Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKadın bilmeli diye düşünüyordum ta ki hayatıma bir kadın girene kadar.
Mesela annem bile der ''yemek yapmayı bilmemesi sorun değil, mesele karın doyurmak değil mi? İki yumurta da kırarsınız''. Çok doğru. Ama biz evlensek ben şimdikinden daha fazla yemek yaparım kesin. :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hiç kimse anasının karnından aşçı olarak doğmuyor. Evlendiği zaman yemek yapmayı bilmeyebilir bu hep bilmeyecek anlamınada gelmiyor. Zamanla illaki öğrenecektir. Yeter ki öğrenmek istesin. Kadınlarımız baş tacıdır. Yemek yapmayı bilende evlenir, yemek yapmayı bilmeyende evlenir. Tüm kadınlarımızın ellerinden öper saygılarımı iletirim.
00 Yorumla
Hayır illa bütün kadınların yemek yapmayı bilmesine gerek yok öğrenilir herkes annesinin karnından yemek yapmayı bilerek doğmuyor illa öğreniyor sorun edilecek bir şey değil 🌺
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
84Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. yemek yapmayı bilmeyen erkek evlenebiliyorsa kadında evlenebilir..
31 YorumlaBeraber yemek yapmayı öğrenilecek kadındır.
Üstelik keyifte verir.
Hani bir yemek yapmak istersin ve deneye yanıla yaka batıra öğrenirsin sonra da en lezzetli pişirme şeklini öğrenirsin.
Üstelik böylece mutfağa illa sadece kadın girmeli diyen beyinler de azalır.
Az keyif almayı öğrenmeli insan.
Absürt eski kafadan sıyrılarak yeni ve taze bir zihinle keyif almayı öneririm insanlara.
Yemek yamayı bilmeyen kadın;
Yemek yapmayı beraber öğrenmeyi sağlayan kadındır.40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılEğer böyle olsaydı günümüz gençlerinin çoğu evde kalmış olurdu sanırım. Eski nesil bu konuda daha başarılı olmakla birlikte onlar bile zaman içinde kendilerini geliştirmişlerdir mutlaka. Hemen hemen hepimiz annelerimizin yeni evlendiği zamanlarda yemek yapmayı bilmediğine dair hikayeleri aile büyüklerimizden dinlemişizdir.
Tabii ki istisnalar hariç. Küçük yaşta mutfağa girip yemek yapmayı öğrenmiş olarak evlenen kadınlar günümüzde de var elbette. Üstelik günümüzde isteyen için kendini bu konuda geliştirmek daha kolay. İternetten araştırma yaptığınız zaman kadın ya da erkek farketmez ilginiz varsa güzel yemek yapabilirsiniz.
Evli iken olsun sonrasında olsun yıllarca çoğunlukla yemeği ben yaptım. Hâlâ da yapıyorum. Sebebine gelince ise gerçekten güzel yemek yapıyorum, elimin lezzeti güzel. Bu nedenle daima ilişkilerimde yemek konusunda benden talepte bulunulmuştur. Ayrıca bundan zevk alan için mutfakta birlikte bir şeyler yapmak keyiflidir.10 Yorumla
+1 yılYemek yapma konusundan önce neler neler var bir insanın evlenilecek insan olup olmadığını belirlemek için.. O sebeple karnınızı bi şekilde doyurabileceğiniz şu dünyada en önemlisi bence ruhunuzu doyurup taşırabilmektir. Keyifli günler..
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Beraber öğrenmek daha keyifli olur. Zaten eve aşçı seçmiyorsun hayatına birini ortak ediyorsun. Bu bir kriter olamaz.
