Aşk İlişkileri Askere gitmeden önceki gece Anne mi Sevgili mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anneniz gel evinde kal diyor ,Sevgiliniz gel koynuma diyor,Ertesi gece askere gideceksiniz.hangisi? Güncellemeler+1 yıl 12346 Askere gitmeden önceki gece Anne mi Sevgili mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
o1öğretmen Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevgilime uğrarım onunla sevişirim sonra eve giderim 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Farketmez sonuçta ertesi gün komutanının şefkatli kucağına oturacak 0 0 Yorumla
ronhicksss Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl sabah annemin yanında dururum akşam manitamın yanına giderim 0 0 Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ana gibi yar yozgat gibi diyar bulunmaz djfkgl 0 5 Yorumla Soran +1 yıl E alınırsa hatun? Yorumla Kantarma +1 yıl bu abazaların hepsi kızın yanına gider bakma dümenden yazıyolar 😇😅 Yorumla Soran +1 yıl Abazalıkla ilgisi yok bence annesinin koynuna girip uyuyacak değil koskoca adam ama sevgilisinin kokusuyla uyuyacak en azından Yorumla Kantarma +1 yıl uyumaz çalışır Yorumla Soran +1 yıl Ne yaparsa işte Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Annem uyuduktan sonra sevgilim yanına giderdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen şeytaaaaann Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Keşke gelmeden önce sevgili koynuna girseydim ☹️ 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Niye girmedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim yoktu 😅 burada barıştık ama 175 gündür fena durumdayım Yorumla Soran +1 yıl Sanal yapın, ya da yakınsa gelsin 1-2 saat işinizi görün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzin yok ki, korona olmuş, gidince bile zor ve sanal yapmıyor Yorumla Soran +1 yıl Şafak kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pazartesi çıkış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama şu an fena durumdayım, konuşsak olur mu? Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabiki de Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Anne 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Alınırsa hatun?Her gün annenlesin zaten diye Yorumla
Lelele Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Anne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl E alınırsa hatun? Yorumla Lelele +1 yıl keyfi bilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anne 0 5 Yorumla Soran +1 yıl E alınırsa hatun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey olmaz o olsa o da anne derdi Yorumla Soran +1 yıl Yo ben demezdim , annemi her gün görüyorum zaten asdgng Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen değil zaten kendi sevgilimden bahsediyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam yav bize ne , sevişmezseniz sevişmeyin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilimin yanına gidip s**** dim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok incesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevgilime uğrarım onunla sevişirim sonra eve giderim
Farketmez sonuçta ertesi gün komutanının şefkatli kucağına oturacak
sabah annemin yanında dururum akşam manitamın yanına giderim
ana gibi yar yozgat gibi diyar bulunmaz djfkgl
E alınırsa hatun?
bu abazaların hepsi kızın yanına gider bakma dümenden yazıyolar 😇😅
Abazalıkla ilgisi yok bence annesinin koynuna girip uyuyacak değil koskoca adam ama sevgilisinin kokusuyla uyuyacak en azından
uyumaz çalışır
Ne yaparsa işte
Annem uyuduktan sonra sevgilim yanına giderdim
Sen şeytaaaaann
Keşke gelmeden önce sevgili koynuna girseydim ☹️
Niye girmedin
Sevgilim yoktu 😅 burada barıştık ama 175 gündür fena durumdayım
Sanal yapın, ya da yakınsa gelsin 1-2 saat işinizi görün
İzin yok ki, korona olmuş, gidince bile zor ve sanal yapmıyor
Şafak kaç
Pazartesi çıkış
Ama şu an fena durumdayım, konuşsak olur mu?
Hayır tabiki de
Anne
Alınırsa hatun?
Her gün annenlesin zaten diye
Anne olmalı tabiki
Anne
E alınırsa hatun?
keyfi bilir
Anne
E alınırsa hatun?
Bir şey olmaz o olsa o da anne derdi
Yo ben demezdim , annemi her gün görüyorum zaten asdgng