Bir kızı seviyorum ama pek ortak bir geçmişimiz yok sadece ortaokulda aynı dersanedeydik. İnstadan takip ediyorum. Açılayım mı?

O da benim gibi öğretmen. Pek ortak bir geçmişimiz yok sadece ortaokuldan tanışıklığımız var o kadar. Geçen instagramdan kısa bir sohbet yaptım onunla kendimi hatırlatmak amacıyla ama onun da üstünden aylar geçti. Şimdi benim hiç kız arkadaşım olmadı. Çirkin değilim sadece merdümgiriz, anksiyeteli bir bireyim. Bırakın kızları erkek arkadaşlarım bile kalmadı çünkü dedim ya insani ilişkilerim biraz kötü. 2 dostum vardı onlardan da ayrıldım şimdi yalnız yapayalnızım. Okula gidip arkadaşlarla konuşmasam ki bu aralar uzaktan eğitim nedeniyle o da pek olmuyor evde tek başımayım. Bu yaşıma geldim sosyalleşme babında bir arpa boyu yol katedemedim. Ama ben de bir kız arkadaşım olsun istiyorum. Elini tutmak onu deliler gibi arzulamak falan istiyorum. Bizi kaynaştıracak bir kimse yok ve Allahın belası pandemi işleri daha da zora sokuyor. Sadede gelecek olursam ben bu kıza açılayım mı yoksa şartların olgunlaşmasını falan mı bekleyeyim? Şartlar nasıl olgunlaşır orası da ayrı bir konu tabi. Ee sizce bu iş olur mu? İnstagramdan birine açılmak abazanlık gösterisi falan sayılmaz mı? Sonuçta gerçek profilden yazacağım. Tabi ilişki nasıl yürütülür onu da bilmiyorum ama bu kız tam bana göre. Kaçırırsam yandığımın resmidir.
Bir kızı seviyorum ama pek ortak bir geçmişimiz yok sadece ortaokulda aynı dersanedeydik. İnstadan takip ediyorum. Açılayım mı?