23 yaşındayım 24 e de az kaldı. artık ciddi ilişkim olsun da o şekilde ilerlesin istiyorum ama yok. Hele bu pandemi de sanal batağına düştük. sanal ilişki de istemediğim için hiçbir aday yok. Sanki istediğim kişi hiç yokmuş gibi hissediyorum. Kafamda oluşturduğum karekterde birine su zamana kadar hiç rastlamadım... :/ İlerde olur mu bir mucize? Hayatımı biriyle paylaşmak istiyorum uzun zamandır ilişkim de yok...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aklı başında adama hiç denk gelmemişsin istediğin erkek modeli sevecen kibar dürüst ayrıca yetenekli biri olması gerekiyor seni cezbetmesi için aklı başında olanlar da evlilikten ve ciddi ilişkiden kaçıyorlar pandemi de sanal ortamlar şu an zirve yapmış halde merak ettiğim konu ise burcun nedir daha detaylı analiz yapmak için soruyorum
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle, aklıyla beni tavlayabilir.😄Başak burcuyum
Soran+1 yılÖyle... :)
Soran+1 yılBen duygusal da biriyim. Benim o açıklığımı kapatan güçlü bir karakter istiyorum. Tabi bu duygusuz anlamına gelmiyor ama baya dik duruşlu olmalı her konuda. Ve sempatik de 😂Aklımda böyle bir profil var ama hiç rastlamadım... Yükselenim ikizler bu arada ortaya karışık bir sey istiyor gibiyim bakalım 😄
Soran+1 yılTabi öyle...
Soran+1 yılNasıl hissettiniz onu merak ettim.. Evet ne yazık ki öyle. Ama ayaktayım:)
Soran+1 yılÜzüldüm:( İzin vermeyin bundan sonra, en azından ben öyle yapıyorum tabi güven duygusundan yoksun devam etmenin acısı da bir baska oluyor ama her şey tecrübe bu hayatta...
- +1 yıl
Bana yaşadıklarım ilk etapta acı verdi elbet ama bu acı ile yaşamayı da öğretti hayat bana yalnızlığımın kıymetini insanlardan çok hayvanları daha çok sevmeme neden oldu evlilik düşünen bir adam değilim çünkü kendi işimi kendim hallediyorum yemek yapıyorum asciyim temizlik bana çocuk oyuncağı geliyor yalnızlığımı daha da sever oldum ama şuna da inandım bu hayatta her şey kısmet nasip sabretmek gerekli insanların duyguları ile oynamak yerine layığını beklemeyi tercih ederim
Soran+1 yılİnsan her acıya bir şekilde dayanıyor ve devam ediyor. Açıkçası ben de sizin gibi bir müddet düşündüm ama sonra neden benim gibi biri varsa beraber hayatı anlamlı kılmayalım diye düşündüm. Çünkü sanırım artık biriyle uzun uzun konuşmaya ihtiyacım var. Dediğiniz gibi bundan sonrası gerçekten nasip.. Umarım layığımızı buluruz ne diyeyim..
- +1 yıl
Sizi gayet iyi bir şekilde anlıyorum çünkü neler yaşadığımızı biliyorum ve tahmin ediyorum isterseniz arkadaş olabiliriz konuşabiliriz hatta dertlesebiliriz de önemli olan dostluk illa birliktelik olacak diye bir kaide yok karşı cinsten iki arkadaşta olabilir seviyeler bilindikten sonra ben size bırakıyorum
Soran+1 yılTeşekkürler fakat bu aralar duygusal bir boşluktayım. Böyle zamanlarda biriyle tanışmak ve özel hayatımı va paylaşmak kendi adıma tehlikeli. Umarım anlatabilirmisimdir ki siz de anlayışlı birine benziyosunuz.. :) ama sohbetiniz güzeldi tekrar teşekkürler
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol o düzgün beyler de senin durumunda, fark edilmiyor, fark edilmeyi bekliyorlar.
Sen bekle, o beklesin. E bir ortak noktada bağlantı kalmayınca farklı yerlerdeki birbirinden habersiz yabancılar olarak kalıyorsunuz.
cut.06 Yorumla
Soran+1 yılİşte kendilerini göstersinler bu beyler artık. sonra gidip saçma sapan insanlarla muhattap oluyoruz..
