AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Bu şantaja bi sefer boyun eğersen sürekli eğmek zorunda kalırsın
Göster babam seni de beni de vurur de
Sonunuzun güzel bitmiş olmasına sevindim bir daha kimseye bu tür fırsatlar vermeyin 😊
Savcılığa gitmelisin , tehdit ve şantaj büyük bir suçtur
Tehdit mesajları ile birlikte savcılığa gidip şikayetçi olacaksın.
Korkundan besleniyor. Şikayetçi olabilirsin tehdit mesajlarıyla.
Akılsız başın cezasını çekiyorsun işte. Prno niye çekiyorsunuz arkadaşı ml mısınız
biride beni öyle tehdit etmişti dedim yapabiliyorsan yap hadi görelim umrumda olmaz yapamadı da zaten 🤣🤣 diğer tehdit edenleri bende ediyorum onlar ödlek zaten hemen engelliyo beni, tabi ben durur muyum hıncımı almadan. Diğer hesaptan tehdit etmeye devam ediyorum 😂😂
@SosyoPsikopat Bu da psikopat çıktı rıza baba :D
sakın boyun eyme ver polise gitsin yoksa cok kötü olur ilerde
Sen bana bir paket sigara al onu çıktığı yere göndereyim bir paket sigaraya öldürürüm onu git şikâyetini et sonsuza dek hapiste çürüsün. oç korkma ss al ses kaydı al direkt savcılığa karakolla uğraşma
Baban onu neden mahvedecek onu anlamadım? Suçu ne ki adamın?
@bardakkkkkk cocuk, kizin fotograflarini kızın babasina gosterdigi icin kizin babasi, cocugu neden mahvediyor onu soruyorum.
@bardakkkkkk kizin yaptığı bir hatayi kizin babasina bildiren genc çocuğun sucu ne onu anlamadim.
@bardakkkkkk kizin yaptığı bir hata yok mu?
@bardakkkkkk sorduğum sorulara cevap vermedigin surece konusmayacagim. Bir suru sey yaziyorsun benim okuyacak zamanım yok.
@bardakkkkkk seni dinlemek zorunda degilim. Görüşüme müdahil olan sensin. Kendi gorusunu yukaridaki kutucukta belirtebilirsin.
@bardakkkkkk paylasimi acan kisiye sordum. Ve sen soruyla karsilik vermene ragmen insan yerine koyup cumle yazdim.
@bardakkkkkk sana en başta yapmam gereken şuydu aslında. Pardon. Bu hakkını da verdikten sonra engelleyeceğim. Hatırlat bana.
Akılsız basın cezasını ayaklar cekermis polise git napcan
uygunsuz foto ve video çekilmeden önce düşüncektin bu sebepleri geçmiş olsun
TCK madde 107 ve 108 den işlem yapılır
zamanında yediğin hurmalar gelir bir gün tırmalar
Kolay kolay bir şey yapamaz amacı seni elinde tutmak başka bir şey degil
Canım benim sakın korkup panik yapma koş omerrizms hesabına o böylelerinin hakkından geliyor
Önce onu halledecek cesur ol sonra sana bir şey yapmaz ayrıca blöf yapıyor
Bu kadar bilgisi var ise, hiçbirşey olmaz. Rahat olunuz.
Savcılığa vermekle tehtit et cezasına bi baksın bidaha yeltenemez
Hee çok beklersin durmayacak.
ALLAH yardımcın olsn ne diyim ki ama sende de suç var
Senin elinde de onun fotoları varsa git paylaş arkadaşlarına at annesine at kardeşine at. Ondan sonra seni tehdit ettiği ss leri at sonra da Twitter'da seni paylaşacağım beni tehdit ettin diye de. Bak bakalım nasıl korkuyor.
hayır bunu yapmasin cunku adamda aynisini ona yapabilir
Yok yapamaz öyle kolay değil hele ki Twitter'da linç yerse tüm sosyal medya hayatı biter
Mesajimi ciddiye al o karaktersizede de ki aileme bahsedersen falan ikimizin de sonu kotu olur sende yanarsin vururlar seni de dahada cevap verme sen onunla konustukca dahada cok alevlenecek ustune dusecek
Birsey yapamaz emin ol icini rahat tut
Niye görüntülerini çekmesine izin verdün ki bi şekilde sil fotoğrafları ve polise şikayet et bir daha da bu hataya düşme.
