Acil cevap arıyorum. Bir azdan flörtüm beni engel yapmış mı diye test etmek istiyorum. Bizim konuştuğumuz uygulamada engeli test etmenin tek bi yolu var. Grup kurup onu eklemek. Eğer ekleniyorsa engelde değilim demektir. Ama eksi yanı şu. Grubu silsem de o görecek. Sorsa ne diyeceğim? Yapsam mı?
ya ne anlatmak istiyon hiç anlamadım " Bir azdan flörtüm beni engel yapmış mı diye test etmek istiyorum " durup dururken mi engel atmış mı diye test ediyon aw konuşmak istiyorsan git söyle
Boş gruba ihtiyacım vardı de ben bazen arkadaşlarımdan biriyle grup kurup çıkartıyorum sonrada not defteri olarak kullanıyorum işimi kolaylaştırıyor
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biliyo musun hiç arkadaşımın olmadığını iyi biliyor ve o uygulamada kimseyi eklemeden boş grup kurmak çok kolay. Zaten sileceğim hemen ama yanlışlıkla oldundersem yer mi ki
Yanlışlıkla kurmuş olabilirim. Ama aslında arkadaşım yoktu şimdi olmuş olabilir dimi... Neyse bence hiç görmez onu orda. Bildirim gitmiyo sadece sohbet yerinde grup ismi gözüküyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
konuşmak istiyorsan ekle konuş aw niye boşa bahane arıyon yok engellemiş mi yok şunu yapmış mı
Yok baktım engellememiş ama cevap vermiyor bana neden yaaaa
aranız kötü geçmiş ki biriniz engellemiş niye cvp vermiyo diye ağlaman pek mantıklı degil :D
Engellememiş diyorum yok engel
ya anlatmak istedigim şey biri silmiş engellemiş veya aranız bozulmuş işte olumsuz yani aw
Aramız bozuk değil. Şu sıralar bi garip davranıypr sadece bana değil herkese. Zaten sınavı da kazanamadı her halde depresyon havalarına girmiş
ya ne anlatmak istiyon hiç anlamadım " Bir azdan flörtüm beni engel yapmış mı diye test etmek istiyorum " durup dururken mi engel atmış mı diye test ediyon aw konuşmak istiyorsan git söyle
Valla durup durmuşken atmış olabilir diye düşündüm. Yani mesajlarıma yazmıyor cevap her halde engel attı dedim ama atmamış.
Boş gruba ihtiyacım vardı de ben bazen arkadaşlarımdan biriyle grup kurup çıkartıyorum sonrada not defteri olarak kullanıyorum işimi kolaylaştırıyor
Biliyo musun hiç arkadaşımın olmadığını iyi biliyor ve o uygulamada kimseyi eklemeden boş grup kurmak çok kolay. Zaten sileceğim hemen ama yanlışlıkla oldundersem yer mi ki
Bence öyle inanması daha zor arkadaşın yoksa neden grup kurmaya ihtiyaç duyasın ki
Yanlışlıkla kurmuş olabilirim. Ama aslında arkadaşım yoktu şimdi olmuş olabilir dimi... Neyse bence hiç görmez onu orda. Bildirim gitmiyo sadece sohbet yerinde grup ismi gözüküyor.
Olabilir o zaman kendin bilirsin
Yap bence sorarsada anlat
Ne anlatayım?
Engelledin sandim de durust olun ya
Ona güvendiğimi hep söyledim biliyor. Bpyle bir şey yaparsam dersem kızar
E mesaj attim ulasamadim de