- +1 yıl
Diyorsun...
Peki nasıl gösterecek? :)
Soran+1 yılÖzgüvenli olabilirler mesela.. Kabuklarından çıkmaları lazım
- +1 yıl
Atılgan olmaları lazım illa ki ancak düzgün olmayan diye tabir ettiklerin güzel olan her kadına atlar, düzgün beyler seçici olur, ona göre hamle yapar. :) Hem düzgün, hem özgüvenli olacak.
Çok şey de istemiyorsun, altta okudum, bence sana denk gelecektir. Pirinci iyi ayıkla yeter.
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum. Alfa erkek oluyor onlar evet😄. Ama iyi gözlem yapan biri olarak, çevremde alfa erkeği ne yazık ki tespit edemedim 😄 özgüvensiz suskun erkekler de hiç ilgimi çekmiyor😏 teşekkür ederim bu arada bence de çok şey istemiyorum ama yok gibi de hayırlısı artık ne diyelim..:)
- +1 yıl
hayırlısı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
+1 yılBu haklı serzenişin bana şu sözleri hatırlattı;
"İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze,
Bundandır böyle dibe vuruşumuz..."
Beyefendi olmak en büyük şöhrettir. Her kula nasip olmaz. Şans dileklerimle.11 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle nasip..
+1 yılEn son 1-2 ay önce ciddi bir ilişki içine girmek istedim karşı tarafta kabul etti ama sorsan ne görüşmelere geliyordu ne görüntülü konuşuyordu ne de sevgili oldugunu hissettiriyordu illallah ettim bu ciddi işlerden trolüne vurmak en iyisi hayat bir yerden açar kapıyı zaten kasma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba,
Olmayan şey karşına nasıl çıksın ki! 😊
Şansına küs, kötünün iyisi var istersen çeşit çeşit...029 Yorumla
Soran+1 yılKendim gibi biri olmalı ama ya tek olamam herhalde bu dünyada 😏😄
Cevap sahibi+1 yılKendin gibi derken anlatsana birazcık nasılsın sen kişilik ve karakter olarak 😅
Soran+1 yılDirek istediğim profili anlatayım o zaman. Yani mesela eğlenceli olsun ama yeri geldiğinde ağır olmasını da bilsin. Düzgün erkeklerin çoğu içine kapanık ve özgüvensiz oluyor. Bu da benim tarzım değil. Karşımdaki kişi benden daha çok bilgili olmalı mesela ondan bir şeyler öğrenmeliyim ben. Enerjisi yüksek konuşmasını iyi bilen, sadakatinden şüphe etmediğim, merhametli bir adam gibi adam olsun işte kafi😂
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah 😅Ama sen nasılsın 😅
Tek düze güzel olmaz zaten yerine göre olmalı her türlü olmalı 😅
Çok şey istiyorsun çok olur inşaAllah da insan biraz kanatkar olur aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz yiaa 😅
Soran+1 yılYa ne istedim sanki 😂bunlar olması gerekenler ama mesela sadakati çıkaramam bu her ilişkide olması gereken başlıca şey. Merhametsiz biriyle de neden hayatımı paylaşayım ki? İnsanı insan yapan şey merhamet o da, yoksa...
Geriye de çok kriter kalmıyor bence 😏😂
Cevap sahibi+1 yılÇok çok bu zamanda çok 😂Evet olması gerekenler de günümüzde hepsi bir arada zor 😅
Sadakati bence de çıkarmayalım sadakat mi kaldı ki kim kime dum duma kimin eli kimin cebinde belli değil 😅
Haklısın merhamet yoksa da olmaz olmaz da ya sadık merhametli gibi yaparsa 😅 yapıyorsa 😅
Evet haklısın valla 😅
İstediklerinin hepsi sende var mii😅
Soran+1 yılNeden soruyorsun talip mi olacaksın bana 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen aşka aşığım 😊
Benim ki ahirette inşaAllah güvenmem insan evladına 😊
Meraktan sordum😊
Güzel insanları görmek güzel oluyor...
