Beni kolayca terk edebilcek adamla biseyler yasadim?

Selam arkadaslar!
Lütfen yargilamadan okuyun ve karar verin
Ben 19 yasindayim henüz. Bi kac ay önce kafede biriyle tanistim kendisi 28 yasinda. Beni ilk gördügünde gözüne kestirmis zaten. Bi kac gün sonra istek atti kabul ettim. 7 ay ciktik. Ve benle hayirli yuva kurman istesigini söyledi sevdigini. Benden önce 100 kisiyle felan cikmis kizlara olan güvenini ksybetmis. Basta cok iyidi bana karsi. Sonra yavas yavas küfürler etmeye basladi beni kendi tapuli mali olaral gördü. Asla makyaj yaptirmazdi. Giyimime karisirdi. Telefonda bagirmaya basladi. Hep sustum katlandim.. biliyorum katlanmamaliydim ama ne yapiyim sevdim. Neyse sonra bana hep derdi bu benim niyetim yskinlasmal dokunmak degil. Bu arada benim ilk sevgilimdi daha önce kimse olmadi hayatimda. Sonra sonra yavas yavas basladi yskinlasmaya. Öpüsmenle basladi gerisi geldi. Iliskiye girmedik ama bi col seyi yaptik. Yalama yallatirma... Sürtünme gibi seyler. Simdide ayrildik. Ons beni kullandigini söyledim defalarca hayir öyle bisey olmadi deyip sinirlendi. Arkadaslar nefsime yenik düstüm. Cok deger verdim ona yemekler yapip götürüyodum ama hic birinin degerini bilmedi. Bikeresinde okadar cok dövüstükkü beni hirpaladi azda olsun dövdü. Tehdit etti yapmadigi seyi birakmadi. Arkadaslar icimin sogmasi icin intikam almal istiyorum napabilirim?
Beni kolayca terk edebilcek adamla biseyler yasadim?