Aşk İlişkileri Önce istenmeyen kadin sonra niye istenir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor önceden beni istemiyordu Güncellemeler+1 yıl Güncel Önce istenmeyen kadin sonra niye istenir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Alonewolf002 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aklına takılmışsındır. Seninle cinsellik yaşayabileceğini hesap etmiştir vs vs vs 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Geldi 2 haftanın ardindan gitti Başka biri yüz verdi sanırım Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Olabilir. Sen nasıl bi kadınsın boyun kilon ne? Yorumla Soran +1 yıl Takip ediyim seni Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Yazdım Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kaçan kovalanır, bir insana alışınca hep böyle olmuştur bu. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yine gider mi Yorumla Soran +1 yıl Gitti Yorumla BendenizEmreniz +1 yıl Cevabı bulabilmen güzel Yorumla
Valeinsiva Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Başka birisini bulamamıştır. Sen ne yaptın kabul ettin mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Etmedim😊 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Boşta kalmıştır 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Yine gider mi Yorumla elation +1 yıl Büyük ihtimalle Yorumla Soran +1 yıl Gitti Yorumla elation +1 yıl O kadar çabuk hem de... Yorumla Soran +1 yıl Evet 2 hafta sonra Yorumla elation +1 yıl Sen de ümidini kes artık o zaman Yorumla Soran +1 yıl Oylee baska care yok Yorumla
Honey_mom Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Kafası yerine gelmiştir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ah öyle olsa keşke Yine gider mi? Yorumla Honey_mom +1 yıl Gitmez sen kovmazsan Yorumla Soran +1 yıl Gitti Yorumla Honey_mom +1 yıl Hayırlısı Yorumla
nebri2 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Başkasını bulamamıştır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yine gider mi Yorumla nebri2 +1 yıl Maksat seks mi? Yorumla
yunuscelik034 Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Boşluğa düşmüştür 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yine gider mi Yorumla yunuscelik034 +1 yıl Gider evet Yorumla Soran +1 yıl Gitti Yorumla yunuscelik034 +1 yıl Söyledim ben sana zaten Yorumla Soran +1 yıl Bu sefer olur dedim pişman olmuş dedimÇok iyi oynamış sadece Yorumla yunuscelik034 +1 yıl Her seferinde inanma sende yaaa Yorumla Soran +1 yıl Her seferinde degil ilk ayrilmamizdi. ılk dönüşüydü zaten Yorumla
EkruPudra Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sıra sana gelmiştir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Gitmesi uzun sürmedi Başka kadin yüz verdi heralde Yorumla
Nickyokkiii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Pişman olmuştur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yine gider mi Yorumla Nickyokkiii +1 yıl Belli olmaz Yorumla Nickyokkiii +1 yıl Ama kaptırma kendini Yorumla Soran +1 yıl Yuksek ihtimal gider Yorumla
BulgariaBoy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Kıymetini bilmiştir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yine gider mi Yorumla BulgariaBoy +1 yıl Onu bilemem ama akılanmış olabilir Yorumla Soran +1 yıl Yüksek ihtimal gider Yorumla BulgariaBoy +1 yıl Mümkün Yorumla
Olliee Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Başkasını bulamamıstir 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yine gider mi Yorumla Olliee +1 yıl Büyük ihtimalle Yorumla Soran +1 yıl Gitti Yorumla Olliee +1 yıl Ne ara gitti 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl 2 haftanın ardından gitti Yorumla Olliee +1 yıl Böylelerini hayatına hiç almayacak sin Yorumla Soran +1 yıl Bu sefer olur dedim pişman olmuş dedim Çok iyi oynamış sadece Yorumla Olliee +1 yıl Anladım Yorumla
Bodrum30 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Daha iyisini bulamadigi icin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yine gider mi Yorumla Bodrum30 +1 yıl Bulursa gider Yorumla Soran +1 yıl Gitti Yorumla
AkgunGokalp4 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl işte şimdilik takılıyım seks yapıyım falan diye 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Aklı başına gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızsız kalmıştır. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Yine gider mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gider bence Yorumla Soran +1 yıl Gitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzülme hala güzeliz hala mükemmel 😎 Yorumla Soran +1 yıl Instagram biosuna da Aklımızı alanlar degil mesele aklımızda kalanlar😎yazmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bosver sen onu Yorumla Soran +1 yıl Vay be tamamBen bu aşkın neresindeyim dış kapidaki dış mandalim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aklına takılmışsındır. Seninle cinsellik yaşayabileceğini hesap etmiştir vs vs vs
Geldi
2 haftanın ardindan gitti
Başka biri yüz verdi sanırım
Olabilir. Sen nasıl bi kadınsın boyun kilon ne?
Takip ediyim seni
Yazdım
Kaçan kovalanır, bir insana alışınca hep böyle olmuştur bu.
Yine gider mi
Gitti
Cevabı bulabilmen güzel
Başka birisini bulamamıştır. Sen ne yaptın kabul ettin mi
Etmedim😊
Boşta kalmıştır
Yine gider mi
Büyük ihtimalle
Gitti
O kadar çabuk hem de...
Evet 2 hafta sonra
Sen de ümidini kes artık o zaman