+1 yılşikayet edeceğini söyle... hatta şikayet dilekçesi hazırla ... ilgili kanunları belirterek... ozel hayatın gizliliğini ihlal... kişiyi tehdit ve şantaj... vs vs bi duru suç ekleyebilirsin... sen bunu yaparsan belki mahkeme desin de... ama yazdığı mesajlar delil olur... şikayet olmadığı için ses kaydı olmaz sen kaybedersen anca... sözlü tehditte sahit ister mahkeme... yazılıda sahit e gerek yok... onu sana yazarak tehdit etmesini sagla eger yazarak tehdit yoksa... isi ne kadar ciddiye aldığını hissettir korkar... korkmaz yine tehdit ederse oyala savcılığa polis siber suçlara şikayet et delil olan herseyi silerler engellerle talep edersen... onlar her hesaba ulaşıyor her yarışmaya silinmiş olsa bile... benden bu kadar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba!
Öncelikle böyle bir durumda kalmanıza üzüldüğümü belirtmek isterim. Ama hayatta her yaşadığımız olay gibi bu da size bir hayat tecrübesi katacak elbette. Gerçek şu ki böyle durumlarda, karşınızdaki kişiye korktuğunuzu belli ederseniz o kişi, bunu kullanarak sizin daha çok üstünüze gelecektir. Burda yapmanız gereken şey öncelikle ondan korktuğunuzu belli etmeyeceksiniz. Sakin ve kararlı davranmalısınız. Çünkü bu olayda haklı olan sizsiniz. Eğer bu konuda sizi tehdit etmeye devam ederse polise gidip kendisini şikayet edeceğinizi söyleyin. Dinlemezse gidip şikayetçi olun. Güvenlik güçleri gereğini yapacaktır.90 Yorumla
+1 yılÖncelikle korkunu belli etme. Bu bir suçtur, hukuk önünde tehdidin ayrı kişisel görüntüleri yaymanın ayrı bir cezası vardır. Ona de ki, böyle bir şey yapmaya kalkarsan ailem bana değil sana zarar verir ek olarak seni savcılığa şikayet ederim hapse girersin. Ben sadece ailemle tartışırım ama sonuçları senin için çok ağır olur. Devam ederse de şu an tehditten savcılığa gittiğini söyle, yine devam ederse de doğrudan şikayet et. Zaten kağıt ona gittiği zaman tutuşacaktır.
00 Yorumla
Yaşın 18'den büyükse şikayette bulun. Şikayetçi olmadan önce eski sevgilinin gözünü korkut, polise gideceğim diye. Belki blöf yapıyordur. Ürkek bir tipi varsa bir daha rahatsız etmez seni. Baktın ki rahat durmuyor, hâlâ seni tehdit etmeye devam ediyor. Gidip şikayetçi olursun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Reşitsen adliyeye git ya da bi karakola git durumu anlat ne kadar ciddi olduğunu anlasın babanın durumu öğrenirse sorun yaratıcağından da bahset en azından polisler ricada bulunursan elinden telefonu alıp silebilirler. Bi arkadaşımın başına geldi müşteri temsilcisi gibi aradım telefonunda ki tüm bilgilerin koruma altına alındığını söyledim telefonunda kaç tne fotoğraf sayısını söyledim rehberinden bi kaç kişi saydım yedi ve format attı sevgilisinden bilgileri aldm ama o biraz salaktı gerçekten de format attı üstelik kızın kuzeniydi bide..
10 Yorumla
+1 yılO zaman sende onunla konuşmaya devam et. Bu sefer sen onu bıktır. Sende onun fotoğraflarını çekip sağda solda yayınlamak ile tehdit et. Binanızın kapısına çıktı alıp asarım de. Ben rezil olacaksam sende olacaksın ikimizde yanacağız de. Tek gitmem seni de götürürüm yanım da bu hayattan direk sende onu tehdit et.
33 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı be
- +1 yıl
Sence erkeğin fotoğraflarının çıkmasıyla kızınki bir mi
- +1 yıl
@isimsiz676 Her hangi bir yerde değil ama evinin bulunduğu sokakta bina da.
Cinsel Yaşam konusunda 450 cevap paylaştı. Peki o uygunsuz görüntüleri zamanında sana silah zoruyla mı çektirdi? Veya o uygunsuz fotoğrafları zorla mı çekti? Yani benim anlamadığım saçma sapan resimleri kendi isteğinizle yollarsınız sonra eski sevgilim bana şantaj yapıyor diye ağlarsınız! Kusura bakmayın bu kadar salak olmayın ve kimseye güvenmeyin, artı seven adam çıplak resimde istemez uygunsuz videoda çekmez! Bu oyunlara gelmeyin artık...
