Erkek kankam bana yazmıyor ne yapmalıyım?

Erkek kankamla sınıftan arkadaşız. Bir yıldır telefonda konuşuyoruz gece gündüz her dakika konuşurduk. Bir birimize hiç kusmezdik. Kizardik ama sonra konusurduk. Ben ona başka gözle bakmadim oda bana öyle olmadi. Bir kiza aşık olmuştu. Hatta ben sevgili olmaları için çabaliyordum. Sonra öğretmenimin bi lafı onun hoşuna gitmemişti, eve geldikten sonra bana soğuk davrandi. Sonra neyse konuştuk ve bana dediki dost olalim ama öğretmen bilmesin, kimse bilmesin falan. Bende dedimki öyle olcaksa bitiriyorum falan bidaha konuşmayalım. Helalleşip bitirdik. Sonra 2 saat geçti bana yaziyodu komik video falan atiyodu sürekli konuşmaya çalışıyordu. Sonra sabaha kadar konuştuk halletdik konuyu yanlış anladığını anladi ve her şey düzeldi beni kaybetmek istemedigini söyledi. O zamana kadarda iki gün öncesine kadar da beni ne kadar çok sevdiğini, en iyi arkadaşımı olduğunu söylerdi. İki gün önce söylediği söz hoşuma gitmedi bende dedimki değiştinmi yine sen, gel çilesini çek şimdi. Oda bana beyenmiyorsan s.. git dedi. Bende tersledim bir şey söylemedim. Bir gün konuşmadık. Sonra derste de konuşmadık eve gelince cidden gittinmi? Diye sordu bana bende ona söylediğinin yanlış olduğunu anlattim. Ama umrunda olmadi ve bana yazmiyor.
Erkek kankam bana yazmıyor ne yapmalıyım?