Genel de kadınlar aldatıldığı zaman bunu çevresindeki Herkese duyurmak salya sümük bir şekilde anlatır. Ama erkekler içinde tek başına yaşamayı tercih eder.
Gayet güzel sakladım bir süre sonra kibarca "böyle bir şey var mı canımın içi?" dedim o da "hayır sen bana güvenmiyor musun!" diye kızdı. "Tabiki güveniyorum aşkım özür dilerim" dedim. elimde bir kanıt yokken bunu bildiğimi öğrenmesini istemedim ona oyun oynadım elime kanıtlar geçti hepsini ona gösterdim daha sonra ben hâlâ belki özür diler çabalar da onu affedebilirim diye umut ederken o bana dönüp "güvenmeseydin" dedi. Aldım ağzımın payını sessizce ağlayarak yoluma gittim..
Ne yapmış olursa olsun ben onu hiç kötüleyemiyorum kötü sözler söyleyemiyorum sende söyleme olur mu? 😊 Hata yaptı gitti diyelim sorun değil artık zaten
Kusura bakma tutamadım kendimi ama yaptığı başka türlü anlatılamazdı, sen çok çok güzel bir insansın benim hayatımda böyle biri olacak bakmaya kıyamam 😊
Neden saklayalım ki? Onlar aldatmaktan ve yakalanma ihtimalinden korkmuyorsa biz niye içimize atalım ki? O orada güllük gülistanlık hayatına devam ederken biz niye içimize atıp kendimizi üzelim?
kadınlar aldattığını saklayabilir hatta çok da iyi saklar diyebilirim biraz da o kadının karakterine kişiliğine bağlıdır saklayıp saklamaması ya da ilişkide olan durumlara. Adam da aldattıysa ve kadın aldattığını duyuruyorsa bir savaş başlangıcıdır diyebiliriz, ha ama kadın hiçbir şey olmamışken aldatsa bunu duyurup duyurmaması kendine bağlıdır.
Saklar tabi en yakın arkadaşına şöyle yapsaydım ne olurdu falan gibisinden üstü kapalı sorar yani Ama eğer aldattım aldattım diye dolanıyorsa bir kadın 2 ihtimal var ya çok salak ve sevgilisinin kulağına gitmiyceğini sanıyor Ya da biliçli bir olay var kesin sevgilisinin çevresinden biriyle birlikte olduğunu fark etti adamla kavga başlasın diye ateş atıyordur sessiz dumana biliyor çevresinde bulunan kızın gidip adama aaa bak o da seni aldatıyor diye gidiceğini olaya çok yönlü bakmak lazım
şunu söyleyim kızlar aldatılrsa 1) o kadını görür gözünü kısar erkeğe bakar kadına bakar kadının saçını başını kavrar şöyle bi sen benim sevgilimi nası tavlarsın diye alırsın diye beni aldattınız der başlar dayak atmaya kadını halledip kenara atar erkeğe gelir sıra beni aldattın der niye yaptın der tokat atar 2) arkasını dönüp geri bakmadan eve gider salya sümük ağlar annesine anlatır her şeyi annesi gider komşuya ablaya kardeşe bütün sülalaeye anlatır
Çünkü erkeklik gururu dalı altında bir takım etekler sığınırlar içinde yaşarlar bu yüzden kadınlar ise duygusunu belli edenlerdir kusarlar sonra rahatlarlar bence ayrıcalık kusmak 🤮
'' Genel de kadınlar aldatıldığı zaman bunu çevresindeki Herkese duyurmak salya sümük bir şekilde anlatır. Ama erkekler içinde tek başına yaşamayı tercih eder. ''