30 Yorumla
+1 yılBiz nude atmayın diyince
Ne kadar gericisiniz yobazsiniz diyolar di ne diyim ki Üzüldüm
Boyun eğme sakın bende simdi seni şikeyet etcem polise gidersen polis senin ailene haber vermeden halleder merak etme senin güvenliğin her şeyden önce gelir10 Yorumla
+1 yılbişi yapamaz takma kafana sende de ki seni polise şikayet edersem tahmin et ne kadar içerde yatarsın eğer bu kadar sabırsızsan hemen deneyelim veyahut sende onu tehdit et eğer kendi senin fotoğraflarını göstermeye çalışırsa o da suçlu sayılcak ve hapse gircek bu riski göze alıyorsa denesin bakalım ha birde ailenin telefonundan engelle onu her yerden istesede gösteremez
11 Yorumla- +1 yıl
seni aldatan birini mi affettin? Bi süre sonra yine aynısını yapıcak ama ruhun bile duymuycak
Bak erkekler sevgililerinden genelde böyle fotolar istiyolar tabikide hepsi değil, Bazıları veriyolar basıları vermiyolar. Sen bir kız olarak sevgiline bı fotoları verdin ise ; ilerde belki ayrılırım, belki onunla bozuşuruz vb gibi şeyler düşünüpte o resimleri neden sildirmedin?
Şu anda çoçuğun eline vermişssin kozu ister polise şikayet et ister savcılığa hiç bir şey yapamaz Sen bu durumu çoçukta konuşup bir yolunu bulup onları sileceksin başka çaren yok ya da ailene anlatacaksın dicem ama baya bir uygunsuz foto herhalde o bakımdan bu kadar kederlisin10 Yorumla
+1 yılYap lan önce sen sonra ben gideriz bu dünyadan de bakalım.. Ben bu hayatta şunu öğrendim yapıcam diyen bı s... Yapamıyor. Nerden buluyorsunuz siz bu modelleri? Elde etmek için tehdit etmek nedir ya. Hadi döndün ona varsayalım. Herşey bu yaptığından sonra aynı olacak mı? Hayır. Cahillik başka açıklaması yok.
12 Yorumla- +1 yıl
şu yorumları okuyorum bir sen varsın mantıklı
- +1 yıl
Teşekkürler. Keşke mantık olayını herkez kullanabilse ayıp kıza yapılan benim bile zoruma gitti guvenmis ve hatada olsa birşey paylasmislar iki insanın arasında kalması gereken ama karşı taraf hala doyamadigi için hala eziyet peşinde yazık yani. Aynı durum erkeğe yapılamıyor memlekette saçma.
+1 yılbu olayın aynısını 16 yaşında yaşadım öncelikle kaç yaşındasın reşitsen haledersin deyılsen diyelim ki resşit deyilsin o zaman bülöf yap de ki resimleri bana at ama bunları yaparken herşeyi esele herşeyi ses kaydı al onun seslerini silme senle buluşmak isterse ertele ve asla buluşma elin ayağın tıtrıyo sitresten belki alamak üzeresin ama dik dur ve senden korkmuyorum imajı ciz ve öyle ol ona onun başına gelecekleri söyle hapse atıracağını söyle tehtidin cezası büyüktür de aylenle tehtid ederse onlar beim aylem dövselerde beim tarafımdalar de
111 Yorumla- +1 yıl
Senin başınadamı geldi gerçek ten
- +1 yıl
@yanliz_adam_16 benimki cook uzun hikaye ama benzer benim cevrem geniş halettim
- +1 yıl
Olsun anlat ben dinlerim birisi senin çıplak resimlerinle tehditmi etti
- +1 yıl
@yanlız_adam_16 ona benzer bişey ps kameram acık kalıyo ben buna bay bay maybay dedim gittim odadan sonra dıuşa gittim geldm üstümü deyitim falan ama ekran kapalı sanıyom deyilmiş bu cekeceği kadar cekmiş ben bunudan habersiz bir akşam terk ettim bunu bu da beni tehtit etti atarım yayarım bana geri dön buluşursak silerim falan ben de daha küçüğüm gidecektim silsin diye amacı beni rsimlerle tehtit edip istediğini yaptırmak ama arkadaşim durdurdu beni gitme dedi yardim ettiler baya bilgisayarını patlattık bnun neyi var neyi yok hepsi elime gecti bu sefer ben tehtit ettim sonra toz oldu 3 yıldır ses soluk yok ondan
