Lütfenn yardım edin biraz uzun ama ne olur vakit ayırın?

merhaba benim iki aydır flört ettiğim biri vardı gayet güzel saygılı bir şekilde devam ediyorduk , kendisi görüntülü konuşuyorduk sohbetimiz gayet iyiydi, hatta hep buluşmak istedi, bulusacaktikta ama ben bir yalanını yakaladım bana uyuyacağını söyleyip uyumadigini gördüm bence bunlar baya önemli şeyler her ne kadar daha görüşmemis olsak bile daha başta böyle bir yalan söylenmemeli ben oy güvenim sarsıldığı için kendisinin sevgisi ve ilgisinden de şüpheye düştüm ve geri çekildim ama sonra o dedi seni çok özledim seni seviyorum sen beni tamamlamissin ben eski imajimi geri kazanacağım güvenini sağlayacağım tekrar deyip özür diledi daha yalan olmayacağını söyledi ama ben tabi çok kuskulanan biriyim bir de başak burcuyum çok detaycı biriyim kuruntu falan derken ben adın bile yalandır belki falan yaptım oda tamam kanitlicam herşeyi dedi kimliğini çekip atacagim dedi ve geceye kadar hicbrisey yapmadı bana napıyorsun yazdı bende kanıtın nerde dedim çünkü altı saat olmuş artık ben iyice cidden iyi biri değilmiş falan dedim icimden ve dedim bu halde devam edilemez sen güvenimi kazanacak birşey yapmıyorsun lütfen sil telefonumu dedim oda ben iyi aile çocuğuyum hiçbir kötü bişey yapmadım gibi dalga geçer gibi birşey dedi. Ben daha da alındım dalgaya alındığm için dedim adın her neyse beni silermisin rahatsiz ettin beni artık dedim oda defol git benim içinde bitti dedi bu çok kırıcı birşey ben ne yapmalıyım bunu biliyorum hayatta yazmam zaten sildim kendisini telefonunu falan hiç hatırlamıyorum zaten bana böyle diyen birine yazacak değilim ama bu insan geri döner mi?
Lütfenn yardım edin biraz uzun ama ne olur vakit ayırın?