Her şey güzel giderken kızın bir anda reddetmesi?

Kızı 1.5-2 yıldır tanıyorum. İlk başta hep arkadaşım olarak gördüm. Hiç irtibatı koparmadık. Genelde o yazardı. Son 2 ayda olay hızlı gelişti. Kızla muhabbetimiz bir arkadaştan öteye geçti gibi hissettim. Bir de kız sanki benim ona bir şey dememi bekliyormuş gibi bir izlenim verdi.
Bir de bu dönemde babamı da kaybettim ve sığınacak bir liman aradım. Bunun da verdiği etkiyle kıza ilk buluşmada senden hoşlanıyorum dedim. Havada o gün çok kötüydü ama kız geldi. Üstelik çok da güzeldi ve normal bir arkadaşıyla buluşuyor gibi değildi. Evet ya da hayır demeni beklemiyorum, yarın bu kapıdan çıktığımızda neler olacağını bilmiyoruz, anı yaşamak ve hislerimi sana söylemek istedim dedim. Kız baya bir utandı gözlerini kaçırdı kalkmak istedi. Kız hayır demedi düşüneceğim dedi.2 gün sonra ise bana bir ilişkiye başlamadan önce seni tanımak isterim dedi. Yani tamam dedi kısaca.
Son 1 aydır günaydın iyi akşamlar mesajları her mesajda güzel parçalar gönderdim. Birkaç kez aradım. Sık boğaz etmedim 2-3 günde bir yazdım. Bazen sustum o dönecek mi diye döndü de 3-4 sefer , nasılsın iyi misin falan yazdı. Bir de mesajlarımı kestirip atmıyor dolu dolu cevaplar veriyordu. Son yazışmalarımızda kur falan yapıyor. Hem spor yap diyorsun hem de fazla kendini yorma diyorsun hangisine inanayım falan. Sonra attığım bir gife aynı senin gülüşün. Daha neler neler.
Son konuşmamızda ise her şey güzel giderken bir anda sana bir şey söylemek istiyorum dedi. Sınavlarının bitmesini bekledim. Sen tanıdığım en iyi insanlardan birisin. Çok iyi bir sevgili olacağından şüphem yok. Ama ilerisi için bir şey hissetmiyorum dedi. Gerçekten çok özür dilerim yazdı. Bende hiç önemli değil yazdım. Yeniden çok özür dilerim yazdı. Karşılık vermedim sustum ve konuşma bitti.
Açık bir şekilde ben senden hoşlanıyorum diyen çok güzel bir konuşma yapan ve gerçekten aşık olan bir erkeği gözünüzün önüne getirin. Yaptığım bu açık sözlülüğe karşı kızın böyle demesi beni gerçekten çok üzdü. Reddedilmek koymadı sadece, bu 1 ay boyunca kukla gibi idare edildiğimi düşündüm. Kızın o ilk anda bana hayır demesini ya da ben seni arkadaşım olarak görüyorum demesini beklerdim. Kızdım içimden madem böyle olacaktı neden bunu ilk başta demedin ve bana umut verdin diye.
Sonuç olarak kız hala benim instada ve rehberde ekli. Kızda silmemiş rehberden ve instadan. Ancak durumlarına hiçbir şekilde girip bakmadım. Kızda bunu fark etmiş ve benim durumuma bakmıyor. Kızı ne yaptığını bilmeyen ya da çok iyi bilen, kapıyı bir açıp bir kapatan yapıda olarak anlatabilirim son izlenimlerime göre. Sizce bu kız pişman olup geri döner mi?
Her şey güzel giderken kızın bir anda reddetmesi?