- +1 yıl
@yanlız_adam_16 kanki düştan cıkınca giyenik mi oluyon izledim benle 10 15 kişide izledi ama 10 15 kişi 1000 kişiden iyidir
- +1 yıl
15 kisi izledi derken nerden izledi kim onlar
- +1 yıl
@yanlız_adam_16 ne meraklısın ya bunun sistemine giriş yapan arklarım vidyoyu simek icin izlemek zorunda kaldılar
- +1 yıl
Erkekler de gördümü
- +1 yıl
@yanlız_adam_16 evet zaten arlkadaşlarım erkek
- +1 yıl
@yanlız_adam_16 ap 16 yaşındaydım sacmalama anlattım lütfen daha sorma
- 1 yıl
şu an bende yaşıyorum reşit degılım oda degıldı Şu an başkasıyla beraberım o bana yardım ettı elınden geldıgınce ama olmadı bu bana geldi instadan eğer yenılerını atmazsan Sımdı atarım ailene sonra başka yerlere falan atarım polislık olmam umrumda değil falan dedı sevgılımde atmasın dıye tekrar at ben halletcem dedı sonra yıne geldi yıne atmak zorunda kaldım yıne hallettıler tekrar geldim bısey atmadan kurtuldum hallettiyseler konuştuk vazgectım falan dedı Sevgılım dosyasını patlatmış polisler bunu götürmüş kalmış bir süre cıkmıs çıkar çıkmaz sevgılımın arkadaşına saylaştırmış kızı her türlü bulcam dedı sevgılımın bır çözümü daha var ama oda çözüm degıl ne yaptılarsa olmuyor düşündüm bu sefer dedım aileme atmaz polislık olmayı ıstemez bu kadar sinirlendıne gore en son konuşmamız da bana atacak kadar canım degılımde demıstı yaymazda dedım onun ifşasıda sende var sende onu tehtıd edersın dedım ona bısey olmaz yurt dışına kaçar olan sana olur polislık olmaz önceden 6 7 ayda yatmış dedı ne yapmalıyım bu kadar uzun da yazdım kusura bakma
+1 yılKorkma. Ayrıl. Bir şantajcıyla zaten birlikte olma ihtimalin yok. Yüzüne de bakma bir daha. Her adama da güvenip bi daha mahremini atma.
20 YorumlaSeni şantajla tehdit eden biriyle zaten birlikte olma. İçinde olduğum duruma çok üzüldüm. Bir daha ne olursa olsun kendi mahremini paylaşma. Korkma sen de üstüne git. Havlayan köpek ısırmaz. Babama söyle ki babamla birlikte polise seni şikayet etmeye gidelim diceksin. Sonra kendi düşünsün.
00 Yorumla
+1 yılBaşka çaren yok söylemek haricinde. Yoksa ifşalar. Önce polis sonra babana söyle. Adamı kalpten götüreceksin harbiden güvenilir tip değilse neden atarsın ki.
https://m.youtube.com/watch?v=mA69RkDfEl000 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Görüntüleri çekmesine sen mi izin verdin? onun o görüntüleri tehdit unsuru olarak kullanması kişiliksizlik belirtisidir. o sana ailene vereceğim diyorsa ve ciddi gibi ise Savcılığa şikayet edeceğini söyle. ya da telefonunu bir şekilde eline geçir ve imha et.
00 YorumlaGeçmiş olsun, canınızı hiç sıkmayın. Öncelikle sakin olun asla ve asla korktuğunuzu belli etmeyin. Böyle bir tehdit karşısında ona şöyle söyleyin: Senden korkmuyorum, istediğini yap, özel görüntüleri yaymak suçtur, bunu yaptığın anda savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Siciline işler ve hapis yatarsın. Karar senin.
00 Yorumla
+1 yılAyrılmışsın bitmiş gitmiş bu kadar çirkefleşmeye ne gerek var keşke öyle resimler atarken sonunuda düşünseniz şimdi bu kadar çaresiz kalmazdınız hem senin ailene nerden ulaşıp atcakki bence o ayrılığı kabullenemediğinden öyle demiş yoksa bir tarafları yemez atmaya
01 Yorumla- +1 yıl
internet bu kızların yaptıkları ile dolu
Trol değilsin inşaallahAh ne kardeşim Her şey yaşayabilirsin anlıyorumDa hemde ailem baskıcı Çıplak foto veya video ya nasıl izin verirsin Onun seni tehdit ettiği gizli ses kaydı veya video çek Savcılıkta tehdit et Kurtul ondan yoksa daha da batarsinSenden başka kimsenin değeri yok Acıyı çeken sensin ona koz verme Polise kaydı vereceğini soyle İkna olmassa git savcılığa suç duyurusunda bulun Tehdit suçunu yaymak sucu eklenecek
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Umarım gerçek değildir bu soru. Bence bu kişiyi polise şikayet edin. Şantaj suçuyla. İstediğini de yapamazsınız çünkü sizi kullandıkça kullanır. Bu durum daha iyiye gitmez eğer kabul ederseniz. Bence bir karakola ilgili kısıma başvurıp derdinizi anlatın ve açıklayın. Başka yapılabilecek hiç bir şey gelmiyor aklıma çok riskli bir durum. Yani şimdi eşe dosta söyleyip şiddet uygulatsanız daha da yayılma durumu var ki intikam da isteyebilir.
00 Yorumla
+1 yılÇok aradınmı öyle karektersiz şerefsizi ve emin olunki öyle bi halt yiyemez sağdece sizi korkutarak tehditle menfatlenme peşinde zaten yaptıgı büyük bi suç o görüntüleri ailenize değil telefonunda bile bulundurması bile büyük bi suç cezası var ve bunu göze alamaz o sağdece blörf yapıyor hiç geri vites yapmayın net olun korktugunuzu belli etmeyin yoksa daha çok üzerinize gelcektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şerefsizlere sen bir şey yapamazsın polise şikayet etmen gerek
sanırım 18 yaşında sın veya 18 den büyüksün buda kendi kararlarını alabileceğin polise şikayet edebileceğin anlamına geliyor bu şerefsizlerin hakkından anca polis gelir sende onu bunla tehdit et hele bi aileme bulaş bende seni hapislerde cürütürüm de ne demişleri dinsizin hakkından imansız gelirmiş00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNerden buldun böyle şerefsiz karaktersizi yaptıklarıyla şantaj yapacak kadar adi bir yaratıkmış nasıl güvenipte video vs çektin kusura bakma ama sende biraz suçlusun hesabını veremeyeceğin şeyleri yapmışsın tehdite boyun eğersen seni kullanır hatta peşkeş bile çekebilir şerefsizlik üst düzeyde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bi erkek sizden uygunsuz foto istiyorsa amacı sapıklıktır. Size karsi bi gün mutlaka onları kullanır nasıl paylasabiliyorsunuz öyle şeyleri aklım almıyor. Neyse
Seni şantaj eden tum mesajların ekran görüntüsünü çek bunu da baska bi arkadaşını ya da kendi avukatmış gibi ekle whatsaptan ve ona at avukat bey hanım beni boyle tehdit ediyor ne yapabiliriz gibi bi konusma yap ama inandırıcı olsun sonra bunu erkeğe at seni şikayet ediyorum diye. Korkar devam ettirmez.
Bunu yapmadan da sikayet edicem de polise gidiyorum de ya da twitter da paylaşıp seni de rezil edicem de falan.13 Yorumla
Soran+1 yılSadece benim fotoğraflarım değil uygunsuz videolarımız da var beraber. Zamanında güvenmiştim hiç böyle bir insan olacağını düşünmemiştim. Beni buluşalım son kez diye çağırdı o zaman tehdit etti mesaj vs hiçbir kanıtım yok. Şikayet etsem nasıl kanıtlayacaksın der.
