıl
Neden? ☹️
- +1 yıl
Sen ve 2-3 kisi disinda degerimiz yok tukendim
- +1 yıl
Biz sana yeteriz biyere gitme 🤨
- +1 yıl
Bak emegim var degerim yok.
. - +1 yıl
Var ya ne sana değersiz hissettirdi kendini bu kadar kuzum ya
+1 yılmatematik okuyor olmam yeter bana. hele bbir saatten sonra soyle dersin ve canina doyduysan... hayat bu mu? ustu de sizin olsun.
10 Yorumla
+1 yılHayal mayal ters bana kurmam.
11 Yorumla- +1 yıl
Neresi ters 🙄
+1 yılSevdiğimi dizlerime yatırıp sevmek istiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
🙏🙏
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Senin hayalin ne? Önce sen söyle bu sefer
114 Yorumla- +1 yıl
İlk Resim 😃
- +1 yıl
Hahah :) kimse onu kaale almadı 😅
- +1 yıl
Daha pandemi bitmedi ki bizim fikrimizi çalsınlar. Şimdi çalsalar ne olur kim gidecek ki partiye 😎 Gerçi yapsalar bana farketmez ben giderdim de neyse mevzu o değil. Rakı içmek için dava açmaya lüzum yok ki rakı senin itin olsun ortak sen ne zaman hangi şehirde istersen farketmez orda içeriz😎
- +1 yıl
😌 eyvallah ya, nasip 🙏
- +1 yıl
Gizli 😃
- +1 yıl
Şaka be :D
- +1 yıl
Sen de inatçısın ama 😃 farkındasın hala uğraşıyorsun takdir ettim
- +1 yıl
Çocukken babamın bir arkadaşı vardı Necmettin abi güreş yaptırırdı bize biz abimle bir olur ona girişirdik. İkimizi de hallaç pamuğu gibi atardı. Abim pes ederdi de ben düştükçe daha sert saldırırdım. Necmettin abiyi devirme imkanım olmasada usandırıp pes diyene kadar bırakmazdım 😎 Sen böyle yaptıkça daha çok merak ediyorum. Mesaj sevmiyorsun anladık eyvallah. Sevmediklerin de ısrar etmiyorum farkındaysan ama gizlediklerin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim 😎
- +1 yıl
Örnek güzeldi :D ama ben Pes etmem 🙄 gizlenmiyorum aslında ulu orta yazasım yok sadece
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fenerbahçenin şampiyon olması.😕
11 Yorumla- +1 yıl
🥳🥳🥳 Gönlümün Şampiyonu 💛💙
hayal beleş değilmi zenginlik istiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Bildiğim kadarıyla beleş 😃
+1 yılHayallere ara verdik.. Bir süre uzaklaştırdim
20 Yorumla
+1 yılhayal ettiğim tek şey geleceğim ve kariyerim
21 Yorumla- +1 yıl
adamsın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak 1. görsel.
10 Yorumla Hayal kurmuyorum çok şükür gerçekleştiriyorum
10 YorumlaHerkesin bir hayali vardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. var bir şeyler..
10 Yorumla
+1 yılSevgiliyle başbaşa olmak
10 Yorumla
+1 yılartık hayal kuramıyorum unuttum sanırım
10 Yorumla
+1 yılVar işte üç beş bir şeyler.
10 Yorumlaşu an İtalya sokaklarında gezmek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Mutlu ve huzurlu bir yuva
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılNeyse hayal kurmaya ara verdim
10 Yorumla
+1 yılBoynuna kapanınca gıdıklanmayan kadın
10 Yorumla
+1 yılKafes dövüşçüsü olmak isterdim
17 Yorumla- +1 yıl
🤦🏼♀️🤦🏼♀️ öyle hayal mi olur
- +1 yıl
Benim hayallerim bile hep şiddet be güzellik, hayat hiç yüzüme gülmedi, ağzımi burnumu dagitsinlar, bende boş durmam, gucleniyorum hergun daimada💪
- +1 yıl
Tövbe de 😅
- +1 yıl
İnşallah diyorum sosyetik güzel.
- +1 yıl
💪🏻😌
- +1 yıl
Neyse tiktoka giriyorum biraz dilencilere 3 5 lira atalım sevapdir
- +1 yıl
Hahah iyi takılmalar 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her anım jsja
14 Yorumla- +1 yıl
Tabii
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılAşk ile dünya turu
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel hayal 💭
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmayacak şeyler ama hayallere de sınır koymamalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayal kurmuyorum anı yasıyorum tadını cıkarıyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Herkes işinin başına
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Aşk.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cumhurbaşkanı olmak
10 Yorumla
+1 yılHayal kurmadan hedeflerimize ulaşamayız.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. Aşk tabiki
10 YorumlaBirinin beni sevmesi..
11 Yorumla- +1 yıl
Seven yok mu
Oluyo (:
10 Yorumla
+1 yıldoları 1 tl olması var bir hayalimiz
10 YorumlaB ye rushlarken midi tutsa offf
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Altılının tutması
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!