Usuller hakkında ne düşünüyorsun sanal reel sevgili görücü falan filan 😅 Konuşuyoz işte ne gözel sjsjd
Soran+1 yılValla ben de güvenmiyorum da yine de bir umut işte. Belki denk düşer. Düşse güzel olur. 😄 Görücü olayına uzağım. Usulü çoğu kişi bilmediğinden o da. Eşya alır gibi kız bakmaya geliyolar çünkü. Arkadaş tavsiyesi ile birini tanımak başka ama işin içine aile girince ilk başta biraz samimiyetsiz ve hoş olmayan şeyler oluyor. Bir erkek görmediği bir kızın evine ailesini göndermesini ya da ailenin habersizce görücüye gelmesini ne yazık ki iyi niyetli karşılayamıyorum. sanal da belirttiğim gibi sağlıksız..
Cevap sahibi+1 yılÇok gözel konuşuyorsunuz hanfendi 😅
Güvenme dikkat et menfaatçi ve çıkarcı insan evladı oscarlık oyuncu her şey olabilir.
Umuttur yaşamak 😅
Denk düşmek mesele olur olur da olmaya da bilir 😅
Hem görünen köy uzakta değildir 😅
Hımm ben yakındım aslında görücü usulü isterdim hep sonra usullerin canı cehenneme dedim ne önemi var ki usul falan hikaye boş 😅
Orası da var çoğu bilmiyor atıp tutuyor biz biliyoruz demi😅
Bak bak bak çok saçma ya bu anlattığın berbat bir şey böyle şey olmaz olmamalı yani 😅
Pazardan meyve mi seçiyorlar 😅
Bende karşılamıyorum hatta çok saçma berbat buluyorum başak burclu hanım sjdjdj
Hani hoşuma giden kız olsa tabi eskiden geçmiş için konuşuyorum 😅Önce kızla etki tepki olması için çabalarım beni fark etsin filan bakışalum göz teması olsun birlikte bir çay içelim kabul ederse anamı yollarım yolaardım😅
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzatttıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar 😅
Sanal'ına katılmıyorum neden sağlıksız mesela örneğin 😅
Çok yanlış düşünüyooorson çooook 😂
Soran+1 yılİnsanları reelde bile tanıyamazken sanaldan kendini bana ne kadar tanıtabilir sence? Burada herkes mükemmeldir eminim. Ama işin arka planını yine de kimse bilemez. Ailesini bilmem lazım ne işle uğraştığını gidip gormem lazım, arkadaşları neci vs gibi detayları bilmeden sağlıklı bir ilişki ve sağlam bir ilişki sanmıyorum çıksın. Bir de uzak mesafesi var. Oldukça saçma bana göre.. Bir insan hayatını paylaşmak istediği birini çok iyi tanıması gerekir, vakıt geçirmesi gerekir... Bence olmaması gereken bisey ama saygı da duyuyorum tabi
Cevap sahibi+1 yılReel sanal ne fark eder ki reelde de sanal fake yok mu?
Sen robot musun yapay zeka ya da sahte yalan mısın 😅
Var mısın yok musun 😅
Gerçek değil misin yalan mıydı her şey 😅
Reelde sana kendini ne kadar tanıtabilir ise sanalda da aynı şekilde tanıtabilir hiçbir farkı yoktur, aksi boştur, coştur coştur Hoptek Hoptek kop kop 😅
Hehehe 😅 Herkesi karıştırma sen herkes misin biz bize bakalım kanka 😅
Herkes herkes değildir ben mükemmel değilim 😅
Arka planı açmak zor değil kanka 😅 Bilgisayarda bile istediğimizi koyuyoruz arka plana bende şu an da turuncu papatya var kırmızımsı ekran slow huzur veren fon müziği çalor AP diyor 😅
Ailesini öğrenmek zor değil görüntülü konuşmak zor değil gidip gelmek zor değil niye yokuş yapıyorsun ki rampadasın hem kar da var kayalım gitsin djdjdjd
Tövbe tövbe yahu bu ne sorgu iş güç söylenir paylaşılır 😅
Gidip görürsün ne olcak ne bu yokuş 😅
Sen benden beter çıktın kanka 😅
Çok pis güvensizlik sarmış seni bu iş yaş olmaz 😅
Arkadaşlar mi hiç arkadaşım yok mesela kullanmıyorum arkadaş kardeşlerim var manevi bir de küçük çocuklar detaylar en detaylısından anlatmayı sevmem görmesini isterim şahsen ve de görmek 😅
Yanılıyorsun uzak mesafe olsa ne yazar uçak bileti ne kadar ki😅
Oooo😅
Tabi tabi canım zaten reel olunca sanki hep birlikte oluyoruz yine wp ınstagramdan devam ediyor konuşuyoruz yani telden devam ediyor her türlü 😅
Son soru kanka tanımak için ne gerekir Allah aşkına
Zaman sadece su misali akıp gider zamana yön veren kişilerdir
Kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için ama maskesi var ise yıllar da geçse nafile değil mi?