Cevap sahibi+1 yılKadının beyani esastır de. Ben sikayet ettikten sonra elbet seni de telefonunu da incelemeye alırlar. Hicbir sey olmasa bile sana karşı koruma kararı çıkarırım omur boyu rezil olursun ve siciline isler hiçbir yer de is bulamazsın falan de. Sosyal medyadan bi avukat bulup ücretsiz yardim isteyebilirsin. Şikayet etmesen bile o avukatla korkutabilirsin bi kız arkadaşım bunu sevgilisine karşı denemişti ve işe yaramıştı. Twittar da kadın hakları yardımlaşma hesapları dernekleri var onlardan yardım isteyebilirsin. Az bi araştırmayla kurtulabilirsin. Sakın korkma korktuğunu belli etme ne derse desin korkmadığını ve gerekirse her seyi yapacağını söyle
Cevap sahibi+1 yılSen 19 yaşındaysan o da o civarlardadır diye düşünüyorum. Emin ol yapamaz. Sen şikayet ederim diye tehdit edersen mutlaka korkar. Dik dur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuzum öncelikle ona fotoğraflarını göstermesi dahilinde ailenin senin yanında olucağı izlenimi vermelisin. Ve polise git yanına bir arkadaşını da al polise gidin. 18 den büyük müsün ya da 18 misin bilemiyorum ama ailene de haber vermezler o zaman. Tehdit büyük suçtur bu tarz kişiler altında lütfen ezilmeyelim. Sen ona ancak bu yolla cevap verebilirsin
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKızın polise gitmesi yinede o çocuğu korkutur
Cevap sahibi+1 yılOnu biri döverse rahatlıycağını mı sanıyorsun bu tarz karaktere sahip biri bu sefer daha fazla kudurur kızı daha zor durumda bırakıcak şeyler yapar
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum cidden
Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Böyle bişey yapsan seni şikayet ederim de emin ol ki korkusundan hiçbir şey yapamaz o şu an korkmuştur ne de olsa bu kız tekrar bana gelir kafasında ama aldattığını hiçbir zaman unutma ve sen de onu tehdit et sakın altta kalma
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu yaptığı an ne evden karakola gidecek özgürlüğüm ne de arayacak bir telefonum kalır. Zaten babam bana elini asla kaldırmaz ama bunu öğrense kızıma nasıl el sürersin diye mahveder onu. Şikayet etsem kanıtım yok elim kolum bağlandı.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen onu siber suçlara şikayet edeceğini söyle korkma sakın yapacağım diyen kişi bir sey yapamaz seni bastırmaya çalışıyor çok ileri giderse polise anlat ya da savcılığa git ona da bu dönemde kadınlara daha fazla destek olduklarını söyle başına iş açmak istemiyorsan bana bulaşma çok fena olur de ve üzerine git
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGönder de babam başına bela olsun de. Ayrıca yaptığının yasal olmadığını ve tehdit ettiği için şikayette bulunduğunu yaz birkaç gün sonra. Paylaşırsa paylaştığı için ayrıca şikayette bulunacağını söyle. Ayrıca annene babana nasıl ulaşıyor bu sevgilin ailen ilişkinizi bile bilmiyor? Ulaşabileceği çok yol olmasa gerek o yolları kes ailen katıysa zaten internet hesapları falan yoktur çok fazla senin bakmana da karışmazlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. şimdi sana şikayet et diyeceğim ama ailen baskıcıyda onların kulağına gitmeden halletmek istersin, varsa anlatabileceğin birisi abin ablan vs onlardan yardım isteyebilirsin yoksa seni kullanmaya kadar gider bu mesele
10 YorumlaBasit... Hemen o resimleri silmezsen eğer savcılığa giderim. Tehditten şantsjdan şikayet ederim. Bu tip şeyler söyleyip bsdıcaksın engeli. Bir daha da asla ama asla konusma, feyk hesaptan falan yazar bas engeli. İki uğraşır bırakır bi b. k da yapamaz
12 Yorumla
+1 yılYahu niye sevgilinize özel resimleri atıyorsunuz bide aile korkun var ye naneyi sonra kork yapicak tek şey bunu yaptığı anda polise şikayet etmek her halükarda evdekiler ogrencek kusura bakma da düzgün adam secseydin
12 Yorumla- +1 yıl
seni buldum dıjkfjdmkfjdemdfjd
- +1 yıl
Delisin sen @Rahibe_tersa 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSavcılık ile. O bunu en son uygulayacaktır. Seni kendine çevirmek için bir tehdit bu. Yoksa göndermesi zor. Ama gene de gıcık alıp bunu yapabilir en son tabi bu. Fotolarını neden atıyorsun ne olur sevgilin olursa
00 Yorumla
+1 yılKorkma sende onu tehdit et savcılığa suç duyurusunda bulunurum de seni senelerce ceza evine attırırım icerde tacizcilere ne oldugunu öğren ondan sonra düşün kararını ver eğer 1 yerde bana ait birşey göreyim seni mahfederim de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın reşitse önce siber suçlara başvur ailenin durumunu anlat. Gizlilik içinde kalır mutlaka ararlar polisler onu. Bidahada yapma böyle şeyler
31 Yorumla- +1 yıl
Kim olursa olsun uygunsuz görüntünüzü göndermek nasıl bir şey ne kadar ayıp ve günah
+1 yılYaptığın aptallığı çekeceksin. Belkide seni bu konuda hiç tehdit etmeyecek insana o videolari atmazsin ama serefsizin tekine atıyorsunm bu kizlarin kötü çocuk sevgisi ne olacak bilmiyorum. Ama sonundada üzülen kizlar oluyor. Hala hoslanmaya devam ediyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuç senin niye bu kadar taviz veriyorsun. akillanmadinizmi hala bunların kız bulması zor evlenmeye niyetleri yok bir tane safkiz buluyorlar video resim çekip elinde tutmak istiyorlar. elinden ne geliyorsa yap şimdi kurtul
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@başak1221 ama hergün duyuyoruz bunu bu kız mağarada yaşamıyor beyinde hasarda yoksa düşünecek
Cevap sahibi+1 yıl@başak1221 cinselliğini tatmin ediyorlar sadece anlasın bunu kızlar ucuz bir numara bu. yakın cevreniz hariç biriyle sevgili olmayın
Hiç düşünmeden bu gibi assagilik pic kurularini polise vermekten başka çare yok... Allah yardımcın olsun...
20 YorumlaAilenin ne kadar baskıcı olduğunu bilemem tabi ki fakat ne olursa olsun senin yanında olacaklarını bir yanlış yaptığını ve pişman olduğunu bildikleri sürece korkmana gerek yok :) öncelikle zor bişey değil polise şikayet et gerekeni yaparlar diye umuyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Kesinlikle iletişimini kes engelle korkma sonra bakarsin ailen birsey der duyar görür aciklama yaparsın baktin ortalik sessiz sakin sakin diyaloğa tekrar girme unutur gider.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Git polise. Baska da cikar yolu yok.
Film senaryosu yazsak derdim cek kuytuya, sik bacak arasina 2 tane diye ama. Iste gercek hayat. Adamdan sayar ceza verirler.00 Yorumla
+1 yılbir anlık hevesle yapıyorsunuz böyle şeyler sonra da üzülüyorsunuz,üzüldüm açıkçası ama kararlı ol korkma gerekirse şikayet et bu da sana bir tecrübe olsun.
00 Yorumla
+1 yılPolise git ailene de belli etme biz sevgiliydik birlikteyken bu videolarımı çekmiş de 1-2 tane de ben göndermiştim ama beni tehdit edeceği hiç aklıma gelmezdi de zaten polis anlar o sıra ağladığında nasıl bir sıkıntı çektiğini bu hem siber hem de psikilojik suç direkt gereğini yaparlar hiç canını bile sıkma
00 YorumlaYapmissin bir hata akillica sıyrıl. Güçsüz sakın gözükme. Unutma aciz olan o. Karaktersiz ve haysiyet yoksunu. Onu ifşalayacagini söyle twitterda hatta istersen senin icin etkinlik bile baslatiriz. Öyle kolay değil. Sen eşya değilsin. Evet hata yapmamaliydin ama olan olmus. Keskenin onemi yok. Seni sevip deger verseydi zaten böyle davranmazdi. Hayatlarınıza karakterli adam alin. Sıkıntılarını anlayabiliyorum. Ama unutma kadin kadinin dostudur. Yalniz değilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle hata sizde hemen güven olmaz erkek milletine öyle insanlar çok nerden tanıştın gördün mü ama erkek tabiki tam dayaklık önce polise ver korunma kararı çıkart ordan uzaklaş
00 Yorumla
+1 yılOnların çoğu boş tehditdir gereksiz paniğe ve gerginliğe kapılmaman lazım , hem eğer öyle birşey olursa bile ailenin sana kızsa bile sen onlarının kızısın yine senin yanında olucaklardır eğer çok ileri gidip hala rahatsız ediyorsa dava açabilirsin, ya da onlarla uğraşmak isteiyosan şantaj mesajlarını ss al şikayet et.
00 YorumlaHatalarının bedeline katlanmalısın
O seni aldatı ise sen de aileni aldattın babanın şerefine leke sürdün olaya bu yönden bakmak lazım08 Yorumla
Soran+1 yılBabamın şerefine neden leke sürmüş oluyorum?
Soran+1 yılBen ailemle anlaşamıyorum. Onun şerefine leke sürecek bir şey yapmadım. Ama onların vereceği tepki çok kötü olur biliyorum. Baskıcı bir ailem var benim suçum değil bu.
- Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılEn yakın şubeye git seni tehdit eden mesajlarını savcılığa ver onlar gerekeni ona yapar onunda uygunusuz resimlerinden bir albüm yapar devlet
02 Yorumla
Soran+1 yılmesaj değil. son kez buluşalım dedi tamam dedim yüz yüze söyledi.
- +1 yıl
Ses kaydı yap en güzel ya da kamera açık kaydet gizliden
+1 yılAileme gosterirsen sende yanacaksın babam seni affetmez de sen de onu korkut ve eğer sana gonderdigim fotoğrafları başkalarına gondericek olursan dava açarım de özel hayatın gizliliği diye birsey var mesajlar duruyor ss aldim sen beni salak mi sandın de sende azcık göz korkut
01 Yorumla- +1 yıl
Teselliye bak 😂
Direk şikayet et savcıya gideceğini söyle hatta gittim de bak nasıl tutuşuyor
15 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle ben size sadece bu durumdan bahsettim. Biz 2 yıldır beraberdik birçok kişi ilişkimize imreniyordu. 2 yıl yalan değilse onu ancak böyle vazgeçiririm dedim. Ve şu an güveniyorum sileceğine.
- +1 yıl
Bu kadar güvenme derim inan bana yıllarca evli olan hatta sevgili olanların bile zaman içerisinde neler yapabildiğini hergün görüyoruz bak gör sen yeni birini bul o zaman neler olacağını seyret buda senin içinde ukte kalsın direk şikayet edip savcılığa ver hiç ummadığın bi zamanda senden habersiz böyle bişey yaparsa yeni gelecek kişiye haksızlık e önemlisi ailene karşı düştüğün durumu düşün hiç vakit kaybetmeden savcıya ver derim
- +1 yıl
bende olsam savcıya verirdim sanal alemde o tür fotoğraf ve videoları yaymak zor değil, ortada o kadar yaşanmışlığa rağmen böyle tehdit etmiş
+1 yılsakın korktugunu belli etme eger anlarsa çok daha üstüne gelecektir. kendisini tehdit mesajlarıyla beraber mahkemeye vermen en doğrusu olacaktır.
10 Yorumla
+1 yılPolise gitcen başka çare yok elinde kanitlarla ama size iyi oluyo boyle atarsınız düsünmeden olacağı bu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski sevgilimde hani oyle bir resimde yoktu Allah'a şükür yanaşmadim bile ama gene de tehdit etti minik ses kayıtlarimla sonra bütün vücudumun çıplak halde resimlerini aldı ağlata ağlata bir yıl boyunca tehditler sürdü sonunda çekti gitti hayatımdan
113 Yorumla- +1 yıl
Yok artık neden polise şikayet etmedin.
Cevap sahibi+1 yılÇünkü küçüktüm aileme bile demedim kendi başımı yaktım kendim kurtulucam dedim sonunda da başardım
- +1 yıl
Adamın elinde fotoğraf yokken fotoğraf vermişsin ne diye öyle yaptın.
Cevap sahibi+1 yılAilem en ufak erkeğe karşıdır sonra yakalandım ben babamla konuştu hatta şey demiş kızınızın gerçek yüzünü görüceksiniz falan babam da yarın bir şeyler aticakmiş bakalım ne atacak dedi o gece ne olduğunu da hatırlamıyorum sadece çok ağladım yalvardım resmen ve istediğini yaptırdı gece sonunda
- +1 yıl
Babana söyledikten sonra zaten fotoğraf vermene gerek yoktu.
Cevap sahibi+1 yılHayır işte babama söylemedim o telefonumda görmüş aramaları falan sonra bunu aramış bu da iki üç gün geçince ben eski erkek arkadaşımj aslında kardeşim dediğim çocuğu aradım diye babama mesaj atmış her şeyi göstericem diye yapmaması için yaptım bende
- +1 yıl
İyi bari çekip gitmiş hayatından
Cevap sahibi+1 yılSussaydim gitmezdi ama direndim evet demedim o şeyden sonra hiç bir şeye o da yoruldu gitti
- +1 yıl
bunlara nasıl kanıyonuz cidden ya xd biri beni tehdit edince bende onu tehdit ediyorum engelliyo korkak ama tabi benden kolay kurtulur mu diğer hesaptan devam ediyorum tehditlere djdkdk
Cevap sahibi+1 yılMââlesef ki her şey o kadar kolay olmayabiliyor demekki karşındaki süt bebesiymiş eğer ki dediğin gibi tehdite karşı tehditle iş bitseydi bir yılda yüzlerce kadın ölmemiş olurdu demi boş yapmayalım
- +1 yıl
ben sadece tehditle kalmam ama yaparımda zaten pekte iyi biri olduğum söylenemez eğer ki yanımda olsaydı işte o zaman asıl tehdidi görürdü
Cevap sahibi+1 yılİşte o karşındaki kişiye bağlı o zaman küçüktüm şimdi biri bana bir şey dicek bir şey yapacak anasını ağlatirim
- +1 yıl
iyi bari kurtuldun daha da kanma bunlara bende öyle tehditler fazla işe yaramaz bu tür korkularım yok, farklı düşünce tarzımdan dolayı
Cinsel Yaşam konusunda 36,2b cevap paylaştı. Piskinlige bak aldatıyor diye ayrılıyorsun sonra tehdit ediyor. Böyle karaktersiz insanlara da aşık oluyorlar insanlar sonra aşk kirleniyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen annemden babamdan çok güvendim bu çocuğa. Zamanında hayatımın merkezinde sadece o ve onunla kurduğumuz hayaller vardı. Maalesef kimin ne olduğunu hemen görüp ona göre aşık olamıyorsun. Ben aşkı kirletecek bir şey yapmadım.
