Pazardan damızlık ya da besilik hayvan mı seçiyoruz bu nedir ya? Senin beynin, aklın, hayallerin, isteklerin yok mu? Sen sadece skilmek için mi varsın dünyada mnk ya?
Allah bu özellikleri bir kişide topladiysa Mehdi olarak kabul ederim jsjjsbdk😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
istemiyorum diyen olacağını sanmıyorum ve boylu kalıplı kadınlar çok asil oluyor otomatikmen bi üstünlüğü oluyor bi vursa yerde olurum herhalde ( çünkü öyle kalıplı kadınlardan koykayım :/ )
daha az bulunması güzel olduğunu göstermez. ülkedeki kadınların düştüğü bir hata. renkli gözlü olmak sarışın v. s olmak direkt güzel yapmaz. veya arzulanır yapmaz. 170 civarı kara kaşlı siyah saçlı, beyaz tenli bir kadın çok daha çekicidir. tam bir akdeniz kızı
Göğüs ve popo dolgunluğu benim en net istediğim şey, sporcu olması yad olmaması önemli değil. Ancka sporcu olunca bşraz sert ete sahip diye biliyorum o yüzden pek sıcak bakmak sporcu kızlara.
Sporcu kızlara hiç denk gelmedim, zaten begenme gözüyle bakmadığım bir alan benim için. Siizn dikkatiniz hoşuma gitti onu soylemek istedim. Dediğiniz mantıklı bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Pazardan damızlık ya da besilik hayvan mı seçiyoruz bu nedir ya? Senin beynin, aklın, hayallerin, isteklerin yok mu? Sen sadece skilmek için mi varsın dünyada mnk ya?
isterim tabikide ama seni isteyenlerin çoğu cinsellik için çıkar sende daha dikkatli ol bence
Bu soruya değil erkekler kadınlar bile evet der :) Sen nasıl bir hayat yasadinda bunu soruyorsun :)
Evlenmek istemiştim öyle bir kızla olmadı beğenmedi
Ruha hitap etmedikten sonra güzel olsa ne olur ki. Sonuçta karanlıkta hepsi aynı
Allah bu özellikleri bir kişide topladiysa Mehdi olarak kabul ederim jsjjsbdk😂
istemiyorum diyen olacağını sanmıyorum ve boylu kalıplı kadınlar çok asil oluyor otomatikmen bi üstünlüğü oluyor bi vursa yerde olurum herhalde ( çünkü öyle kalıplı kadınlardan koykayım :/ )
Nerde öyle kız boyda çok güzelmiş, uzun kız bulmak zor
Tatlım türk erkeği ortalaması 175 😃 çok övmüşsün kendini ama helal olsun 😃
Bana ne fiziksel özelliklerinden. Beynine ne kadar yatırım yapmış, beni ilgilendiren o.
Maşallah
İsterdim tabi ama nasip olmaz bize öylesi
hayır. çok klişe özellikler. o boy ne hem ya abi derim herhalde :) 1,95 altına bakmaz zaten :)
çok klişe mi ahahahah
evet amerikan gençlik dizilerinde 10 kızdan 8 'i bu saydığın :)
ben türkiyeden bahsediyorum ne dizisi
daha az bulunması güzel olduğunu göstermez. ülkedeki kadınların düştüğü bir hata. renkli gözlü olmak sarışın v. s olmak direkt güzel yapmaz. veya arzulanır yapmaz.
170 civarı kara kaşlı siyah saçlı, beyaz tenli bir kadın çok daha çekicidir. tam bir akdeniz kızı
Göğüs ve popo dolgunluğu benim en net istediğim şey, sporcu olması yad olmaması önemli değil. Ancka sporcu olunca bşraz sert ete sahip diye biliyorum o yüzden pek sıcak bakmak sporcu kızlara.
Öyle çok prof değil
Hmm
Karaktere bağlı. Boş beyin ve oturmamış kişilikle dış görünüş bi yere kadar
Boyu benim tam istediğim boy ben 186 tabiki isterim ama yok
Bu tarife uyan sizmisiniz
Öyle bi kadın var mı mi? Söylediğin şeylerin tek bir kişide birleşmesi pek inandırıcı gelmedi
baya uzun yanında kısa dururum o benle olmak ister mi :D
Keşke gizli olmasaydın da fotonu görseydik.
Kim istemez ki esas
At gibi hatunsun
Ben 172 yim bu arada :)
Merhaba,
180 65 kilo ve dolgun bu üçleme birbirine uymuyor.
zayıflarında fiziğinin dolgun olduğu oluyor popo göğüs vs
Zeki kız kendini belli ediyor ☺️👏
Yanlış anlamayın lakin bende sporcuyum hiç denk gelmedim
Sporcu kızlara hiç denk gelmedim, zaten begenme gözüyle bakmadığım bir alan benim için. Siizn dikkatiniz hoşuma gitti onu soylemek istedim. Dediğiniz mantıklı bence.
@Daghanbey33 🎈
🙏
Buda sorumu? Cok teessüf ederim, istemem mi..
İsterdim de , bu sen misin?
👏👏
@Karamelaaaa Ya balım saçmalama yani öyle soruya cevap verdim sadece , sen varsın ya benim için yeter♥
Sus be sanane benden banane senden balım diyip durma
Fazla iddialı istemem
çok uzun..
siyah sacli beyaz tenlileri severim ben 😊
Erkeklerin çogu ister
Boyle bir kız benle olmak istermi 🥰🌸
Güncel.🤗
Hayır sarışın sevmiyorum
Galiba cennetten kaçıp. gelmis olsa gere
boyum kısa ama tabiki isterdim :))
Peki sorun ne? Var bir sıkıntı ki soruyorsun😃
istemem benden boylu 168 boyundayım
Kafası boşsa gerek yok
Kendisi de isterse neden olmasın
Göğüsler miniktir muhtemelen
hayır dolgun dedim ya göğüs ve popo
Voleybolcularınki minik olur ama
Hepsinin değil istisnalar var
Koşarken sorun olmazmı
Öyle çok prof değil
Hmm kaç bedenki
boyu çok uzun istemem...
ne saçma bi soru iyice beyinleri yandı
ben isterdim de sen ister miydin? boyum 1.70
1.60 altı kızları tercih ediyorum ben
Kimse istemez seni ben hariç o yüzden 😜😜😋😋
Kim istemez ki, veleybol oynarız bol bol
Hakikaten ya foto yok mu
Güncelleme yapıyon ama hiç cevap vermiyorsun
Kesin göğsü küçüktür
göğüs ve popo dolgun
Kaç beden
var mı acaba öyle kızlar.
Boy gayet iyi neredeyse bana yakın maşallah :)
Hayır
Olmak istemem.
Gormek lazim
Seksi hatun
bir dakika düşünmem.
Ggslerıde kucukse olur 😉
Where iş she
Istemem
Gülüşü yeter...
Hayir istemem
İsterdim
isterdimm
Evet ama bilin bakalım ne eksik
Çakar geçerim
ayıp
Çok seksisin. Etrafın bakışları beni rahatsız eder. Ya fu.. kbuddy im olursun. Ya da güle gülr
Neden olmasın ki
Evet