44 Yorumla
+1 yılHiç alakası yok Önemli Olan sevgidir sevdikten sonra kızı kadını yemek yapmayı bilememek evlenmeye engel olamaz çünkü Seviyorsun insan sevince ne olursa olsun sevdiğini kabul eder tamam yemek yapmamak büyük sorun ama kız yavaş yavaş öğrenir hiç öğrenilmeyecek bir şey değil ki yemek yapmak her kadın doğuştan yemek yapmıyor sonuçta her insan herşeyi sonradan zamanla öğreniyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani bu tabir tam kabul etmek iatemeyeceğim bi tabir açıkçası. Ama yemek ilgi duyduğum bi konu ve açıkçası yemeğe ilgili olmasını beklerim. Sadece yapması değil zaten iyi yemek yemeyi sevmesi, farklı şeyler tatmayı sevmesi ve güzel yemek yapmayı bilmesi bence komple bi paket. Yani benim için ilişki açısından da direk bi eksiklik olur doğruya doğru
10 Yorumla
+1 yılİlla şu konuda çok iyi bilmeli diye bişey yok bazı konularda erkek iyi bilmeli bazı konularda kadın. Mesela erkek aşçıdır kadında memurdur. Banka işleriyle kadın ilgilenir yemek ev alışverişiyle erkek gibi. Ve günümüzde internettende kolaylıkla yardım alarak yemek yapılıyor o yüzden çokta sıkıntı olmaz bence birçok çevremde ki evlenen kadınlar evlendikten sonra daha iyi öğreniyor her şeyi yapa yapa.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. -yemek yapmayi bilmiyorum fitbody ama zamanla ogrenirim birlikte guzel seyler yapariz zaten ✓
- yemek yapmayi bilmiyorum isim olmaz yemekle fitbody. E biraz ogren istersen filan? Ya yok disardan soyleriz arada evde de hazirlariz? X bye bye canim.
Burda olay yapip yapmamak da degil, uslup. Birini seviyorsan ve onun sevdigi seylerden biriyse onun icin biseyleri ogrenebilirsin.40 Yorumla
+1 yılBilmesin yapmayı ne olacak ki. Ben biliyorum en azından ben yaparım o bana eşlik eder birlikte yapmak daha da keyifli zevkli olur. Hem yemek yapmayı öğretmek istediğim birisi var o da @cansugung birlikte bi mantı açarız artık :D
330 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@cansugung Hasta mı? Hasta olduğumu biliyorsan teşhisi de koy bari :D
- +1 yıl
Ben teşhisi koydum. İlacının ismi de @cansugung 😂
- +1 yıl
@Clemelqueen katılıyorum kesinlikle. Ölümüm olsa bile o ilacı kullanırım. Yüksek dozda olsun fark etmez :D
- +1 yıl
@cansugung Yapma yanarım. Cehennem azabını yaşatma bana :D
- +1 yıl
@cansugung yaa ama çok romantik ilerliyodu
- +1 yıl
@cansugung bence de ya neden engelleyesin ki. Ne güzel okuyordum ben de. gitti garibim :D
- +1 yıl
@BilgisayarTeknikeri birincisi ben senin kardeşin falan değilim. İkincisi kendi kendine gelin güvey olup burada birisini taciz ettiğini anlamayacak zeka da değilsen bu tür uygulamaları kullanma.
Kadının naifligini kullanıp tacize devam etmekte seviyeni ve karakterini gösteriyor.
Diğer cevabım da çanak tutan yorum yapan kızlara. Bir de hemcinssiniz. Sizin başınıza aynı şey sürekli gelse hala alkışlamaya devam mı ederdiniz? - +1 yıl
- +1 yıl
@KsGamze Önüne kemik atmadım ondan kızdı biraz galiba bu ufak KARDEŞ. :) Boş ver
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@BilgisayarTeknikeri birincisi erkek arkadaşım o Benim ve bundan rahatsızlık duydu ki normal @KsGamze ikincisi durduk yere duyar kasmadi haklı yoruma salça olan da sizsiniz ayrıca sizi tanımıyorum ben ekliyorum tekrardan beni hiçbir şeye etiket yapma umarım herkes ağızınin payini almıştır
- +1 yıl
@cansugung O zaman erkek arkadaşının tasmasını sıkı tut fazla havlamasın. Başım ağrıyor çünkü böyle sokak köpekleri havlayınca :)
- +1 yıl
Bi de gelmiş kardeşimli konuşma diyor benle. Artist gören der bakan anasını satayım :D
- +1 yıl
@cansugung ben herkes adına özür dilerim iyi günler size 😊
- +1 yıl
@Clemelqueen ben senden özür dilerim böyle insanlarla seni muhattap ettiğim için kusura bakma lütfen. :)
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Kadın güzel kadın aşçı gibi ama kadın hayatı sana zindan ediyor. Yok mu var. Yemek sonrada öğrenilecek bir şey ama huyu sonradan değişmez.
