Yurtdışından geldi 2 3 sene önce burda pek arkadaşlık kurmuyor kimseylr ama geldiği ülkedeki arkadaş grubu tekin olmayan insanlardan oluşuyor böyle çete üyeleri gibi bi değişik çocukluğundan beri onlarla büyümüş ve sevgilimin babası 5 6 yıl önce hapse girmiş falan.. sizce tehlikeli biri mi ayrılayım mı birbirimizi çok seviyoruz bana karşı bi kötülüğü olmadı
Geldiği ülke fransa
Geldiği ülke fransa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Berduş ayakçı takımı işte. Ilerde evlenirseniz hayatını burnundan getirir. Ama illa aşığım seviyorum dersen dene gör tabiki.
Berduş ayakçı takımı ne demek bilmiyorum ama takıldığı arkadaşları böyle filmlerdeki gibi çete üyeleri siyahiler varya altın zincirli böyle arkadaşları yargılamıyorum ama pek tekin görünen tipler değillet
Sen bilirsin dediğim gibi yasa gör sevgi karın doyurmuyor gerçekler var ne kadar acitsa da Canım cicim ayları biter bi gün
Berduş ayakçı takımı ilk defa duyuyorum anlamı nedir 😊
Gir bak internetten.😅Ne diyim insanları kolyesine zincirine rengine göre yargılamam. Ayrica bende o tarz takiliyorum. Ama sen mutluysan sevgilinin sana karşı bi ters biseyi yoksa devam et.
Yok tarzdan dolayı değil sevgilim de öyle dövmeli küpeli kolyeli falan çok hoşuma da gidiyor ama arkadaşları biraz korkutucu ve geçende fransada gruptan bir arkadaşı vurulmuş öldü
Pek tekin değil sevgilinin ortami. Senin de ilerde başına bisey gelebilir ya da sevgilinin başına ne diyim iyi düşün baby.
Çok çok seviyorum umarım sonu kötü bitmez üzülüyorum ya
Nasip. Sıkma canını.
Yani arkadaşını söyle arkadasini söyleyim diye ataların bir sözü vardır. 40 çürük elmanın içinde bir sağlam elma duramaz o da çürür..
Öyle insandan hayır gelmez
Bana karşı çok çok iyi
Ayrıl sonra kendini sorgu odasında bulma
O kadar kötü mü ya 😞 burda arkadaşı ben hariç yok sayılır sosyalleşmiyor burda
Bela belayı getirir hiç kendini riske atma