AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu kişiden kişiye değişir kimilerinin gözü kör olur bağlanır benim gibi ahesteler ise stabil kişilerdir ne fazla ne eksik olduğu kadar standart.
Hem bir cam famusun içindesiniz sanırım her daim korumacı, kendini kendinden koruyan. Bense değişkenim
değişkenlik iyidir yeni kişeler yeni hayaller yeni ortamlar yeniliktir insanın ufkunu açar çevresini çemberini genişletir amma iyi olur amma kötü olur biliyorsun aheste pek yenilik sevmez
Hepsinin iyi kötü yanları var diyebiliriz aslında
tabiki diyebiliriz ceviz ağacı ama o kördüğüm muhabbeti bende olmamalı mazallah yanlış kimselere böyle bir bağlanmak faliyetine girersek ve sonuçlarıda hüsran olursa bu büyük bir yıkıma gider bende ve karşı tarafta.
Kesinlikle haklısınız. Doğru kimselere doğru yollara haklı davalara kördüğüm etsin Allah kalbimizi
amin demek düşer bize
Ben hele bi evleneyim o zaman kördüğüm bi aşk nedir herkes görecek
Çok iddialı olmadı mı?
Efendimiz hanımlarına nasıl davrandıysa bende aynı şekilde davranmaya çalışcam gerci zamane kızları kendisini döven söven hakaret eden adamları seviyorlar ama olsundu
Herkes aynı değildir- aynı görende bakış problemi vardır. Ne demişler dönüp kendimize bakalım
Kim ne derse desin kadınlar kendilerine acı çektiren erkekleri seviyorlar bizim gibi nazik naif adamlar da evde kalıyor 2 kere 2 4
Sabır fikirli olanlara ne dersek diyelim değişmez sonuç tabi haklısınız. Çoğunluk kızın tercihi dediğiniz yöndedir çoğunluk erkeğin tercihin aynı yönde olduğu gibi ama az olup kıymetli olan insanlarda var- sıradan olmayan kendi güzel ahlakı güzel olan kadınlarda erkeklerde var
Evet var inşallah ahlakı sureti sireti güzel Saliha bi hanımım olur
Olsun inşallah
Değildir değil!🐈🐈🐈
Neden değildir?
mümkün ve tek yaptığımız bu !
Yapıyor musunuz gerçekten?
Hangi konuda?
duygusal :(
Fâni şeylere baglanma
Beşerin kalbi fani-ebedi ayırt edemiyor bazen
Fâni ebedi açık da. Beşer kalbi laf dinlemiyo sadece. Ama insan öğrendikçe fani şeylere bağlanmiyo zaten
Elbetteki ebedi olanlar en kıymetli bağlanışlar. Ama bu dünyada çabalamak için insanı her iki yönde kazanmaya gayret ettirmek için fani bağlanışlarada frekanslı kalbimiz
Ama kör kütük bağlanma. Zaten seni mutlu etmez o kadar. Uzulen sen olursun
Kafanız epey rahat maşallah. Burcunuz nedir merak ettim
Elde edemeyeceğin şeyin peşine düşme. Gerçekci ol
Deneyeceğim
Burcu buraya yazmak istemiyorum
Çok özel bir bilgi değildi siz bilirsiniz 🤗
Çok özel degil de herkese malum olmasına gerek yok
Bütün türkiye burayı okuyo😄
Sizi bitirebilirler 🤗
Aynn. Çok gizli
Tahmin edebilirsin
İstirahatta çalışıyorsunuz kesin
Konu burctu😄
Burcunu söylememek istihbarat mensubu olanların dikkat ettiği bir şeydir ondan işe bağladım
Iyi bildin. Amerika beni izliyo
Ama Ankara sizi bulacak dikkat edin
Ankara beni bulsun
Mümkün değil yaratılışa ters
Nasıl terstir ki?
İnsan temelde hayatta kalmak soyunu devam ettirmek üzere programlanmistir bunun aksine giden tek kişide kalma veyahut kördüğüm anomalidir
Böyle anlatınca robotik bir varlık canlanıyor gözümde ama bizden etten keminkten olduğu kadar histen duygudanda yaratılmışız. Sadece amacımız soy devam ettirmek olsa herhangi biriyle evlenirdik- herkes nihayetinde bunu başarırdı. Ama öyle mi insanlar gönlüne alamadığı insanı hiçbir şekilde yakınında tutamıyor
Buraya yazmiyim
İnsan temelde zaten robotiktir senin duygu ve his dediğin olgular temelde id süper ego nün seni yönlendirmeye çalışması ve senin için uygun gördüğüne seni zorlamasi zaten 30 yaşına geldiğinde biyolojik olarak herhangi biri bile senin için beyaz atlı prense donusecek
Bknz: Freud totem ve tabu
Gerçekten böyle mi olacak inanmak zor. Dediğinizi direkt yabana atmak istemem ama yaşayıp görmedende bilinmez. İd süper-ego ilişkisi dediğiniz 30 yaştan sonra sönümleniyor mu neden artık herhangi biri benim için prense dönüşecek?
Aç oku neyin ne olduğunu herşeyi ben mi anlatayım
😌 tamam tamam kızmayın sizde. Google amcadan iki dakika içinde açıp okuma bilgi edinme pek sevdiğim şey değildir- çok alelade çünkü. Sormadın farz edin
Değil gibi geliyor
Mantık odaklı biri misiniz?
Evet duygulara bakmam pek
Bu yorucu ama tıpkı bağlanmak kadar
Yok ya gayet iyi böyle
Burcunuzu merak ettim
İkizler 😄
Mümkün
Yaşadınız mı hiç? Hangi konuda?
Evet baya 2 yıl yaşadım ölüyordum.
Çok aşıktım, kısmet olmadı bitti.
Bidaha tövbe bağlanmam kimseye.
Allah nasip edeceği şeylere bağlasın kalbimizi ne diyelim. Geçmiş olsun sizede. Umarım tüm kalbinizi tamir edecek güzelliklere kavuşursunuz
Teşekkür ederim sizde inşallah 💛✨
Rica ederim 💜💜
Mümkündür.
Yaşadınız mı hiç?
Evet maalesef.
Hayırlı bir bağlanış mıydı?
Bir insana bağlandım benim için pek hayırlı değil zarar verdi çünkü bu.
O yüzden maalesef..
Bundan sonraki bağlanışlar hayırlı olur umarım 🌹🌹
Amin Allah razı olsun 🌸
Amin 🌹🌹