Yani evde müthiş yemek yapıyor ama eş olamiyorsa ne yapayım aşçı kadını20 YorumlaBilmiyor olabilir, öğrenebilir. Lezzetli yemek yapamayabilir, elinden o kadarı geliyordur. Kadınlara mutfak, temizlik konusunda çok fazla yükleniliyor. Bu işler her kadının elinden gelmez. Bu onları evlenilmeyecek bir kadın da yapmaz.
10 Yorumla
+1 yılNe alaka yaa herkes yemeği anasının karnında öğrenmiyor heralde evlenipte öğrenenlerde varr nolmuş ki öğrenilir hatta eşiyle birlikte bile yapmaya çalışılır
20 YorumlaHiç kimse anasının karnından yemek öğrenerek doğmadı ama evlenilir tariflere bakıp yapabilir yemek yapmak zor değildir eğlenceli bence
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılEğer çalışmıyorsa iş kadını değilse ev hanımıysa tabiki bilmeli ama zaten çalışıyorsa bi de üstüne yemek bilmesi zorunlu değil
30 Yorumla
+1 yılHayır ne alakası var ben yemek yapmayı biliyorum ama huzur önemli sevgi önemli gerisi boş öğrenilir kimse annesinin karnında öğrenmedi
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Çalışmayan erkeklerle evlenilmiyor mu ki yemek yapmayı bilmeyen kadınla evlenilmesin. Kadın bilmiyorsa bile yemek yapmayı öğrenir zor bir şey değil yeter ki istesin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kimse mükemmel bir aşçı beklemiyor, zamanla bazı şeyler kazanılır. Ama ben yemek yapmayı bilmiyorum da demesin kimse bir zahmet. Soğan, salça ve yağ içine ne atsan yemek oluyor zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet önemli değil bilinmeyen öğrenilir bu kadar basit. Ama ben öğrenmekte istemiyorum diyorsa onunla evlenilmez işte. Mesele yemek değil karakter örnegi burda devreye girer işte sadakat önemli
10 Yorumla
+1 yılKadının yemek yapmayı bilmesi benim açımdan önemli. Ha çok becerikli olmayabilir, öğrenmemiş olabilir. Ama bu yönde bir çaba görürsem o insanda göz ardı edebilirim bilmemesini
10 Yorumla
+1 yılYa ben yemek yemeyi de yemek yapmayı da çok severim. En azından köfte makarna bir şeyler yapmayi bilmesi lazım kalanı sonra öğrenir zaten zamanla ama hiç bilmeyenle olmaz bence
10 YorumlaSaçma sapan şeylere ayırdığı vaktin hiç olmazsa bir kısmını yemek yapabilme becerisine ayırmaktan aciz olan kadın, evet evlenilmeyecek kadının olmayan özelliklerinden birisine sahip olan kadındır.
10 Yorumla
+1 yılBence evlenilmeyecek değilde yemek konusinda geri kalan kızlar pek ilgimi çekmiyor o yüzden yemek yapabilen kadında bence cazibeli
20 YorumlaBakımlı gerçekten bakımına dikkat eden bir kadın olursa benimle ilgilenen bir kadın olsun, ben evlenirim gerekirse hizmetçi tutarım 🙂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sorun değil ki bu efendim.. Bu ailenin sorumsuzluğudur.. O beni sevsin, hiç terketmesin yeterki.. Bütün yemekleri ve sırlarını ben öğretirim ona..
27 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahah güldüm buna 😂
- +1 yıl
Oooo bebeğim ben yazdığına sadece güldüm yani bu kötü bir yorum degilki muck 😘
- +1 yıl
Peki ikimizde birbirimizi anldysak sorun yok 😘😘
- +1 yıl
Hayır bebeğim kırmadın 😘😘
+1 yılBen bilmiyorum ama tarife bakarak anasını bile ağlatırım 😂
31 Yorumla- +1 yıl
Maşallah
allaha şükür kendim yemek yapmayı biliyorum öğretirim
30 Yorumla
+1 yılevet evlenilmez, akşam yemeşinde kim yemek yapacak size peki, hep sipariş mi verilecek
20 Yorumla
+1 yılKadın yemek yapmayı bilmelidir, bilmiyorsa da öğrenmelidir.
230 Yorumla- +1 yıl
erkekte zengin olmalı o zaman
- +1 yıl
@SosyoPsikopat ne alaka😄 alakalı bir şey soyleseydiniz bari😄 tamamen alakasız bir şey söylediniz
- +1 yıl
ee rahat geçinmekte önemli xd erkek çalışır ya hani
- +1 yıl
@SosyoPsikopat erkek çalışır ama zengin olmak zorunda değil 🙂 rahat geçinmek için zengin mi olmak gerekiyor?
- +1 yıl
kadında yemek yapmak zorunda değil elin yok mu senin
- +1 yıl
tabikide öyle gerekiyor
- +1 yıl
@SosyoPsikopat çok yanlış bir düşünceye sahipsiniz 🙂 herkesin eline yakışan bir iş vardır. Erkeğin yaptığı yemek ile kadının yaptığı yemeğin tadı bir olur mu?
- +1 yıl
niye olmasın erkek aşçılar yok mu öğrenirsin dndjdjd
- +1 yıl
@SosyoPsikopat bir erkek ile bir kadın ne için evlenir? Bunun cevabını araştır, bulduğunda konuşalım 🙂 Evliliklerde bazı görevler ve sorumluluklar vardır. Kadın yapması gerekenler ve erkeğin yapması gerekenler vardır. Herkes, kendi başının çaresine bakacaksa, ne diye evleneceksin ki? Evlenme daha iyi...
- +1 yıl
ohooo bütün işi biz yapacaksak niye evlenelim zaten, hayatına aşçı almıyorsun hayat arkadaşı alıyorsun aile kurmak için evlenilir yemek yemek yiyip bütün hizmetlerin yapılsın diye değil
- +1 yıl
@SosyoPsikopat hayat arkadaşının tanımı nedir acaba 😄
- +1 yıl
hizmetçiyle eş kavramının ayrımını yapan kelime olarak tanımlıyım daha iyi anlarsın belki
- +1 yıl
@SosyoPsikopat çok yanlış düşünüyorsun, gerekirse hayat arkadaşı bir hizmetçidir, gerekirse anıdır, gerekirse kardeştir, gerekirse ana-babadir.
Eğer, eşinle beraber yaşadığın evde yemek yapmak, temizlik yapmak senin için hizmetcilikse... evliliği çok yanlış düşünüyorsun...
Kesinlikle evlenmemeni tavsiye ederim. Çünkü, evleneceğin erkek senden bunları bekleyecektir... - +1 yıl
ben yapıyorsam o da yapıcak
- +1 yıl
@SosyoPsikopat katılıyorum.
Kadın çalışıyorsa erkek yemek de yapmalı evlilikte. Hayat müşterek. Hangi aile sadece erkeğin calistigyla gecinebiliyor ki? Hangi baba tek başına bu cagdaki çocukların isteklerini + hanımının isteklerini yerine getirebiliyor ki? - +1 yıl
- +1 yıl
bi zahmet yapsın yani bebek bakmıyoz burda xd
- +1 yıl
Yok ben eşitlikten yanayım. Herseyi de ona yükleme ek lazım.
- +1 yıl
bu tür erkeklere napsan az tek yaptıkları işe gidip gelmek onu da becerebilirse
- +1 yıl
kin var içimde
- +1 yıl
@SosyoPsikopat bu tür erkekler derken? İstersen herkesin fikrine saygı duymasını öğren? Ben "bu tür kadınlar" diye saygısızca bir ifade kullanmış mıyım?
İçindeki kin i de evleneceğin erkeğe sakla... Burada kusmana gerek yok... - +1 yıl
@SosyoPsikopat ben size güzel dilekler dileyerek konuyu kapatmışım, ne diye saygısızca ifadeler kullanarak uzatiyorsun?
- +1 yıl
saygısızca bi ifade değil dalga geçiyorsun bu da saygısızca
- +1 yıl
@SosyoPsikopat nerde dalga geçmişim? Sizin istediğiniz tarzda bir erkekle evlenmesi diledim... Bunda anormal ne var?
- +1 yıl
öfff neyse
- +1 yıl
@SosyoPsikopat bence de uzatmanın anlamı yok... iyi günler diliyorum size...
Soru sahibi, @Nadıyekrhn seni de rahatsız ettiğimiz için özür dilerim... - +1 yıl
@SosyoPsikopat çalışmıyormusun? Evlilik içinde çalışacak mısın?