- +1 yıl
Kardeşim bu devirdr kimseye güvenilmeyeceğini anlamadın mı? Hadi onu geçtim seviyorsunda ileri niye gidiyorsunuz zina yapıyonuz ne gerek var madem çok seviyonuz adını koyun evlenin aaa öyle olsa sorumluluk artar dimi valla üzülüyorum yazık yazık. Bi laf var köprüyü geçene kadar ayıya dayı de diye erkek elde edene kadar şirin gözükür sanki dünyanın en iyi insanı dersin ama elde etti mi yalla. Her ekek bir değil zaten Allahan korkan kişi o noktaya getirmez
iste bu yuzden asla sana geri donemyecegim, ne kadar karaktersiz oldugunu gosteriyorsun de. santaj tehditle erkeklik mi olurmus de yazik sana de
10 Yorumla
+1 yılPolise şikayet edeceğini bildir. Eğer bu olay mahkemeye giderse en iyi ihtimalle 6 aydan başlar (nitelikli tehdit) , direk geri vites yapar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bunu yaparsa kendi başının da yanacağını söyle ben dibe çekilirsem seni de beraberimde çekerim de tehditlere papuç bırakma.
00 YorumlaAsil soru su neden izin verdin bununla ilgili milyon tane haber cikti dizi filmler bile isledi konuyu
02 Yorumla- +1 yıl
kız burada zor bir durumda kalmış ve asıl soru neden izin verdin demissin. evet ortam çok tehlikeli insanlar da çok kötü ve kız bunun cezasını çekiyor ama şu an cozemeyecegi bir durumda neden daha kötü hissettiriyorsun kız
Sakın korkma sen beni yakarsan bende seni yakarım savcılığa suç duyurusunda bulunur hapse sokarım de seni.
00 YorumlaPolise gitt! Bi akillanmadiniz ya. Kac kere dedik yapmayin soyle seyler diye ne diye guveniyosunuz bu davarlara bu kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖmrün mahvolmasın bari diyerek, ne yaparsan yap vız gelir deyip, tehdidine boyun eğmeyeceksiniz. İlişki bitmiş artık. Neyin kafası bu.
01 Yorumla- +1 yıl
Tehdit ve şantaj bir suçtur ve asla boyun eğmeyin. Çoğu vaka sadece tehdit ile kalır, asla eyleme dönüşmez. Sakin tavrın, akıllı yaklaşımın etkili olmuş, kazasız belasız bitmiş. Çok sevindim.
+1 yılVer savcılığa ikametime tebligah istemiyorum de gizli olarak yap işlemini ismini gizlerler bi şey yapamazlar 1 saat içinde bitirirler işini.
03 Yorumla- +1 yıl
İsterse yazsın bana ben her türlü hallederim nerde olursa olsun bi kadına kimse bişi yapamaz haysiyetsiz şerefsize bak ya
- +1 yıl
Korona var ne sarılıyon kız
+1 yılKorktuğunu belli etme de ki artık senden kurtuldum ailem her şeyi biliyor veya gidip savcılığa şikayet edebilirsin ayrıca ailene nereden atacakmış?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAklı başında birimi mi bu çocuk?
yani seni kaybetmenin verdiği aciyla seni Elde tutmak için mi yaoiuor?
bazi şeylerin cevaplarını bilmem gerekli ki
once çocuğu coxeyim sonra gerekeni uspslim00 Yorumla Ailene güzel bir şekilde kademeli olarak kendin anlatıp, daha sonra tehdit mesajlarının bir çıktısını alıp savcılığa giderek.
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat