Uzun bir ilişkim vardı kız kendisi bana açılmıştı bende çok sevdim gerçekten herşeyimi anlattım evlilik hayali bile kurduk bir sıkıntım olunca ilk ona sığındım ben Instagram açınca ilk ona dedim rızasını aldım o dedi benim hesap yok sadece kardeşimin hesabi var adıma açmış o kadar dedi kullanmiyom geçen bir hesaptan şüphelendim fake hesaptan istek attım baktım ne bı sürü foto atmış baya erkekle takiplesiyor bide ben onun hesabını kendi hesabımdan aratınca çıkmıyor başka hesaplardan çıkıyor bu bildiğin engel ama bu yemin ediyor diyor seni engellemedim daha sanki ben suçluyummusum gibi suçu bana atıyor diyor keşke sana güvenmeseydim siz erkekler hepiniz aynisiniz beni sevmemişsin falan ben diyorum ayrılmak istiyorum bu daha kendini savunuyor Diyoki adam beni kafada bitirmiş bisey olmasını bekliyorumus ayrilamak için arkadaşlar bundan daha kotu şey olabilimrki ayrılmamak icin bana yapabilecefi en kotu şeyi yapmış ben direk ayrıldım baya saydım ona ve engelledim ya yaptığı yalanlar ortada hala kendini savunuyor snaki ben yapmışım şimdi kendimi boşlukta hissediyorum kendimi ezik hissediyorum artık insanlarda ar edep kalmamış Allah korkusu yok ben sadece saf kalbimle sevdim niye ben bunu hak edecek ne yaptım arkadaşlar bunun acısı geçmiyor çok kötü bı durumdayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDaha bugün ilişkimi bitirdim farklı nedenlerden dolayı... insan sadece düşünüyor onu üzmezken her şeyini söylerken her şeyde onun rızasını alırken nasıl da böyle olabiliyorlar? hakediyor muyum diye bu acı çok farklı nasıl geçecek bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum gerçekten rabbim gerçek sevenlerle karşılaştırsın herkesi
097 Yorumla
Soran+1 yılAmin bende aynı durumdayım o kadar saf temiz sevdim ki böyle bana yapılan şeyi kaldirmamiyorum hala beni suçluyor
- +1 yıl
Yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var. Sevgilim 26, ben 20 yaşındayım. İlk başlarda çok güzel giden bir ilişkiydi. Bana ilgisi, saygısı, kibarlığı olsun her şeyiyle çok güzel gidiyordu.5 ay önce sevgilim Suriye'ye gitti. Orada uzman, yani normalde de meslek olarak askerlik yapıyor. Oraya gittiğinden beri çok değişti, ya da yeni yeni karakterini göstermeye başladı, bilemiyorum. Makyajıma, üniversiteye gitmeme, dışarıya çıkmama, giyimime, her şeyime karışır oldu. Her gün neredeyse trip atıyor, konu bulamayınca aylar önce ses etmediği konuları açıp onlara trip atıyor. Alttan aldım, almaya da devam ediyorum. Ailesine hasret, bana hasret, evine hasret, stresli, normal bir yerde değil, sabret sabret... ama kendime yaptım maalesef zayıfladım, saçlarım dökülmeye başladı, roza hastalığı geçiriyorum şu anda da. Hala bir şey demiyorum onu üzüp orada streslendireceğim diye. Bu kötülüğü kendime neden yapıyorum, evet benim de aklımdan bu geçiyor. Vicdanım elvermiyor onu orada terketmeye. Gelmesini beklesem daha çok var gelmesine yine kendimi tüketmiş olacağım. Hiç konuşmayı denedin mi diyeceksiniz, denedim tamam diyor iki gün sonra aynı veya hiç ses etmiyor yine kendi bildiğiyle devam ediyor. Gercekten arada kaldım. Ne bırakabiliyorum ne de ilişkimiz sağlıklı ilerliyor... Mesela yaşadığımız bir şeyi anlatayım. Birkaç gündür ağzımda uçuk var (küçükte değil bayağı büyük), dün de kabuk bağlayınca çok kötü bir görüntü oluştu. Fotoğraf attım ve hani tiksinir diye ki tiksinebilir de gayet doğal."Biraz çirkin duruyor, idare et artık" dedim. O da ben bunu millete güzel görünmek için diyormuşum diye bana küstü konuşmuyor, günlerce de konuşmaz böyle bir huyu var. Halbuki o da tıraş olunca çok çirkin oluyorum gibisinden muhabbetler eder, benim de o zaman öyle düşünmem gerekiyor. Günlerdir konuşmuyor benimle.
