Eski sevgilimle barıştık öpüşmek istiyor?

Bundan 1.5 yıl önce ayrıldık. Beni gerçekten çok seviyordu inkar etmem etmedim de. Şu an barıştık yani 1.5 ay kadardır barıştık buluştuk sarıldık felan. Ama doğumgünümde mesela hediye almadı. Ve eskiden normal günde alırdı. Ordan burdan duyuyorum kullanmak için sarılıyor öpmek istiyor felan. Kucağına aldı sarıldık. Sarıldık normal yine buluştuk ve bizi babam yakaladı sarılırken. 2-3 hafta önce babam yakaladı bizi. Biz şu an gizli yazışıyoruz. Ondan ayrılınca onu çok üzdüm. Değişmiş çok değişmiş. Ve şu an öpüşelim diyor. O olay oldu YANİ babam gördü bizi öyle bağırdı çağırdı haklı olarak. Sonra biz 2 gün önce buluştuk elimi tuttu. O olayın etkisinde olduğum için sarılmaya korkuyorum. O öpüşelim diyor ya da yanaktan öpeyim diyor beni kullanıyor gibi hissediyorum ama kızıma zarar gelmesine izin vermez. Seni seviyorum diyor. Ve anlayamıyorum onu seviyor mu gerçekten beni nolur yardım edin.¿😔
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ben korkuyorum önceden de öpüyordu ama yani doğumgünümde hediye almadı hala da almadı. Normal günde alırdı eskiden şimdi neden böyle 😔
Eski sevgilimle barıştık öpüşmek istiyor?