Bir kız size birden ilgi göstermeye başlasa ne düşünürsünüz? Aklınıza takılır mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
herhangi bir insan bana bir anda ilgi göstermeye başlasa bir noluyoruz derim. sana gösteren kişi hoşlantı gibi mi gösterdi neden şaşırdın
Sormak istediğim birkaç şey var sonra nedenini söylesem olur mu?
tabii ki olur 😁 buradan yazamayacagin şeylerse mesaj da yazabilirsin np benim için
Hoşlandığım kişiyle benim acı yiyip yemediğim mevzusu oluyordu. Sonra acı olmadan hiçbir şey yemiyorum dedim. Hıı kesin öyledir falan dedi. Anneme sor dedim. Her yemeğe koyuyorum mutlaka dedim. Nasıl sorcam dedi ben de gel buraya burda sor dedim (akşamdan anneannesine gitmişti biraz mesafe var arada) anneannemdeyim şimdi uzak orası dedi. İşini sordum bıraktın mı falan diye o da 2 gün çalışıyormuş 1 gün çalışmıyormuş. Ben de madem o kadar tatilin var insan bi görüşelim der dedim. O da dışarının hiçbir güzelliği yok ya netflix takılıyorum ben hep dedi. ben de depresyonda mısın, ben sürekli evdeyim aşırı sıkıldım artık dedim. Ben anneanne keyfi yapıyorum çık gel sende çay kahve güllaç var dedi. Anneannesinin videosunu falan çekmiş. Kadın hasta gibi kolunda pamuk falan var. Ben de geç oldu artık bi dahakine. Anneannen hasta gibi dedim. Ben anneanneme ve büyüklerime her zaman çok önem veririm dedi. Bu konuşma arkadaş mı flört mü?
haixjaodkaod bir şey dicem konusmanizdan hiçbir şey anlamadım da anladığım kadarıyla günlük şeyleri konusuyorsunuz. özellikle aşk şeyi yok yani arkadaşça bence ama hoşlandığın kişiyle de konusulur günlük şeyler sen anlayacaksin onu
Olumsuzluk var mı sence
normal bir sohbet gibi geldi bana
Aramızdaki ilişki şöyle; askerdeyken gece nöbeti vardı uyu madem sen demiştim ertesi günü yazmış. Emredersiniz:D ben çoktan uyumuşum sen dün uyu dediğinde dedi. ben de yaa ordaki emirlerin yanında benimkiler hiç kalır:D tahmin ettim dedim. O da yaa yeter ki emir veren sen ol ben öper başıma koyarım senin emirlerini valla tek kelime itiraz da etmem karşı da gelmem dedi. Askerden gelince bir yere başvuru yapmaya gitmiştik. Benim kimliğim masadaydı. Kimliğimi eline aldı sarılır gibi yaptı bu bende dursun dedi güldü. Sürekli evlenen arkadaşlarından bahsediyor. O evlendi şu evlendi. Onun çocuğu oldu şöyle böyle falan. Sonra bana bakıp kafasını sallayıp bak işte bakk gördün mü insanlar evleniyo dedi güldü. Atanma mevzusu geçti. Onun bölümü daha şanslı bu konuda dediler. Bak benim şansım daha fazlaymış. Neyse ben atanayım da sen atanmasan da olur dedi. Çocuk muhabbeti geçti. Benim çocuğum nasıl olur acaba falan dedi. Sonra işte dedim benim gözlerim çekik ya çocuğum da kesin çekik gözlü olur dedim. (Onun gözleri çekik değil) O da benim çocuğum da çekik gözlü olur benim gözlerim de çekik ya dedi güldü. Bayramda anneannesinin yakınında beni görmüş aradı. sonra dedim ordakilerin bayramını kutlarım falan o da o öyle ordan olmaz işte gel buraya burda kutla dedi. Ne düşünüyorsun?
