2 ay sonra dügünümüz var
benden önceki görüştüğü kızı sahte hesap açıp takip etti
yalnız kız normal aile kızı değil resimlerini inceledim atabilsemde buraya atsam resimlerini sürekli tayt giyiyor canlı yayın açıp alkol içiyor iç çamaşırlı resimler atıyor
sizce nişanlım ona aşıkmı neden sahte hesap açtı o kızı takip etmek için
benden önceki görüştüğü kızı sahte hesap açıp takip etti
yalnız kız normal aile kızı değil resimlerini inceledim atabilsemde buraya atsam resimlerini sürekli tayt giyiyor canlı yayın açıp alkol içiyor iç çamaşırlı resimler atıyor
sizce nişanlım ona aşıkmı neden sahte hesap açtı o kızı takip etmek için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok iyi düşün ve iyi bi arastırma yap. Dügününe 2 ay kaldı dıye de kendini şartlama sonunda mutsuz olacagın bir evlilge adım atmaktan sa o adımı atmadan bitirirsin.
İnan’ın artık kafam çalışmıyor dondum kaldım ne düşünücem ne yapıcam hiç birşey bilmiyorum
Sordun mu peki nişanlına neden böyle birşey yaptıgını
Neden sahte hesap açıp o kızı takip ettin diye sormadım
Neden sahte hesap açtığını sordum benim değil diyor sahte hesap kullanmıyorum iftira atıyorsun diyip tiribe girdi ama ben çok Emin’im o sahte hesap ona ait
Bir şekilde ögrenmenin yolunu bul gerekirse sende fake hesap acıp ögren vs. Ama bu sekılde evlenırsen hep aklında kalır. En ufak şeyi bile ona baglarsın
Evet bende ondan korkuyorum eline telefon alıp gülümsese bile acaba o kızamı bakıyor diye düşünücem
Aynen öyle en ufacık bişey bile batar o yüzden iyi karar ver ve iyice arastır. Ve kendni 2 ay sonra dügünüm var düşüncesiyle karar alma. Sonucunda inşallah üzülmeyecegin adımlar atarsın🙏🏻
İnşallah 🙏🏻 Çok teşekkür ederim
Hecmis olsun buynuzlarini bi yaglatir bence ve o nisanlim desigin adama yuzu yedir
Sahte hesap açtığını bile kabul etmiyor iftira atıyosun ben senden önce açmışmdır senden sonra tek bir hesap kullanıyorum diyo
Yapcak bisi yok balik bastan kokar ki bunun kokusu coktan cikmis
Bence yapman gereken sey beli 1 gunlugune telefonunu iste bulustugunuzda 1 gunlugune bende kalsin de
Yan cizerse ver yuzu eline sen yoluna ben yoluma de
Çok iyi fikir bunu yapabilirim teşekkür ederim
Onemli diyil ama soyleme yanina gelince soyle
Tamam Eger telefonu vermezse yüzügü verip ayrılcam
En iyisini yaparsin simdi seni gaza getirmek yeeine akil vermek daha mantikli
Kesinlikle bunu yapacağım aklıma yatan bu oldu
niye onlar normal aile kızı olmuyormu sanane milletin hayatından sizin gibi sıkıcı mı yaşasınlar iyi yapmış demek onu arzuluyor onla takılmak niyetinde :D
Alkol içerken canlı yayın açıp
Kombinezonla resim atıp arkasını dönerek poz verip resim atan sütyenle resim atan tayt giyip vajina ayrıgını bile gösteren bir kadın bana göre aile kızı değildir sana göre aile kızıysa senin düşüncen birşey diyemem
hahahaha ne alakası var ne güzel sizin gibi sıradan yaşayıp mı dursun hiç kimsenin ailesi seni ilgilendirmez sen bak kendine milletide sorgulama
Kardeş senin kız kardeşin kızın yoksa bile değer verdiğin bi kız vardır bu anlattığım tarzda yaşanmasını istermiydin samimi cvp verirsen sevinirim
ben sevgili tarzı sevmem cilveli seksi kız severim f uckbuddy tarzı hoşuma gider ne güzel takılırız beraber ben sıradan kızları sevmem zaten
Senin gibisi var mı yahu 😂😂Allah gönlüne göre versin
niye herkesle ciddi düşünmek zorundamıyım ki
aslan ceylanı tuzağa düşürmek için pusuya yatmış 😂😂
Onu düşürmek istiyosa benimle neden evleniyorki her istediğimi yapıyor
Gidip onunla herşey yapabilir benden ne istiyor
bak kardeşim bu eş adayının sorunu zamparalık huyu devam ederse bu evlilikten hayır gelmez
Çok korkuyorum evlendikten sonrada o kızı takip edermi diye
sadece o kız olarak görme
o gider başkası gelir
Bu kadar şüpheye düşülmüş bir ilişkinin devam edebilmesi de çok hayret verici.
Düğüne 2 ay kaldı 😥
Geri dönmek için çok geç değil, sonrasında ömür boyu pişmanlıktansa...
Şimdiden pişmanım çok hemde
O zaman hiçbişey için geç değil
Evet, onu hayal ediyor senle sevişirken bile
Gerçekten mi
Tabiki
Ne yapmam gerekiyor
Sevişme
😂😂
Ayıp etmiş
İçim sızlıyor 😥
Bence konuş onla ya
O kızın mevzusunu bir kere sordum tekrar sormak yanlışmı olur diye düşünüyorum iyice aklınamı sokarım
Ya bence aklindaysa sizin evlilik sıkıntı
😥
Üzülme ya