Ben de yanıldım böyle düşündüğünü tahmin edemezdim😅
Oysa çok farklı gelmiştin ejdjdjd
Cevap sahibi+1 yılÖn yargıların canı cehenneme sjsjsj
Soran+1 yılHaahaha bi dk kopuyorum şu an yazdıklarına bu nasıl bir ahenkle yazmak ritimle okudum😂😂
Cevap sahibi+1 yılHehhehehe 😅Kop kop severim kopmayı, güldürmek güzeldir en sevdiğim 😅 Daim olsun 😅Bende zaten fon yazdım kanka 😅😂
Soran+1 yılHahah aşırı iyiydi baya güldüm Allah da seni güldürsün 😂
Cevap sahibi+1 yılAmin inşaAllah cümlemizi kanka 😅
Soran+1 yılSoruna cevap.. İnsanları tanımamız imkansız... 😂
Cevap sahibi+1 yılGitmen gerektiğine inandığın bir yerde kalkmak için bahane bekleme, kalk ve git demişler, işte gidiyorum, bir şey demeden, arkamı dönmeden, sahura gidiyorum! 😅
Kanka cevabına açıklama, yanılıyorsun ulan iki saattir dil döküyorum, çok nazlısın ama bir o kadar da samimi tatlısın😅
İmkansız diye bir şey yoktur, imkanları imkansızlaştıran insanlardır aksi boştur! 😅
Bahaneler bitmez ki kanka 😅
Ulan az önce sen demedin mi sjsjdj birini çok iyi tanıması gerekir falan filan kısa devre yaptırcan sevmiyorsan sevmiyorum de kanka 😂oyalama sjdjjdd
Soran+1 yılHahah hayırlı sahurlar 😂birini tam anlamıyla tanımak imkansız işte. Neyse senin devreler daha fazla yanmasın kanka jdjjd😂🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılSağol kanka sen de boş durma at atirstir yap yapıştır 😅 katılmıyorum imkansız diye bir şey yoktur 😅dikkatli olmak dikkat etmek lazım😅 ayrıca tamirciyim ben yansa da sıkıntı yok yenisini yaparız 😅 ayıptır söylemesi elimden her iş gelir yemek çamaşır bulaşık ütü musluk şifon elektrik montaj falan filan Inter Milan 😅 hoşçakal kanka hatta elveda ben bu acıyla yaşayamam kapatıyorum hesabı tamam mı hıh 😂
Soran+1 yılHahaha 😂 eminim mükemmelsindir ama fazlayım ben sana kanka anla bunu lütfen benim için hesabını kapatıp depresyona girme olur mu valla üzülürüm bak, sen daha iyilerine layıksın... Jdjjss😄
Cevap sahibi+1 yılMükemmel değilim kanka bunlar ile mükemmellik olmasın basit ve kolay şeyler çaba harcayan herkes yapabilir 😅
Bana fazla mısın 😅Bak ona katılıyorum fazla gelirsin bana 😅
Azdan az çoktan çok gider kim kimi koparırsa artıkın 😅
Depresyon ile alakası yok can sıkıntısı ne var yok gelor ve gidoorum 😅
Ben yaşayan hiç kimseye layık değilim kanka ve de hiç kimse bana layık değil 😅
Sohbetin güzel konuşmak iyi geldi 😅
Üzülme lan bende üzülürüm kanka 😅
Soran+1 yılValla sen benden daha fenasın ben diyeyim 😄 senin sohbetin de eğlenceliydi. 😅Teşekkürler.. Kendine çok iyi bak bu kadar mükemmel olma bak nazar falan var aman dikkat 😂😂
Cevap sahibi+1 yılÖyleyimdir kanka fenayım başa belayımdır 😅Çok pis ederim 😅
Teşekkürler senin güzelliğin 😊
Sende iyi bak kendine ben bunların kıymetini kıymetli olduğunu hiç görmedim 😅
şu an araba tamiri konusunda kendimi geliştiriyorum, bisiklet motorsiklet tamiri de yaparım kanka 😅 bilgisayar tamiri de var yazdım mi onu 😅en son dijital gösterge tamiri yaptım, klima tamiri, elektrik aksamı, plastik aksam kaynak tamir maccun boya 😅
Nazar var var Nihat Hatipoğlu hocamız şimdi anlatıyor kanka Ayetel Kürsi Felak Nas Fatiha iyi gelir diyo çok şükür hepsini ve fazlasını biloom 😅sende dikkat et çok hoşsan ama ön yargılarını sektör et kanka😅
Kırlangıcın ömrü azdır...
