Keyifli mutlu günleriniz olsun..🍀

Sarılmak mı sarımsak mı her derde deva esprisini yapıp
“Sarılmanın anlamı şudur; sende bir tehlike sezmiyorum, yanında olmaktan korkmuyorum, rahatlayabilir, kendimi yuvamda hissedebilirim, beni koruyan ve anlayan birisi var. Bizde birine isteyerek her sarıldığımızda ömrümüzün bir gün uzadığına inanılır.
Fesleğen olayı harika betimleme, dokunmayı dokundurmayı ve bana dokunulmasını çok severim. Muhteşem bir duygu. Dünyada daha güzel bir duygu yok. Dokunmak herşeyin başlangıcıdır ve mutlu son yine o dokunarak zirveye ulaştığın anda gelir. 🌸😃😎
Ben sevdiklerime her daim sarılırım.
Kırgın olsam da , kızgın olsam da sarılırım çünkü ben vefakarım onlara sarıldıkça iyileşirim.
Yaralarım sarılır.
Cevap
8Cevap
Sarılmak denilince hemen uyku geliyor aklıma. Uyuşuk biri oluveririm.
Sarılmak dertlere deva değildir, sadece iyi hissettirir..
Sarıldığımda her derdimi unutturacak biri yok yanimda maalesef bende kendi kendime sarilayi öğrendim :)
İnsanlar sarılma isteği geldiğinde fesleğen gibi görünüp sarılınca kaktüse dönüyorlar o yüzden tercih etmiyorum
Farklı biriyimdir 😅
Sarılmak neden güzeldir bilir misin? Çünkü sağ tarafta kalp yoktur, ve orası hep boştur... Sarılınca, sağ yanını O'nun kalbi doldurur...
Benim şöyle bir sıkıntım var, bir çok kişiye sarılabiliyorum... Ama, nedense anne-babama sarılamıyorum, onlara sevdiğimi söyleyemiyorum...
Evet her derde devadır. Güç verir, moral verir, huzur verir 😔
bir ço kderde devadır enerji paylaşımı yüksek olur samimi bir olayda
iyi hissettiriyor sadece
Kollarım açık bekliyorum
Ne kadar güzel söz
O şimdi başka kollarda
Değildir
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?