- +1 yıl
Böyle bir ilişkiyi benimki de...
Soran+1 yılİnsan sadece oturup careszice ağlıyor başka bişey yok onalr hala pişkin piskij hiç bişey yokmuş gibi davranıyor zaten artık tövbe ettim
Soran+1 yılYa bide bana yalan atıyor yalanı ortada bir insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir
- +1 yıl
Aynen öyle çaba gösterdiğim sabrettiğime mi üzüleyim onun bana değer vermediğine mi bittiğine mi bilmiyorum... bu acı çok farklı gerçekten çok farklı... sadece aglayabiliyorsun onu da aileme belli etmeyeceğim diye tutuyorum kendimi
- +1 yıl
Birakman en doğrusu olmuş bir ilişkide en önemli şey karşılıklı güvendir sen onunla hayatını paylasiyorsun evin biliyorsun onun sana yalan söylemesi kaldırılacak bir şey değil
Soran+1 yılKardeşim ikimizde şu an aynı şeyleri yasiyoruz insnlar çok garip ya Allah'a havale etmekten başka çaremiz yok bu dünyada sadece Allah'a güvencen o kadar
- +1 yıl
Biz üzülüyoruz ama hayırlısı buymuş rabbim böyle istiyormuş böyle düşünmemiz gerekiyor
Soran+1 yılAllah'tan gerçek yüzleri ortaya çıktı düşünsene evleniyorusun sadece verdiğin emek çok koyuyor
- +1 yıl
Aynen öyle artık sevgiye aşka inancım yok zaten.20 yaşında bana tövbe ettirdi... Allah'a havale ediyorum bile diyemiyorum oyle sevmiştim onu seviyorum da...
Soran+1 yılBende öyle vslla artık vbende tövbe ettim
- +1 yıl
Aynen öyle evliliği de geçtim nişanlılık sürecinde görseydik karşılaşsaydık bırakamazdık belki de... şu an üzülüyoruz ağlıyoruz ama en doğrusu buydu biliyorum ki senin anlattığına göre de en doğrusu bu
Soran+1 yılAma bu acılar bizi geliştirecek elbet hepsi geçecek onalr bizi kaybettgine utansın ben adım gibi eminim o kız bir gün ayağıma köpek gibi gelcek çünkü ben ona değer verdim ya fazla değer soytariyi kıral edermiş
- +1 yıl
Aynen hep bir taraf daha çok sever görüyorum ki bu tarafta ben oluyorum başka ilişkim de olsa bu böyle olacak hiç artık bulasmayacagim rabbim hayirlisini çıkarır karşıma zaten
Soran+1 yılYa istersen özele gel böyle dertlesiriz benim bunları ankatacak kimse olmadığı için buralara dustum
- +1 yıl
Zor geçecek ama keşke hemen geçse hemen unutabilsek onlar kadar umursamaz olabilsek ama olmuyor gerçekten bambaşka bu acı
Soran+1 yılBencede hiç bulaşma bende öyle yapacam artık
- +1 yıl
Xper im düşük maalesef yazamıyorum kimseye
- +1 yıl
Aynen en doğrusu
Soran+1 yılGerçekten bu acı geçmiyor sabahtan beri ağlıyorum
Soran+1 yılOna gidip yine içimi dökene kadar saymak bile istiyorum
- +1 yıl
Ben de aynı durumdayim çok zor ailemden gizliyorum onu bile tam yaşayamıyorum
- +1 yıl
Bir şey soracağım ben bıraktım işte ama hala wp de hakkında kısmından ismimi silmemis instada da biosundan silmemis neden sence daha 5 dakika önce cevrimiciydi
- +1 yıl
Hayır hiç daha yazma bence yani senbilirsin ama öyle kişilere emin ol ne yazarsan yaz işlemiyor vicdanları bile etkilenmiyor
Soran+1 yılBende ailemden gizliyorum ya gerçekten diyorum bu bana nasıl yapılır bide hep o yazardı hani ne kadar yüzsüz çıktı ya
- +1 yıl
Haketmediğin halde bunları yaşamak çok zor anlıyorum gerçekten çok iyi anlıyorum severken bırakmak zorunda bırakılmak her şey çok zor
Soran+1 yılSende fake Instagram var mı istersen ordan konuşalım
Soran+1 yılYa gerçekten elim kolum bağlı bağırmak istiyorsun bagiramiyorusunda
- +1 yıl
Maalesef yok
- +1 yıl
Aynen öyle sabahları insan farkedemiyor da akşamları çok zor
Soran+1 yılOnunla kurdugum hayaller falan dile kolay 3 yılımi vermişim o eğer insan olsaydı özür dilerdi beni sevseydi onuda yapmadı
Soran+1 yılYa gerçekten bu hayatta hep böyle iyi insanakra oluyor sen iyi niyet gösterince bunlar senin iyi niyetini suistimal ediyor
- +1 yıl
Aynen öyle maalesef iyi niyetin yaradığı insan yok kötü niyetliler daha çok seviliyor buna hep şahit oldum ben.
