Arkadaşlar sevdiğim kız bana ihanet etti çok kötüyüm?

Uzun bir ilişkim vardı kız kendisi bana açılmıştı bende çok sevdim gerçekten herşeyimi anlattım evlilik hayali bile kurduk bir sıkıntım olunca ilk ona sığındım ben Instagram açınca ilk ona dedim rızasını aldım o dedi benim hesap yok sadece kardeşimin hesabi var adıma açmış o kadar dedi kullanmiyom geçen bir hesaptan şüphelendim fake hesaptan istek attım baktım ne bı sürü foto atmış baya erkekle takiplesiyor bide ben onun hesabını kendi hesabımdan aratınca çıkmıyor başka hesaplardan çıkıyor bu bildiğin engel ama bu yemin ediyor diyor seni engellemedim daha sanki ben suçluyummusum gibi suçu bana atıyor diyor keşke sana güvenmeseydim siz erkekler hepiniz aynisiniz beni sevmemişsin falan ben diyorum ayrılmak istiyorum bu daha kendini savunuyor Diyoki adam beni kafada bitirmiş bisey olmasını bekliyorumus ayrilamak için arkadaşlar bundan daha kotu şey olabilimrki ayrılmamak icin bana yapabilecefi en kotu şeyi yapmış ben direk ayrıldım baya saydım ona ve engelledim ya yaptığı yalanlar ortada hala kendini savunuyor snaki ben yapmışım şimdi kendimi boşlukta hissediyorum kendimi ezik hissediyorum artık insanlarda ar edep kalmamış Allah korkusu yok ben sadece saf kalbimle sevdim niye ben bunu hak edecek ne yaptım arkadaşlar bunun acısı geçmiyor çok kötü bı durumdayım
Arkadaşlar sevdiğim kız bana ihanet etti çok kötüyüm?