Sevgilim varken başkasını sevmeye başladım?

Sevgilim var beni çok seviyor ben de onu çok seviyordum ama sonra bi çocukluk arkadaşımla vakit geçirmeye başladık ve benden hoşlandığını söyledi arkadaş ortamı vesaire vakit geçirdikçe ikimiz de birbirimizi ciddi anlamda sevmeye başladık. Konuşmuyorum uzak duruyorum şu an. Sevgilim çok iyi bi insan ve fikirde bile aldatmaktan çok utanıyorum. Bana inanılmaz sadık yüzüm gülsün diye her şeyi yapıyor çok aşık. Ayrılmaktan da utanıyorum yüzüstü bırakıyor gibi hissediyorum. Ben böyle biri değilim bizim yaşadığımız şey çok derin çok samimi bir şeydi şimdi onca şeyi kenara atamam ama gerçekten ona artık arkadaştan başka şekilde bakamıyorum. Çocukluk arkadaşımla da git gide birbirimize çekiliyoruz napsam bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Çocukluk arkadaşımla hiçbir temas olmadı hoşlandığımı da bilmiyor kimse yaptığımın iğrençliğinin farkındayım. Sevgilim aileler tanışsın istiyor arkadaşlarımız ortak. Tekrar söylüyorum utanıyorum kendimden , bunalıma girdim saç falan yoluyorum kimseyle konuşamıyorum nolur yargılamayın cidden iyi değilim ben etik olarak yanlış bi şey yapmadım elimden geldiği kadar uzaklaştım konuşmuyorum şu an her şey kafamda dönüyor şu an düşündüklerime hislerime de kural koyamıyorum üzgünüm allah belamı versin
Güncellemeler
+1 yıl
Ya gerçekten ölmek istiyorum artık içinden çıkılmaz hale geldi nefret ediyorum kendimden bi yol gösterin
Sevgilim varken başkasını sevmeye başladım?