- +1 yıl
Benim sevdiğim 4 gündür o uçuk mevzusundan dolayı yazmadı etmedi yine ben özür diledim yine olmadı yine aynı bugün ayrılık konuşması yazınca özür diledi ama ne degisirim ne beni bırakma demedi
Soran+1 yılO yüzden artık değmez ya bu insanlara ya valla sırtımızı rabbimize yaslayacaz boyle basit insanlaramı kaldık evet çok canımız açıyor ama varsın onlar utansın onlar kaybetti
Soran+1 yılYa valla bunlarda hiç merahemet yok olan bize oluyor
- +1 yıl
Orası öyle ama insan sevecek birini de arıyor o da senin gibi seni sevsin istiyorsun her anını onunla yaşamak istiyorsun evin oluyor senin
- +1 yıl
Aynen öyle onun için sağlığımdan bile oldum annem asker psikolojisi iyi durumda olmaz dediği halde anneme o öyle değil dedim direttim asla onu birakmadim ama o hiç bana haketmediğim şeyleri yasatti
Soran+1 yılBir gün onalr çok pişman olacak o kız bir hevese kapildi kendini instagramlarda erkeklere hava atmak için cshillce bir hevese kaptırdi ona sevdiğimi soyleyince değer verince kendini bı bok zannetti bir gün ocağıma düşecek adım gibi eminim köpek gibi ayağıma kapilacak ama ben yüzüne tukurecem
Soran+1 yılKardeşim çok zor bir durum ama biz bunları yaşadık ya artık neyin ne olduğunu öğrendik Allah onların belasını verir
- +1 yıl
Böyleleri pişman olmaz ya biz yine bizim gibi düşünüyoruz onların şimdi belki de umrunda değildir
Soran+1 yılYa bu bugün gitmiş foto paylaşmış ben gittikçe delirdim
- +1 yıl
Bela okumayalım Allah korusun rabbim korusun onları da, Allah'a havale ediyorum bunu da demeye vicdanım elvermiyor ya
- +1 yıl
Bak işte umrunda değil demekki. biz diyoruz pişman olacaklar ama öyleleri pişman olmaz maalesef
Soran+1 yılYa evet haklısın ama bu beni aldattı ya
Soran+1 yılİçim yanıyor
- +1 yıl
Olsun rabbim her zaman korusun, kimseye acı yaşatmasın demeyelim öyle
- +1 yıl
Anlayabiliyorum benim de aynı çok kötü odaya sigamiyorsun o ne yapıyor düşüncesi sarıyor ama bilmiyorsun
Soran+1 yılHaklısın valla insanlık bizde kalsın
Soran+1 yılYa bide kimse seni anlamıyor
- +1 yıl
Kimse anlamaz evet sadece yargılarlar maalesef yaşamadan kimse anlamıyor
Soran+1 yılYa hani madem boyle bişey yapacaktin niye hayatıma girip mahvetin 3 senemi aldın
- +1 yıl
İnsanın aklına çok soru geliyor da sadece kendimizi tüketiyoruz yıpratıyoruz yoruyoruz onların acaba umrunda mi
Soran+1 yılGerçekten umrunda değiliz ki bu bana Diyoki ailem bile bana yalancı demiyor sen bana nasıl dersin pireyi deve yaptın ayrilamak için bahane ariyormuşsun
Soran+1 yılGerçekten çok zor bi durum ama geçecek hepsi
- +1 yıl
Daha ne olsun başkalarına kendini göstermek için senden gizli hesap açmış
- +1 yıl
Çok zor evet ama geçer mi bilmiyorum
Soran+1 yılBide beni suçlu gösteriyor wp den engelledi engeli kaldırdım yine aklınca kendini akliyor suçluluk psikolojisi bide bi ara onunda kuzeni aldatilmisti bana mesaj atmıştı lütfen biz onalr gibi olmayalım birbirimizi aldatmayalim falan hiç birbirimizi bırakmayalim
