Aşk İlişkileri Sevgilim beni kız kardeşiyle kiyasliyor bu durum canımı sıkmaya başladi akıl verin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kardeşinin yaptığı şeylerden bahsedip sende bu şekilde yapsan nasil olur diyip duruyor artık sinir olmaya başladim Sevgilim beni kız kardeşiyle kiyasliyor bu durum canımı sıkmaya başladi akıl verin? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BenSultan Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Beni beğenmiyorsan git kardeşinle sevtili ol de saçmalığa bak ya hiç hoşlanmam kıyaslanmaktan valla restini çekerim derim ben buyum kabul ediyorsan etmiyorsan kapı orada. Kimse vazgeçilmez değildir. 1 6 Yorumla BenSultan +1 yıl Restimi* Yorumla BenSultan +1 yıl Sinirden yanlış yazmışım hep kıyaslanmaktan haz etmem valla. Yorumla Soran +1 yıl Dimi dogru soyluyosun tesekkurederim canim Yorumla BenSultan +1 yıl Rica ederim canım Yorumla Soran +1 yıl Bende cidden en nefret ettiğim şey Yorumla BenSultan +1 yıl Ağzının ortasına patlatacaksın öylelerin Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Hadi lan ordan diyemiyor musun? :)Yaptığı normal şey değil ki.cut. 1 0 Yorumla
gizemern Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kız kardeşine benzeyen birini bulsun Seni ona benzetmeye calısması aptallık 1 0 Yorumla
Kemal19980 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Ensestmi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl değil aslinda ama neden boyle yapiyor anlamış değilim Yorumla Kemal19980 +1 yıl Belki ensesttir. Öyleyse sana söylemez ki zaten Yorumla
En İyi Cevaplar