Önceden yüz vermeyip sonradan ilgileniyor ise kesin işi düşmüştür
Durum biraz karışık ama sana bir diyalogla ilgili bir şey sorabilir miyim?
Tabiki sor
Hoşlandığım kişiyle benim acı yiyip yemediğim mevzusu oluyordu. Sonra acı olmadan hiçbir şey yemiyorum dedim. Hıı kesin öyledir falan dedi. Anneme sor dedim. Her yemeğe koyuyorum mutlaka dedim. Nasıl sorcam dedi ben de gel buraya burda sor dedim (akşamdan anneannesine gitmişti biraz mesafe var arada) anneannemdeyim şimdi uzak orası dedi. İşini sordum bıraktın mı falan diye o da 2 gün çalışıyormuş 1 gün çalışmıyormuş. Ben de madem o kadar tatilin var insan bi görüşelim der dedim. O da dışarının hiçbir güzelliği yok ya netflix takılıyorum ben hep dedi. ben de depresyonda mısın, ben sürekli evdeyim aşırı sıkıldım artık dedim. Ben anneanne keyfi yapıyorum çık gel sende çay kahve güllaç var dedi. Anneannesinin videosunu falan çekmiş. Kadın hasta gibi kolunda pamuk falan var. Ben de geç oldu artık bi dahakine. Anneannen hasta gibi dedim. Ben anneanneme ve büyüklerime her zaman çok önem veririm dedi. Bu konuşma arkadaş mı flört mü?
Arkadaş flört değil
Olumsuzluk var mı sence
Pek sıcak baktığını söyleyemem
Aramızdaki ilişki şöyle; askerdeyken gece nöbeti vardı uyu madem sen demiştim ertesi günü yazmış. Emredersiniz:D ben çoktan uyumuşum sen dün uyu dediğinde dedi. ben de yaa ordaki emirlerin yanında benimkiler hiç kalır:D tahmin ettim dedim. O da yaa yeter ki emir veren sen ol ben öper başıma koyarım senin emirlerini valla tek kelime itiraz da etmem karşı da gelmem dedi. Askerden gelince bir yere başvuru yapmaya gitmiştik. Benim kimliğim masadaydı. Kimliğimi eline aldı sarılır gibi yaptı bu bende dursun dedi güldü. Sürekli evlenen arkadaşlarından bahsediyor. O evlendi şu evlendi. Onun çocuğu oldu şöyle böyle falan. Sonra bana bakıp kafasını sallayıp bak işte bakk gördün mü insanlar evleniyo dedi güldü. Atanma mevzusu geçti. Onun bölümü daha şanslı bu konuda dediler. Bak benim şansım daha fazlaymış. Neyse ben atanayım da sen atanmasan da olur dedi. Çocuk muhabbeti geçti. Benim çocuğum nasıl olur acaba falan dedi. Sonra işte dedim benim gözlerim çekik ya çocuğum da kesin çekik gözlü olur dedim. (Onun gözleri çekik değil) O da benim çocuğum da çekik gözlü olur benim gözlerim de çekik ya dedi güldü. Bayramda anneannesinin yakınında beni görmüş aradı. sonra dedim ordakilerin bayramını kutlarım falan o da o öyle ordan olmaz işte gel buraya burda kutla dedi. Bunlar 1 yıl içinde olan konuşmalar. Yukarda yazdığım en sonki
Biraz değişik ya sanki ima ediyor bir şeyleri ama sen gel beni çıkar dediğinde pek sıcak bakmamış
Aslında ben onu o gün için söylememiştim genel söyledim
Anladım genel olduğunu zaten de başka bir şey var sanki
Yani bakarım niyeti ne
Sana bir şey daha sorabilir miyim
Buyur
Yani arkadaşlık tam anlamıyla flört denmez o bir tik daha üstü
Olumsuzluk var mı sencd
Hani olumsuzluk değilde birbirini tartma var bence
Ne gibi