Savcılık bir bok yapmıyor diye biliyorum sana da geçmiş olsun. Eğlenirken geleceği düşünmedin tabi ama bu da sana ders olsun canım
Savciliga gidip suc duyurusunda bulun. Bir kez kabul edersen istedigi her seyi yaptirir sana. Simdi kacamazsan o zaman daha da zor olur. Bugun fotografla tehdit eder yarın öldürmekle
Biraz yumuşak davran, affettim ayaklarına git. Sonra bir yolunu bulup ya fotoğrafları falan al ya da adam tut dövdür bi köşede zorla aldır olmadı sık kafasına gitsin
Işte adam gibi adamlık
Savcılığa gitmelisin. İlk etapta kendin git olmazsa annenle gidersin
İşte ne diye atiyon nude canlı göster delil kalmasın
Göstersin olan olmuş ailenin bilmesi gerek çektirmeseydin olmasaydı o görüntüler göstersin korkma ederken korkmadın şimdi niye korkuyorsun
Bacim sende elin adaminin niye yatagina giriyorsun kocan mi neyin ya. Ayip. Saglam kiz kalmadi ulkede ya. Nereye gidiorz. Git savciliga sikayet et sana attigi msjlarn ekran ciktisini al printerdan
Sağlam kız ne ya? Benim için evlilik öncesi ilişki normal bir şey. Başkası için değildir, saygı duyarım haliyle saygı beklerim. İşte ailem de saygı duymayacağı için bu durumdayım.
Ben cok modern bi adamim ya aloo ordamsn 😄
Korkmayarak kurtulabilirsin, yalvarirsan korktugunu belli edersen üzerine gelmeye seni sindirmeye çalışır.
Cesur ol ve ona de ki aileme göster.
Fakat bu tehtid şantaji kayıt altına aldım ve bir avukat ile görüştüm büyük suç çünkü cezanı çekersin
Neden attın ki inşallah yapar dediğini de sana ders olur bidaha öyle bi halt yemezsin
ne demek insallah atar ayrılmayı gururuna yediremeyip kızın hayatini mahvedecek bu kadar gaddar olma lütfen ya
ya şakamısın kızın hayatımı kararsın ne yapsın sana bunu soranın kızın kız kardeşın olduğunu düşün ne yapardın başına ne gelsin isterdin yayılsın istermiydin
Gaddar olma değil bence kadınlar o kadar basit olmamalı lar tamam erkek ler basit tir cinsel manada Allah beni o duruma düşürmesin ki kimseden nude istemem ama isteyendende uzak durmak lazım abi
ona laf eden yok zaten ama zamanında onlara bakip kendini tatmin eden insan simdi gururundan yaymakla tehdit edemez gerci ne gururundan bahsediyorsak:))
İsteyene vücudunu ssergilermisin rahibe terasa muhtemelen cevabın hayır olcak o yüzden bana hal verirsin düşününce
Başak öyle abi gururu olsa böyle bi kappelik yapmaz o o. c ahlaki değeri yok demekki ama o fotoları ona atanda pek sağlıklı düşünemiyo belliki
zamaninda düsünememis olabilir hicbir insan böyle bir tehdidi hak etmez
Valla abicim düşünmemiş diye bi bahane olamaz kadın erkekten daha zeki bi varlıktır bu bilimsel bisey bunu da düşünmesi gerekirdi
tamam tamam aynen
ne diyon ya ben önüme gelene vücüdümu sergilemiyorum ki sergilesem bundan sanane benim sorunum sen zihniyetini düzelt
Hata yaptım. Sadece fotoğraflar değil videolar da var ben izin verdim çekmesine. Geçmişime dönüp baktığımda hayatımda ondan daha çok güvenmedim kimseye. Annemden babamdan bile daha çok güvendim bazen. Kusura bakma ama bir insana gözün kapalı güvenmişsen ondan gelecek hiçbir kötülüğü hesap edemiyorsun. Sana zarar vereceği düşüncesini ona yakıştıramıyorsun. Bakma buraya böyle ailemden korkuma soru sorduğuma bu endişe kırgınlığımı bastırıyor.
karşındakı cocuk ola bilir bunun farkındalığında yaz sen reşitsin neyin ne olduğunu anlayacak kapesiten var ama sen kulanmazsın çünkü kadını kızı suclamak kolay
sen baya şakasın komiksin hatta savunman bu mu düşünecekti bir cocuk neyi düşüne bilir aylesiyle yaşıyor hatta korkuyor reşit olsa korkarmı savşır sen böyle demeye devamet senin anlayacağın dilden allah sana beterini yaşatır kınamaya devam et
@Rahibe_tersa reşitim 19 yaşındayım. elimde bir kanıtım yok. olsa bile hakim kızıyım küçük şehirde yaşıyoruz babamı birçok kişi tanıyor. gizli tutulması çok çok zor.
