Aşk İlişkileri Merhaba arkadaşlar burçunuz nedir ve hangi burçla evlenmek istersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aslan burçuyum burçuma layık ile arkadaşlar 😀 Güncellemeler+1 yıl Yay burcu erkeği evlenir mi Yay ve aslan iyi anlaşır mı? Güncellemeler+1 yıl Birbirleri ilişkide nasıllar Tavsiye eder misiniz Merhaba arkadaşlar burçunuz nedir ve hangi burçla evlenmek istersiniz? Cevapla Nedir Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Burcum koc hic hiçbir burçla evlenmek istemiyorum. Burcsuz biri yok mu😄 0 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İkizlerim burcumu çok seviyorum oğlakkkk burcu ilede evleneceğim inşallah🙏🙏🙏😂 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Başak burcuyum. Terazi hariç tüm burçlardan birisiyle evlenmek isterim. 0 0 Yorumla
bozkurt08 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Herhangi bir burca sahib olması yeterli. Yoksa sıkıntı işte 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. akrep buruyum. insan olan burç hangisi ise onunla :) 0 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aslan burcuyum koçla evlenmek isterim. 0 9 Yorumla Prof_Langdon +1 yıl Tavsiye etmem Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl @Prof_Langdon niye ki 😄 Yorumla Prof_Langdon +1 yıl Eşim koçta ondan :D :D Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl @Prof_Langdon hahaha😄 Yorumla Prof_Langdon +1 yıl Tecrübe bak demedi deme :D :D Yorumla Soran +1 yıl @Prof_Langdon merhaba evlisiniz galiba aranızdaki ilişkiniz nasıl mesela ve neden tavsiye etmiyorsunuz Yorumla Prof_Langdon +1 yıl Aslanla koç ikiside dik başlı benim dediğim olacak kafası Yorumla Soran +1 yıl @Prof_Langdon hmm ben dişiyim benim sözüme dik olamaz koç veya başka burçlar çünkü fenayız 😂😂😂 Yorumla Prof_Langdon +1 yıl O kadar ayrıntıya vakıf değilm. Ben yaşadığımdan yola çıkıyorum Yorumla
PandacıkD Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Yay burcuyum, terazi olabilir sanırım bilmiyorum.. 1 0 Yorumla
ÇaktırmaBenimsin2121 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Balığım ya aslan ya da boğa 😂😂🙈 0 0 Yorumla
whatkindof Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ateşlerden biriydi unuttum şimdi 0 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. akrep burcuyum 0 0 Yorumla
süslü_şirinn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Boğa. Burca bakmam 0 5 Yorumla Beniduyuncatitre +1 yıl Benim etrafımda bir düzine boğa burcu olsa isterim. ancak sokakta hiç denk gelmedik Yorumla süslü_şirinn +1 yıl Boğa burçları nasıllar ki😀 Yorumla Beniduyuncatitre +1 yıl Hassas kalplidirler ve ben bir oğlak burcu olarak güvenilir bulurum Yorumla süslü_şirinn +1 yıl Beni aldatan sevgilim de oğlak burcuydu ben hiç güvenilir bulmuyorum sizi😀 Yorumla Beniduyuncatitre +1 yıl Tanımadığım adama bak ya geldi muhabbetin içine etti 🙂 Yorumla
Beniduyuncatitre Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Oğlak burçuyum . şu an burç ayırt etmiyorum 🙂 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yay. 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Burçuna mıı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Burcum koc hic hiçbir burçla evlenmek istemiyorum. Burcsuz biri yok mu😄
İkizlerim burcumu çok seviyorum oğlakkkk burcu ilede evleneceğim inşallah🙏🙏🙏😂
Başak burcuyum. Terazi hariç tüm burçlardan birisiyle evlenmek isterim.
Herhangi bir burca sahib olması yeterli. Yoksa sıkıntı işte
akrep buruyum. insan olan burç hangisi ise onunla :)
Merhaba,
İkizlerim. Akrep , ikizler, aslan, balık olabilir.
Aslan burcuyum koçla evlenmek isterim.
Tavsiye etmem
@Prof_Langdon niye ki 😄
Eşim koçta ondan :D :D
@Prof_Langdon hahaha😄
Tecrübe bak demedi deme :D :D
@Prof_Langdon merhaba evlisiniz galiba aranızdaki ilişkiniz nasıl mesela ve neden tavsiye etmiyorsunuz
Aslanla koç ikiside dik başlı benim dediğim olacak kafası
@Prof_Langdon hmm ben dişiyim benim sözüme dik olamaz koç veya başka burçlar çünkü fenayız 😂😂😂
O kadar ayrıntıya vakıf değilm. Ben yaşadığımdan yola çıkıyorum
Yay burcuyum, terazi olabilir sanırım bilmiyorum..
Koç burcuyum, burçlara inanmıyorum
Balığım ya aslan ya da boğa 😂😂🙈
İkizlerim
Burçlara inanmıyorum
İkizlerim, burçlara inanmayın
Yay burcuyum burca göre eş seçmem.
Akrep burcuyum, burca göre eş seçmem
kova ve tüm burçlar..
Ateşlerden biriydi unuttum şimdi
akrep burcuyum
Akrep akrep...
Yengeç dürüst burçla
Boğa. Burca bakmam
Benim etrafımda bir düzine boğa burcu olsa isterim. ancak sokakta hiç denk gelmedik
Boğa burçları nasıllar ki😀
Hassas kalplidirler ve ben bir oğlak burcu olarak güvenilir bulurum
Beni aldatan sevgilim de oğlak burcuydu ben hiç güvenilir bulmuyorum sizi😀
Tanımadığım adama bak ya geldi muhabbetin içine etti 🙂
Oğlak burçuyum . şu an burç ayırt etmiyorum 🙂
Koç burcuyum😉
Yay.
Aslan burcum
Burçuna mıı
Başak
Teraziyim
Akrep bebeğim ://