Aşk İlişkileri Snapchat kullanan kızlar neden kullanıyorsunuz 😂 ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Belli bir amacı var mı Güncellemeler+1 yıl Cevap verenlerin hepsinin 19 yaşında olması 😂 Snapchat kullanan kızlar neden kullanıyorsunuz 😂 ? Cevapla SnapChat Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sadece fotoğraf çekinmek için. Mesajlaşma falan da varmış sanırım ama ben bilmiyorum 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Daha mı güzel çekiyor Yorumla MarsRafinha +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Telefon markan ne Yorumla MarsRafinha +1 yıl Casper Yorumla Soran +1 yıl Anlamdım güzel Yorumla
mervbade Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zamanında açtım yurtdışındaki arkadaşlarım baya kullanıyorduStreak falan yapıyorduk o da zamanla saçma geldiŞimdi öylesine duruyor yazın kullanıyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen nerde yaşıyorsun ki Yorumla mervbade +1 yıl İstanbul, Türkiye Yorumla Soran +1 yıl Vay be yurt dışında arkadaşın var 👍 Yorumla södkkdjfjfnf +1 yıl bisey sorucam streak olarak birbirinize ne atiyorsunuz? ben bulamiyorum da Yorumla mervbade +1 yıl Yani gün içinde yaptıklarımı falan, kendimi falan atıyorum Yorumla
victoriiaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Yurt disinda yasiyorum ve burda kullanmak cok yaygin ve guzel bir uygulama alisirsan kullanirsin baya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yeni insanlarla tanışma özelliği yok sanki Yorumla södkkdjfjfnf +1 yıl puan nasıl artıyor ya nası yapicam Yorumla flüttekirujiziii +1 yıl @södkkdjfjfnf snap paylaştıkca artar Yorumla
flüttekirujiziii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl yurtdisindakilerle gorusmek icin indirmistim onu kullaniyodum cook onceden oyle duruyo yani senin amacin ne 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Benim amacım yok ama illagal işler de dönüyor muş Yorumla flüttekirujiziii +1 yıl her sitede oldugu/olabilecegi gibi Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bulabilirim acaba Yorumla flüttekirujiziii +1 yıl neyi Yorumla Soran +1 yıl İllegal işler yapacak kişiyi 😂 Yorumla flüttekirujiziii +1 yıl adin kerim mi😀 Yorumla Soran +1 yıl Hayır neden Yorumla flüttekirujiziii +1 yıl tamaaam. ne tur bi illegal is? Yorumla Soran +1 yıl S*xting gibi 😂 Yorumla flüttekirujiziii +1 yıl illegal deyinc aklima farkli seyler geldi Allah seni napmasn kac yasindasin Yorumla flüttekirujiziii +1 yıl 19 kucuk mu sanki Yorumla Soran +1 yıl 21 im ben 😂😂 yazayım mı sana Yorumla
Kalpatışıı_ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Snap filitreleri için yoksa aktif kullanıcı değilim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım güzel Yorumla
Mahinuurr Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gereksiz yer kaplıyor instagram whatsapp da aynı işleve sahip bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet sende hiçbiri yok mu Yorumla
bunaldumya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aman boş yer kaplıyor. Filtreleri de poh gibi. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gününbirindee Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Erkekler de kullanıyor 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Kızların kini merak ettim 😂 Yorumla Gününbirindee +1 yıl Güzel efektler var. Güzel bitmoji uygulamaları vs. Arkadaşlarla snapleşiyorsun. Streak falan var Yorumla Soran +1 yıl Normal arkadaş mı Yorumla Gününbirindee +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi snapler atıyorsun Yorumla Gününbirindee +1 yıl Ben snapleşmem önceden çok yıllar önce kullanırdım Yorumla Soran +1 yıl Anladım güzel o zaman Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sadece fotoğraf çekinmek için. Mesajlaşma falan da varmış sanırım ama ben bilmiyorum
Daha mı güzel çekiyor
Evet
Telefon markan ne
Casper
Anlamdım güzel
Zamanında açtım yurtdışındaki arkadaşlarım baya kullanıyordu
Streak falan yapıyorduk o da zamanla saçma geldi
Şimdi öylesine duruyor yazın kullanıyorum
Sen nerde yaşıyorsun ki
İstanbul, Türkiye
Vay be yurt dışında arkadaşın var 👍
bisey sorucam streak olarak birbirinize ne atiyorsunuz? ben bulamiyorum da
Yani gün içinde yaptıklarımı falan, kendimi falan atıyorum
Yurt disinda yasiyorum ve burda kullanmak cok yaygin ve guzel bir uygulama alisirsan kullanirsin baya
Yeni insanlarla tanışma özelliği yok sanki
puan nasıl artıyor ya nası yapicam
@södkkdjfjfnf snap paylaştıkca artar
yurtdisindakilerle gorusmek icin indirmistim onu kullaniyodum cook onceden oyle duruyo yani senin amacin ne
Benim amacım yok ama illagal işler de dönüyor muş
her sitede oldugu/olabilecegi gibi
Nasıl bulabilirim acaba
neyi
İllegal işler yapacak kişiyi 😂
adin kerim mi😀
Hayır neden
tamaaam. ne tur bi illegal is?
S*xting gibi 😂
illegal deyinc aklima farkli seyler geldi Allah seni napmasn kac yasindasin
19 kucuk mu sanki
21 im ben 😂😂 yazayım mı sana
Snap filitreleri için yoksa aktif kullanıcı değilim
Anladım güzel
Gereksiz yer kaplıyor instagram whatsapp da aynı işleve sahip bence
Evet sende hiçbiri yok mu
Aman boş yer kaplıyor. Filtreleri de poh gibi.
😂😂
Erkekler de kullanıyor
Kızların kini merak ettim 😂
Güzel efektler var. Güzel bitmoji uygulamaları vs. Arkadaşlarla snapleşiyorsun. Streak falan var
Normal arkadaş mı
Evet
Ne gibi snapler atıyorsun
Ben snapleşmem önceden çok yıllar önce kullanırdım
Anladım güzel o zaman