Canım cicim aylarını bilirsiniz, bu süreçte sevgililer birbirini daha çok sever ilgilenir vesaire vesaire.. Ondan sonraaa bu ilgi azalır. Sizin için canım cicim ayları var mı? Varsa ne kadar süre de biter?
Canım cicim ayları sizin için var mı, varsa ne kadar sürede biter?
Merhaba, Bence gerçek bir aşk söz konusuysa 70 inde bir dede ve tatlı bir nine olsalarda canım cicim ayı devam ediyor ki ben büyük annemden böyle gördüm.
Bana göree canım cicim ayları yoook, ne yaniiiii şimdii ilk aylarda hata yaparsa veya istemediğim bir şey olursaaa canım cicim ayı diye sesimi çıkartmıyım aman diyip es mi geçeceğim 😂😂 canına okurum valla 🤭👻benimle olan canım cicim aylarına güvenmemesi lazım yoksa bilemiyorum 😼😼
Canımm cicim ayı diye birşeyi hiç yaşamadım.. Ne kadar sürer bilemeyeceğim o yüzden.. Sadece şunu söyleyebilirim bir insan basında neyse sonunda da odur. Bu değişmez.
Ben de bilmezdim sonradan öğrendim çok saçma bir şey aslında... şöyle birkaç ay sevgiliyle her şey çok güzel gider hep anlaşırsınız. Sevgilinle sürekli yakın olursunuz birbirinizi aşırı seversiniz ama birkaç ay sonra artık birbirinize kızmaya başlarsınız kavga edersiniz tartışırsınız umursamazsınız vesaire buna da canım cicim ayları bitti deniyormuş 😄