Hoşlandığım bir çocuk var ve aynı sitede oturuyoruz (kız kardeşi en yakın arlsdaşım) arada bakışıyoruz ama hiç bir şekilde konuşmuyoruz sadece bir kere ağladığımda yanıma gelip niue ağlıyorsun diye sormuştu. Uzaktan hep bakışıyoruz ama sanırım ben daha çok bakıyorum ona lfojhbh. İlgisini nasıl çekebilirim veya beni sevmesini nasıl sağlaya bilirim bunun için naapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
en yakin arkadasinsa git evine onuda gorusun muhabbet acilir
Ya oraya gidiyordum da hiç yok u utangaç, ben ondan utangaç hiçç olmuyor
bisey olmaz muhabbet muhabbeti getirir
Hiçççç yok ciddi ciddi off çıldırıcam 4 yıldır böyle devam ediyor sadece bakışma lar var arada
ohaa 4 yilmi
Evet hep aynı şeyleri yaşıyoruz ve artık çok sıkıldım. İçimden bir ses çık larşısına seni yıllardır seviyorum de diyor ama diğeri sakın böyle birşey yapma diyor
arkadaşın abisiyle beraberken onla beraber olmaya daha çok özen göster onu dinle muhabbet etmeye çalış
Arkadaşım abisinin yanındayken ki ben onların yanında duramıyorum heycan basıyor bide aradabi bana baktığını görünce elim ayağum titriyor heycandan
sakin olmaktan başka çaren yok
Heyecanlanıyorum naaapıyım resmen karşımda oda yetmezmiş gibi bana bakması ah ölücem filan sanıyorum heycandan
valla ben önerimi sundum knka gerisi senin işin :D
Ayy gel bu sevdadan vazgeç desene
neden vazgeçiceksinki pes etme boş kaleyi gördüğün anda golü at
Yokki bende o cesaret
ya kızım akfksds öyle dersen tabi olmaz bende de yoktu ama açıldıktan sonra rahatlıyosun banane ister etsin ister etmesin misali korkma yani dünya sonu değil milyon tane erkek var
Heycandan ölürüm herhalde onun karşısında
benden bu kadar knka
Yinede saol
Neden ağladın?
Ne alaka ağlamak?
Ağşamılsın sana sormuşya neden?
Hatırlamıyorum neden ağladığımı ama o an oturup ağlıyordum (çok saçma bişeye bile ağlaya biliyorum sen takma orayı fazla duygusalım)
Brnim umrumda değil zaten çocuk için önemli
Yani diyorsunki senin ağlamış olman onun için önemli ki gelip sormuş
Neden ağladığın önemli
Hmm anladım. Ama keşke sırf ağladım diye üzülüp gelseymiş ağlamış olmama değil (yani sözlerinden anladığım bu. sizin deilklerinizden yola çıkarak hani)
Ağladığın için üzülmedi neden ağladığın önemli çocuk için diyorum allahalla
Off eee ben onu istemiyırumki ya neyse naapıcam ben
Onun için ağladığını itiraf et yardım edeyim sana 😂
Aslında şey kızlarla oturuken çocukça bi hareket yapmıştım oda diğer tarafta oturuyordu ve beni izliyormuş ona dönünce bana bakıp göldüğünü gördüm ve sora gözlerim doldu ağlamaya başladım. İçimden de ah rezil oldum çocuğa beni sevme ihtimali bile kayboldu kesin diye yakına yakına ağlamaya başladım ve bayaaa ağladım ama kendi kendime diyormki nasıl onun karşısında çocukluk yaptım rezil oldum benden nefret edicek artık filan dedim
Peki neden ağladın sorusuna cevabın nne oldu?
Ooo ayrı bi saçmalık tı zaten niye böyle bir cavap verdim bilmiyorum ama dedimi param yok tüm paramı harcamışım ve şimdi ise akşam oldu oyüzden atm ye gidip parada çekemiyorum demiştim.. Ah tam bir rezaltetti ı gün off çok saçmalamıştım ya kendimden utandım
Peki san yardımcı olmaya çalıştımı?
Ne almak istiyorsunki dedi bende dedimki çikolatalı süt almak istiyorum dedim ve gülmeye başladı gel ben sana alıyım dedi birlikte markete gittik aldı çikolatalı sütü elime verdi. Ahh rezalet naapıyım aklıma çikolatalı süt geldi benimde en sevdiğim şey olduğu için ama. Cidddn rezil oldum of hatırladıkça ağlamak istiyorum rezil oldum çocuğa (hatta çocuk kendine de birtane süt aldı öyle çıktık marketten spskzlaödkdlskfjfj)
Bence senden hoşlanıyor
Ve bence rezil olmamışsın
Oha ciddimisin
Peki hepsi bu kadar mıydı hiç sohbet muhabbet olmadımı
Bence rezilliğin dibini yaşadım. Gelip yanıma niye ağlıyorsun dedi ve bende resmen süt için ağlayan bir çıcuk gibiydim ve cidden öyle oldu off ciddi ciddi çikolatalı süt istiyorum dedim çocuğa off ağlayasım geldi kflmnfkbkjn
Tamam, sohbet muhabbet olmadımı diyorum aranızı yapıyorum şu an farkın da ısın,
Hayır sadece bunu yaşadık ama şey kız kardeşine yaşımı sormuş ve benin bizim burdaki değer kızlardan daha olgun olduğumu filan söylemiş
Bence hoşlanıyor ama tabi yaşın uyuyorsa
O bende 2 yaş büyük
Tamam bu iş 😂😂
Sevgilisi ya da sevdiği yoksa tabi
Hayır yok karfeşinin ağzını aradım ama yok dedi
Tamam ozman hoşlantı var gerisi sende artık
Ne yapmam gerekkk öyle mal gibi kaldım ama nnağıcağımı bilmiyorum ki
Değişme kendin ol farklı davranmam aptal gibimi göründüm kendince bırak görün o sende o nu görmüş ondan etkilenmiş farklı davranma heyecanlı ısın öyle kal
Hemde çok heycanlıyım ya hiç tahmin edemiyeceğin kadar hemde
Anlıyorum karnında kelebekler horona durmuş senin 😂😂
Ah hemde nasıl onu karşı da görünce bile biranda bi sakırlığı tutuyor rezil oluyorum off 😂😂 heycandan
Bak şimdi sana empati öğreteyim birazda aynı duygular içinde çocuk olsaydı ona, saakr gözüylemş bakardın heyecan konusunda sakarlık konusınds
Beni görünce heycanlandı derdim ve bu hareketi bana çok tatlış gelirdi
He işte onun gözünde öylesin
Inşallah öyleyimdir. Bence ben çok toz pembe ve tatlış düşünüyorum belki o öyle düşünmüyordur
Kalbimi kırdın kanka şimdi
Niye ki ya tamam beki oda öyle düşünüyordur * ben nedense hep kendimi kötü olana alışturdım ya ondan dır iyi tepki vermesi bana ters teper herhalde lzkmzkzzlşağasösmöa
Sen değişme o sende
4 yıl oldu ama onu seveli ama o bu sene daha fark eyor sanki buna ne diyorsun