Once sevdiğin kisi hakkında bilgi topla. Onunla ne kadar çok ortak bir yanın var bunu ogren. O en cok neyle ilgilenir bunu Öğrenmeye çalış ve bu konu hakkında sen de bilgili olmaya çalış. Onunla nerde tanıştın.. o kişiyle nerde daha çok karşılasın. Buna göre o kişiyi etkileyebilin.. Onun hakkındaki bilgileri de ya kendisinden ya da arkadaşlarından öğrenmelisin.. Karşındakini iyi taniman gerekir onu etkilemek için..
güzel bir soru sormuşsun sevdim öncelikle ben yakışıklı bakımlı biri olduğum için kendime denk isterim bi kere güzel olucak bakımlı cilveli hafif asi sonra kendinden emin kültürlü varoş olmayan düzgün konuşan teşko kafası olmucak sonra ortamda beni gururlandıracak güzelliği ile
Çocukla ne kadar yakınsınz nerde nasıl karşılaşıyorsunz ben nerden biliyim de bu na göre fikir veriyim erkek olarak yakınmda olan bir kızın davranş ve huy olarak bana ilgi duyup duymadığını az çok anlarım ona göre soğuk ya da sıcak davranrm 😂
İlgi çekmek yani onun yakınında etrafında olmak onu hiç ummadığı zamanlarda bile arayıp sormak ve görüştüğünde bakışların ile yapabileceğin bisi. Umarım o da sana ilgi gösterir.