sen tutamazsın niye korkuyorsun ki baban hakim kucuk şehirde onun icinen gecersin kanıt topla aklını calıştır sana her yazısında tehtit vardır cekmesine izin verdiysen attır sana da git babanın tanımadığı bir adliyeye işlem başlat yok yapama diyosan tehtit hep cözüm olur ya da cok ucuk bir olay ama bilgisayarına sızabilen birilerini bul herşeyi sildir baya masraflı olur sana
çok zor gelicek belki ama santajına boyun eğmemelisin şikayet et kanıtın var mı? kanıtın yoksa kanıtla bir şekilde eğer baban kızacak diye şantajına boyun eğersen hayat boyu pişmanlık duyarsın
konunun kapanmasına sevindim inşaallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın
Bahsettiğin tehdidi yazılı olarak mı yaptı? Bunun yanında reşit misin?
Umarım öyle olmuştur ama bir gün bir ifşa sayfasında çıkarsa şaşırma
Korkma git göster de ailenden çekinir sadece seni korkutmak için yapıyor onuda anlamazsa adliyeye şikayet ediceğini söyle bişey yapmaz
Göster, seni bırakacaklarını mı sanıyorsun desene öyleyse :d
Merhaba benim de başıma böyle bir olay gelmişti ve bende barışmış gibi yaparak yanına gitmiştim ama tenha bir yere değil bir kafeye ondan sonra telefonunu kırmıştım ve hiçbir şey yapamamıştı
Merhaba,
Yakın hissettiğin bir büyüğüne söyle ve gerekirse dava aç.
Gösterince onun o kisi olduğunu nasıl tespit edeceksin?
Yahu madem aileden bu kadar korkuyorsunuz neden bu kadar ileri işler yapıyorsunuz anlamiyorm.
Kusura bakmayın ama artık hiç biri inandırıcı gelmiyor.
Sildi mi peki fotoğrafları
öncelikle kac yasindasiniz sen ve o resit iseniz anayasal hakkinizi kullanabilirsiniz. bence en iyi yol tehdit ve savciliga suc duyurunda bulunmak
19 yaşındayım. Ama elimde bir kanıtım yok yüz yüze söyledi.
sonuc olarak bir tehdit varsa suc duyurusunda bulunmalisin kendini ezdirmen veya korku icinde olman karsi tarafa daha da guven verir hakkini savunmalisin
Polise şikayet ederim seni de korkut
Bunu babama gösterirsen seni silahı ile öldürür de. Barışman için mi tehdit ediyor.
Tehdide tehdit diye şey yaptım ama sanırım iyi fikir değil eksi yediğime göre.
Yani bilemedim ama bunu yapmak suç siber suçlar gitmelisin
keşke beni de birisi tehdit etse.. bir saha çalışmak zorunda kalmam:) maddi ve manevi tazminat ile
Tehdit amacı ne tekrardan birlikte olmak mı sadece yoksa başka bir şey mi
Be olursa olsun sakın korkma korkarsan her istediğini yaptırır sana bunun İçin karakola gidebilirsin onlar yardımcı olacaktır sana
Bence git polise şikayet et girsin içeri tehdit neymiş görsün gösterme pahasına olursa bile şikayet et
Gözü aydın ders olsun sana sakin birdaha babana bile güvenme insanlar gerçek yüzlerini çıkarları bitince gosterir
soru tröl değil ciddi isen baskıya boyun eğme ama sende de hata var ne işin var o görüntüleri veriyorsun
eğer reşit isen şikayetçi ol derim ailene de bahsetme sakın Türkiye gibi bir ülkedeyiz ne olucağı malum değil
resmi cektirirmenin nasil bir anlami olabilrir ilerde tehdit icnin cekiyror iste hicmi anlamadnin man🤔 istanbuldaysasa bana ozelden ulas dost👍
Bence tek çözüm suç duyurusunda bulunman. Yoksa bu serrefsiz pislik nasıl vazgeçer bilmiyorum. Allahindan bulsun. K. b cok sinirlendim
Polise gidip şikayet etcem de durmazsa git et bence gizli cozulur ailen duymadan
Sende polise vermekle tehdit et gzilice çekmiş dersin adam karaktersizmis
Mk o serefsizden barissanda hayır gelmez seven öyle mi yapar polise git bence
Seven nude mi ister 🤮🤮🤮🤮
Ssler varsa götür polise ailene haber bile vermeden hapse gider o
Seni tehdit etiğini kanıtını alıp vakit kayıp ermeden savcıya git. Şantaj neymiş görsün pezevek
Yaparken bunları niye düşünmüyor sun video çekmek nedir
Yaparsan kaybetcek bişeyim kalmaz savcılığa giderim dersin tehditlere boyun eğme