- +1 yıl
+1 yılHayır illa ki öğrenir ilk 1 ay dışardan söylersiniz sonra yavaş yavaş öğrenir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Alakası yok öyle bişey söz konusu değil yemek ogrenilir zor bişey değil 😊
20 YorumlaBen yaparım ikimize de 😂😂
50 Yorumla
+1 yılHerkesin bilmesi lazim bazen feminizm adi altinda erkekleri ezmek istiyorsunuz gibi geliyor
31 Yorumla- +1 yıl
ezmek lafı az kalır...
+1 yılyemek yapmayı bilen nir kadın istiyorsa aşçı tutabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır öğrenmek zor değil ben bu konuda sanırım çok şanslıyım
10 Yorumla
+1 yılIlla kadının mı bilmesi lazım erkekte bilsin yapmayı 🙄
10 YorumlaÖyle demeyelimde bilmesinde yarar var diyelim , ne olacak aşçımız yapar birlikte yeriz
10 YorumlaÖğrenir.
Doğuştan gelen değil sonradan öğrenilen bir beceridir10 Yorumla
+1 yılHerkes ananısının karnında öğrenmiyor ki. Evlendiği zaman öğrenen nice insanlar var, evlenebilir.
10 Yorumla
+1 yılBir insan nasıl yemek yapmayı bilmez anlam veremiyorum
10 Yorumla
+1 yılErkek yapamaz mı? Ve kadın mutfakta robotu mu evlenmek için şart yemek yapabilmek olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Asla evlenmem. Çok haklısın, kadın becerikli ve aynen böyle olmalı sevgili @Nadıyekrhn 🌺😎
10 YorumlaCinsiyet önemli değil bilinmeyen öğrenilir bu kadar basit. Ama ben öğrenmekte istemiyorum diyorsa onunla evlenilmez işte. Mesele yemek değil karakteri
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende bilmiyorum eşin olacak kadın bilmesede olur her gün dışardan söyleriz pizzaları lahmacunları yer yer dururuz
20 Yorumla Hayır yemegi temizliği biz yapalım. Yeterki ömürlük vefalı olsun. Çocuklar koca dan çıksın. Şeytan a tapmasın boşanma iftira ayakları olmasın yeter
411 Yorumla
+1 yılAşçı ile evlensinler o zaman hizmetçi mi alıyorlar yemek bilsin temizlik bilsin çocuk doğursun oldu canım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alakası yok bilmese de olur ben yaparım yemekleri o temizliği yapsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence her ikisi de bilmeli ne kıza ne erkeğe yüklenilir bu durumda benim elim hamur işine ve yemeklere yatkın değil pek beceremem ama evliyim eşimde bilmiyor yemek yapmasını iyi kötü Allah ne verdiyse pişirip yiyoruz o da yardım ediyor arada :)
30 Yorumlakendine yoldaş değil de hizmetçi arayanlar için öyle, yoldaş ararsan mesela birlikte öğrenmeyi denersin.
30 Yorumla
+1 yılBunlar sonradan öğrenilebilecek şeyler neden evlenilmesin önemli olan sevgi saygı
10 Yorumla
+1 yılBir kadin yemek yapmayı bilmiyorsa erkekte o kadini almışsa bu kadini sevmek için almıştır başka bir açıklaması yok. Çünkü kadınların çoğu hatta daha fazlasi yemek yapabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Yemek yapmayı bilmemesi sorun değil, yemeği bizde yaparız. Riya bilmesin bize yeter.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemek yapmayı bilmiyorsa bir yere kadar sabredilir böyle birine evlenecek biri Kesinlikle bilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna evet diyen erkeklerin zihniyetini de görmüş oluyoruz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenilemeyecek birşey değil. Zamanla ogrenirlir. Sorun edilecek birşey değil.
00 Yorumla Bilmemek değil öğrenmemek ayıp öğretmeyenler utansın.
00 Yorumlakadın çalışıyorsa bilmek zorunda değil ama ev hanimiysa ya da çocukları varsa bilmeli
31 Yorumla
+1 yılTabi ki de öyle bisi yok. Öğrendiği kadar öğrenir çaba göstersn yeter hem çalışıyorsa eşinin de öğrenmesi lazım Bi şekilde sürer hayat :)
10 Yorumla
+1 yılKimse anne karnında ogrenmiyorki bu gayet normal bir durum ama ben kendimi bildim bileli hep yemek yaparım en sevdiğim hobilerimdden biri yemek yapmak
10 Yorumla
+1 yılHayır ama bilseydi iyidi ya bir bayan olarak söylüyorum ha
20 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri