Sizce napmam lazım?

Karokolda imzam vardı gittim ogünde instagram hesabımı bekçi buldu bana yazdı tanımıyordum, doğum günümü kutladı benim evimde bende kaldı sonra bunu yakın arkdaşı polise anlattı anlatırken yattım filan bir şeyler yaşadık demiş. 1 ay, sonra da o polis bana yazdı instagram dan uzak dur diye kendini koru vs sonra Ogün bugün o polis le konuştuk flört ettik 1 ay, takıldık ama takıldığımızdan beri o bekçi hep burnumuz sa bitti bizi ayırdı özünde polis de bekçi de iyi insan ama benim için kötüler bekçinin ismi Veli polisin ismi Erdem. Erdem hep veliye inandı benim hakkımda. Aramız iyiyken hep bozuldu birbirimizi engelledim wp dan 4 kez küstük 4 kez barıştık. Ama benle eskisi konuşmuyor yazmıyor merak etmiyor ama küçük yerde yaşıyoruz yolda göz göze geliyoruz ben bakmıyorum o bakıyor. Adam 30 yaşında ben 19 ama adam çocuk gibi saf polis gibi değil herkes den farklıydı sevdim onu ama o zamanında bir kişiyi sevmiş o kız da aldatmış onu ciddi düşünüyormuş kızlarla bana da diyor bana aşık olma filan. Kimseyi kullanmak istemiyorum umutta etmem kullanmam da ben dersimi aldım diyor. Ama diyor bir şey olursa ben burdayım beni ararsın, diyor iyi kızsın bu kadar şeyden sonra böyle olur diyor. Ama ben onu istiyorum oda bunu farkında fotoğraflarımız bile var, bastırdım, bütün hatıralarım, onun evinde ondan bana kalan bir şey yok. Bilmiyorum küçük yerde yaşıyoruz illa görüyoruz işe gittiğim yolda onun evinin, önünden geçiyorum çok zor benim için bide polis yani görüyorum dışarda. Yeni numara mı, ona vereyim mi bilmiyorum. Naparsak, yapalım her iki tarafda açık kapı bırakıyor.
Sizce napmam lazım?