Okuduğum bir yazıya göre erkeklerin aldatma oranı %57 kadıların aldatma oranı %54. İkisi de aynı sayılır yani ve bu araştırmaya katılan kişi sayısı birkaç bin sadece. Yani herkes aldatabilir herkes aldatılabilir kadını erkeği yok bunun.
O zaman kadınların oranı da aldatmayan kadın değer görmediği için yüksek oluyor bir tutarsızlık oluyor yani, o halde çoğunluk aldatan insanları seçmiş oluyor. Benim şahsi fikrim böyle değil bence aldatma potansiyeli gördüğün bir insanla kimse evlenmez, evlendikten veya ilişki nişan söz aşamasına geçtikten sonra insanlarda psikolojik baskılar oluyor aile ve çevre tarafından. Kişiler kendilerini özgür hissetmek için de eşine ihanet ediyor bence, yaşadığım evden ne kadar uzaklaşırsam o kadar mutluyuma dönüyor olay. Tabii ki bu benim görüşüm.
Bunu kadın erkek diye ayırmak doğru olmaz bence eşlerin yarısı eminim biliyordur eşinin onu aldattığını. En azından şüphe vardır ama irdelemek istemiyordur belki de. Kim bilir
Örneğin toplumu 20 erkek 20 kadın olarak düşünün 10 erkek eşini aldatıyor 10 erkek 10 kadınla aldatması gerekir degilmi erkekler fazla aldatıyor da 10 erkek 5 kadınla aldatıyor sa bir kadın iki erkekle birliktedir demektir
Sanırım şey demeye çalışıyorsun; Bir erkek başka bir kadınla eşini aldatıyorsa metres olan kadın da aldatmış sayılıyor. Bu yüzden sayı eşit olmalı. Doğru mu anladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkekler bu işi kadınlarla yaptığına göre şartlar eşit bence
Hocam sen baskasin ya ilk defa anlayan biri
😃😃
Öyle ama sanki erkekler başka varlıkla aldatıyor lar
Erkekler ya da kadınlar değil, karaktersiz insanlar aldatır.
Okuduğum bir yazıya göre erkeklerin aldatma oranı %57 kadıların aldatma oranı %54. İkisi de aynı sayılır yani ve bu araştırmaya katılan kişi sayısı birkaç bin sadece. Yani herkes aldatabilir herkes aldatılabilir kadını erkeği yok bunun.
Ovv oranlar çok fazla
Evet çoğu evlilik mutlu değil anlaşılan. Bir de yakalanmayacağımı bilsem aldatırım diyenler varmış onların oranı %60-79
%60-70 olacaktı
Bizim gibi aldatmayan erkek değer görmezki o yüzden yüksek bu oran
O zaman kadınların oranı da aldatmayan kadın değer görmediği için yüksek oluyor bir tutarsızlık oluyor yani, o halde çoğunluk aldatan insanları seçmiş oluyor. Benim şahsi fikrim böyle değil bence aldatma potansiyeli gördüğün bir insanla kimse evlenmez, evlendikten veya ilişki nişan söz aşamasına geçtikten sonra insanlarda psikolojik baskılar oluyor aile ve çevre tarafından. Kişiler kendilerini özgür hissetmek için de eşine ihanet ediyor bence, yaşadığım evden ne kadar uzaklaşırsam o kadar mutluyuma dönüyor olay. Tabii ki bu benim görüşüm.
Kadınların bir kısmı biliyor kocalarının onu aldattığını
Bunu kadın erkek diye ayırmak doğru olmaz bence eşlerin yarısı eminim biliyordur eşinin onu aldattığını. En azından şüphe vardır ama irdelemek istemiyordur belki de. Kim bilir
Her iki cins için esititr aldatma oranı erkek kadınla aldatır sizin hesabiniza göre bir kadına iki erkek düşüyor
Nasıl bir kadına iki erkek düşüyor anlayamadım biraz açar mısınız
Erkekler daha çok aldatır düşüncesi var degilmi toplumda
Örneğin toplumu 20 erkek 20 kadın olarak düşünün 10 erkek eşini aldatıyor 10 erkek 10 kadınla aldatması gerekir degilmi erkekler fazla aldatıyor da 10 erkek 5 kadınla aldatıyor sa bir kadın iki erkekle birliktedir demektir
Sanırım şey demeye çalışıyorsun;
Bir erkek başka bir kadınla eşini aldatıyorsa metres olan kadın da aldatmış sayılıyor. Bu yüzden sayı eşit olmalı. Doğru mu anladım
Aynen
Biz evli çiftlerden bahsediyoruz adamın karısını aldattığı kadın evli değilse oranlarda sayılmıyor.
ErkEkde bekar sa sayilmaz
Evet
Eşi kendini aldattığı için psikolog psikolog sürünen erkekler çok fazla.
bilemedim genelleme yapmak yanlış
Öyle degmi erkekler çoksa eğer demekki bir kadınla birden fazla erkek beraber