Soran+1 yılSadece Şu an engelli kaldırıp içimi dökmek istiyorum dayanamıyorum aklıma hayalleri geliyor o kadar saf temiz hayaller kurdum
- +1 yıl
Yani anlattığına göre çok doğru karar vermişsin güven olmadan hiçbir şey olmaz bir de başkaları sırf görsün diye senden gizli hesap açmış o zaman şimdi başkalarıyla olsun kendi de rahat etmiştir boş ver biliyorum anlıyorum çok zor ama alışırsın zamanla
- +1 yıl
İnan umrunda olmaz bugün o kadar mesaj yazdım sadece özür diledi onların umrunda olmuyor aaa böyle yazmış çok dokundu bana olmuyor onlarda
Soran+1 yılKarakter meselesi bu ne yapsak onları etkilemez gerçekten merhamet yok bak bı insanda hayvan sevgisi merhamet varsa onu sevecen güvencen bunlarda o duygu yok
Soran+1 yılBiz şu an kendimize yediremiyoruz ya o kadar bunları ama belki siz barisirsiniz hala instsgram biyosunda falan adın varmış
- +1 yıl
Aynen öyle yok ya artık kimseye guvenmeyeceksin hayat bizim gibi iyi niyetliler için kötü hani derler ya herkes kalbinin ekmeğini yer diye yok o öyle olmuyor
Soran+1 yılValla öyle sadece rabbine guveneceksin ama hayatta iyi insanlarda var unutmayalım
- +1 yıl
Barıştım diyelim benim cama çıkmama karışan birine nasıl güveneceğim ileride göreve gitse evde tek kalsam bana aldattın muamelesi bile yapar. babamla markete gittim diye günlerce küstü konuşmadı yani maalesef bu iliskinin sonu yok
- +1 yıl
Onlar da bize denk gelmez
Soran+1 yılYani oda iyi bişey değil fazla baskı
Soran+1 yılYa bak insan gerçekten severse adam gibi guvenitse zaten sen dunyanin dibine gitsen gözü arkada kalmaz
Soran+1 yılBen bu kıza bugüne kadar hiç baskı kurmadım
- +1 yıl
Ya bir de dışarı çok çıkan çok açık giyinen biri değilim. O oraya gittiğinden beri zaten kendime niye dışarı çıkıyorsun o orada nöbet tutarken nasıl gezebileceksin der cikamazdim ama yalan yok ailemle çıktım o da iki haftada ancadır ama yani bende insanım onu geçtim ailem yani
Soran+1 yılYa sen haklısın doğru karar vermişsin ya ilerde basın ağrırdı
- +1 yıl
Doğru karar biliyorum da yine de üzüldüm sabahtan beri ağlıyorum bir de hiç sevmiyormuş sanki hiç ısrar etmedi canım yandı hani ben olsam sen yeter ki gitme ben degisirim derim ama demedi sadece özür diledi
Soran+1 yılKardeşim bak bende aynıyim senin durumda başka çaremiz yokki Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok bu kız bana pişkin pisşkij yalan soyledi Kur'an'a el bastı yemin etti dedi engellemisim ona diyomki bak beni engellemedgini kanıtla diyor kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim dedim hesabı ver gireyim onuda vermedi dedim istek at onuda atmadı yalana devam etti
Soran+1 yılBen böyle bir pislikten kurtuldum şükür etmem lazım sadece verdigim emekler zoruma gidiyior kurdgum hayaller
- +1 yıl
Zoruna gidiyor insanın bunları haketmeden yaşaması. O kadar çabala uğraş sonuç bittim... ben onu bekliyordum aylardır Suriye'den gelecek diye ağladım üzüldüm orada diye şimdi noldu ben bekledim ama başkaları beklemeden onunla olacak bu emeklere üzülüyorum bu yaşanmışlıklara
Soran+1 yılAma bu haytta o kadar acılar yasadimki bazen diyomki niye yaşıyorum Allah'tan imanimiz kuvvetli bı Tokatıda böyle bir insandan yedik
Soran+1 yılÇok haklısın
- +1 yıl
Ben de aynı, babamdan olsun başka şeylerden olsun çok acılar yaşadım. bende bazen neden adalet yok diye yakiniyorum ama rabbim en çok sevdiği kulunu imtihana sokarmış
- +1 yıl
Ona bana davrandığı gibi davranacak mi mutlu olacak mı bu düşünceler bile benim canımı yakıyor şimdiden
Soran+1 yılBak kardeşim vallahi değmez bu dünyaya billahi degmez
Soran+1 yılBak biz iyi insanlarız bir gün bizimde yüzümüz gülecek
Soran+1 yılSen böyle iyi bir insana benziyorsun rabbim sana karşına senin gibi birisini çıkartacaktır elbet bir gün
- +1 yıl
Öyle ama insan düşünmeden yapamıyor. küçüklüğümden beri ailevi sorunlarım var, hep kendime babam gibi biriyle olmayacağımı bana değer veren birisiyle olacağımı söylerdim ama başaramadım hiçbir şey basaramiyorum da hayat sanki bana bir türlü gülmüyor ben ayağa kalktikca sanki daha da üstüme geliyor
Soran+1 yılBenim yasadiklarimda aynı senin gibi çok sansizim Cok çalıştım hukuk istiyordum sınava girdim kaciridm tekrar hazırlandım bu olay yaşandı yine olmadı küçükken manevi abim gözümün önünde vefat etti ailevi sorunlar
Soran+1 yılSanki bu dünyada bütün kötülükler beni buluyor
- +1 yıl
Ben de hukuk istiyordum mezuna kaldım tekrar hazırlandım yine yapamadım en sonunda psikoloji yazdım istemeden okuyorum yazın polislik için çabalayacsgim ama bende bu şans varken o da olmaz her şey olmuyor rabbimin elbet bildiği vardır ama insan maalesef bazen isyan ediyor
Soran+1 yılO kadar emek verdim istiyorum bu senede olması ailemin yüzüne nasıl bakacam bilmiyorum muhtemelen seneye tekrar girecem akraba baskısı var bide bunun
Soran+1 yılArtık bu kız psikolojimi bozdu onun yüzünden ders çalışamıyorum ailemi uzuyorim masa başına gidiyorim yapamıyorum
- +1 yıl
Sana tavsiyem hiç kimsenjn baskısını düşüncesini düşünme boş ver bak ben istemeden okuyorum hayallerim gitti yapma bunu kendine
- +1 yıl
Sınav yılında olması çok kötü olmuş ya
Soran+1 yılYa oda dershaneye falan gidiyordu zaten onun çalıştığını biliyordum yanılmışım olan bana oldu emeklerim gitti İstanbul hukuk için seneye tekrar girecem hayallerimin peşinden kosacam kendime yeo yeni bir sayfa acacam evet insanalar arkamdan konuşacak ama bu benim hayatım
- +1 yıl
Aynen öyle millet ne der boş ver rabbim her şeyi gönlüne göre versin
Soran+1 yılAmin inşallah senin içinde kendini üzme valla değmez bunlara ikimizin de canı acyor ama bu acılar bizi iyi bir insan yapacak biz bu acılarımızdan güç alacaz
- +1 yıl
Haklısın umarım başarabilirim
Soran+1 yılİnşallah
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Kanka sal gitsin güvenme hiç birine
01 Yorumla
Soran+1 yılEywallah sadece verdiğim emekler bana çok koyuyor
+1 yılDoğru olanı yapmışsın zamanla geçer takma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri