Sevdiğini söyleyen birisine ne kadar güvenilir?

Merhaba hayırlı Günler dilerim.

Detayı okuyup cevap vermenizi rica ediyorum.

Akşam saatlerinde sorduğum bir soruda yorum yazan bir hanımefendi benimle tanışmak konuşmak istedi.

Aslında ilk başlarda kendisine karşı güvenim olmadı sonra ses kaydı gönderdi anlık olarak fotoğraf gönderdi görüşlerimi beğendiğini ilgisi olduğunu aslen kendisinin de Ankaralı olduğunu söyledi.

Yorumlarımı görüşlerimi takip ettiğini bedensel engelli olduğumun sorun olmadığını her şeyin görüntü olmadığını abisinin şirketi olduğunu İstanbul’da evi olduğunu beni istediğini söyledi.

Daha sonra Snapchat üzerinden konuştuk benim için indirdi sonrada numaramı verdim.

Birde kaç defa güzel kızsın bende ne buldun benim işim gücüm yok bedensel engelliyim dedim ve kız bir daha böyle dersen yazma bana hiçbir şekilde dedi

Evet işim var güzelim belki başka iş adamları da olabilirdi ama ben seni istiyorum görmeye de geleceğim dedi.

Maddi çıkarı olsa desem zaten çalışmıyorum. Buradan olan kızların takibini bırakmamı istedi hatta görüntülü video bile attı ve buradaki hesabını iptal etti.

Whatsapp üzerinden sohbet ediyorduk. Hatta dün sildiği hesapta arkadaşıma sarışın mı esmer mi yakışır şeklinde soru sormuş şüphe duydum acaba başkasının fotoğrafını mı kullanıyor diye ama video gönderdi. Ses kaydı gönderdi.
Ama konuşurken şunu söyledi ben evlilik olursa Ankara’ya gelmem sen İstanbul’a gelirsin dedi bende kabul etmedim açıkçası çok da güven duymadım sarışın güzel bir kadındı. Birde engelli olduğum için ailem kabul etmezdi iç güvensi gibi...

Sana inanmıyorum dedim başkasının fotoğrafını kullandın bence dedim.

En sonunda da senin psikolojik olarak büyük sorunların var evet benim gibi güzel bir kadın seni ne yapacak değer verdim bir daha bana yazma dedi ve engelledi. Senin bedensel değil psikolojik sorunun var dedi.

Ama zaten benim maddi bir gelirim yok. Tabi bunun sonucunda çeşitli hakaretlerde yedik.

24 Nisan 2021 Cumartesi Saat 20:41
Güncellemeler
+1 yıl
Birde daha dün tanıdığı bir erkekle Snapchat üzerinden rahat rahat sanal cinsellik yaşıyorsa hiç güven vermez. Beni görmeye falan gelecekti
Güncellemeler
+1 yıl
Ben zaten şu anda kızla görüşmüyorum uzak durdum Çünkü dediğiniz gibi bana da hiçbir şekilde inandırıcı gelmedi evet bir insanın fikirlerinden hoşlanabilir siniz zaten o benden hoşlandığını söyledi arkadaş olalım dedim kabul etmedi direk sevgili moduna geçti hatta burada ki kızları silmemi istedi açıkçası ben de vlendiğin zaman Ankara 'ya gelir misin dedim işim İstanbul'da gelmem dedi sen gelirsin dedi Ben de kabul etmedim ailem kabul etmez dedim ondan sonra güle güle dedi zaten görüşmüyorum