Soran+1 yılVay vay maşallah😄 Bakalım ön yargı değil bu tercih.. :)) herkes tercih ettiğini dimi kanka 😂😂 Umarim mutlu olursun sen de. Hayırlı geceler 😇
Cevap sahibi+1 yılÖn yargı sana göre tercih ama bu ön yargı olduğunu değiştirmiyor 😅Sağol kanki😅
Tövbe tövbe yahu herkesin tuttuğunu kendine kanka😅
Mutluluk mu hüzünlü mutluluklarım var benim 😅
Hayırlı geceler dilerim Allah'a emanet olasın 😊✋
Görücü usulü hakkında söylediklerin tercih düşünce ama sanal hakkında söylediklerin ön yargı o kadar 😅
İstersen bu konuyu yarın konuşalım rjdjjdjdjd
Soran+1 yılOn yargı falan değil TERCİH. yaşadığım şeyi benden iyi mi bileceksin Allah Allah 😂 Değiştirmem gereken bir düşünce olmadığı için konuşmaya da gerek yok ama sağol 😄
Cevap sahibi+1 yılTünaydın şimdi kendime geldim uyandım el yüz yapom😅
Tamam kanka öyle diyorsan öyle olsun 😅
Sen ne dersen o kankacığım😅
Evet bence de yok zaten benim niyetim yok 😅
Benden başkası ile de olma zaten 😅
Nötr ol olumsuz ol 😅 Mutlu günler kankaaaaaaaa
+1 yılHayırlısı olsun inşallah çıkar
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah
+1 yılgüven vermiyorsun, böyle bencil, tripçi , erkeği harcayacak kapasitede bir kızmış gibi geldin bana ama bilemicem.
05 Yorumla
Soran+1 yılYok artık 😄 Trip atmam ben yalnız😝
- +1 yıl
burcun ne
Soran+1 yılBaşak?
- +1 yıl
ıyyy, tamam işte büyük sıkıntı, eleştirdikçe kafa ütülersin sen şimdi
Soran+1 yılHahah peki 😂😂
+1 yılDaha erken çıkar inşallah.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ciddi ilişki arıyorum ama hala bulunamadı o şanslı kişi
10 Yorumla
+1 yılSanal batağına düştük derken 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBurası mesela 😄
- +1 yıl
Ah kuzum 😁
+1 yılhahahaa ciddi ilişki nasıl oluyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu bilmeyen, senin gibi biriyle olmayacak bir ilişki desem? 😂
- +1 yıl
:D sanırım ilk başta sevgililik sonra söz nişan evlilik tarzı oluyor herhalde ciddi ilşkici seni :D
+1 yılDoğru kişiyle birlikte olmak zor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle.. Belki denk gelirim..
- +1 yıl
Ara bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanı gelmemiştir ⚡
00 Yorumla Olur zamanla
10 Yorumla
+1 yılHayırlısı olsun
10 Yorumla
+1 yılSen denk gelmemissin
00 Yorumla
+1 yılOlursun olue
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Karışıma neden düzgün bir bey çıkmıyor, ben ciddi ilişki istiyorum ama karşıma çıkanlar, ciddi ilişkiden korkan tipler.. 😒?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım