Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 😃😃😃😃
Güncellemeler
+1 yıl
Ne soru sormuşum arkadaş ya 😃 rica ediyorum aynı kişiler Benim şu mahkeme miras olayında da bir bakarsa çok sevinirim 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Hayır, hiç merak etmiyorum. Evlenmeyeceğim çünkü.
aynen dusundukce psikolojim bozluyo oldurmek istiyorum onu insallah bosuna endiseleniyoeudmue efendi biri olacak benim kocam
Yaşın çok genç daha. Böyle şeyleri düşünüp merak etmek için çok erken bence.
Yoo inan hiç umurumda değil nerde ne yaptığı 😃 O beni düşünsün ahah
Her gece düşündüğüm bi konudur, bi aralar benle evlenene kadar uslu dursun diye dua ediyordum😂
İnşallah kızlar ile değildir ben şuanda evde oturmuş çizgi film izliyorum o karı kızlaysa hiç evlenmeyek
Artık merak etmiyorum, geldiği vakit sorarım :)
cut.
O merak bende de var. Acaba şu an mutlumudur, mutsuzmudur, hastamıdır, sağlıklımıdır düşünürüm hep. Her gece dualarımda bana nasip olacak kişi kimse onun içinde dualar ederim.
Gerçekten mi? Böyle insanlar kaldı mı ya helâl olsun
@missmaii Tabiki gerçekten. Sonuçta evleneceğim kişi her kimse benim hayat arkadaşım olacak. Kendim için dua ederken onuda unutmam hiç bir zaman.
Çok iyi. Allah gönlünüze göre versin.
Amin. Hepimize Allah gönlümüze göre verir inşallah.
Offf niye merak edim şimdi kafami bunlarla yorum zaten benim olacak şu an onun ne yaptığın hiç ama hiç düşünemem. 😏
En yakın arkadaşım neredeyse her gece bu soruyla geliyo bana kanka enişten kimlerle nerede napıyo acaba sjdjdhdhhd
Nerde yaşadığını, ne yaptığını merak etmıyorum ama bende ne görecek, ne bulacak ki benimle evlenecek onu merak ediyorum.
Hayır şu an soruyu görene kadar etmiyordum 😂. Büyük ihtimal benden uzakta küçük ahşap bir ev de olsa gerek
bensiz bir hayat yaşarken çevresinde ki insanları kıskanıyorum. birbirimizden habersiziz ve beraber geçirebileceğimiz süre azalıyor.
Evlenecekmiş gibi hissetmediğim için merak da etmiyorum
Zamanın da çok etmiştim evet. Ve asla ummadığım biriyle evliyim.
Şu an her napıyosa benden habersiz keyfini sürsün elbet acısı çıkacak 😂😂😂
Evlendiğim adam horul horul uyuyo merak edilesi bir hali yok 😄
bunu niye merak ediyonuz onu merak ediyorum. şanslıysanız evinde yatıyor uyuyordur
Merak etmiyorum. Naparsa yapsın yeterki benle evlenmesin.
Hayır etmiyorum arada bir hayal oluyor ama düşünmüyorum belki evlenmeden ölecem olmayacak duaya amin demem
Aynısı bende de var. Özellikle burada okuduklarımdan sonra kiminle nasıl birisi ile evleneceğimi hep merak etmişimdir.
Evlenmeyi düşünmüyorum. 😂 o yüzden o kişiyide düşünmemeye çalışıyorum.
Eğer kısmetimizde varsa gelip aklımı çelecek zAten zalımın kızı ☺️
Ediyorum acaba nabiyodur jsbdgh o da beni düşünüyor mudur 😅 tanıştığımi düşünmüyorum ama tanıştım mı acaba? Baya var düşüncem dhdhh
Evet, acaba şu an ruh hali nasıldır, nerededir, acaba dışarıda hiç aynı sokaktan caddeden geçtik mi? Diye merak ediyorum
Hep merak ediyodum bi gelemedin diyodum ki geldi çok şükür kendisi bekletti ama bi gelişi vardı gidip tekrar gelsin istedim 🤣
Etmiyorum çünkü evlilik sektörünü canlandırma niyetinde değilim
İnşaAllah üzgün değildir ve kendine faydalı işler yapıyordur. Evet ederim.
Eskiden çok merak ederdim şimdi etmiyorum.. ne haltlar yiyorsa yesin.
İnşallah şu an ki sevgilim olur evleneceğim adam amin
Artık etmiyorum, çünkü artık yanımda. Bu tür bütün sorularım yanıtlandı.
Ediyorum. Buradan ona seslenmek istiyorum: Adam akıllı evinde otur beni bekle adi köpek! 😠
ediyorum şahsen ama ne yapacak kızlara yürüyordur, göstereceğim ona yürümeyi xd
Ediyorum sonra tahminde bulunuyorum acaba şimdi hangi kızı tavlamaya çalışıyor diye 😂
Acaba şu an hangi kızın yanında onu merak ediyorum valla
Kafamı bununla meşgul etmiyorum zamanı gelince bulur beni elbet her neredeyse.
Şu an hayatımdaki adam ise nasibimdeki kişi, uyuyor..
bunu hep bende düşünüyorum ya lanet olsun hep fesat şeyler aklıma geliyor sjsj
Evleneceğim adamı merak etmiyorum.
Evleneceğim kadınsa şuanda uyuyor. :)
Allah Yakın Evlilik Nasip Etmesin Hayırlısı Değilse😒
25 yaşıma kadar düşündüm baktım olmuyor bişey 26 de bıraktım düşünmeyi
çok uzakta değil bakkal emmi ile evleneceksin itemiyorsan o bakkala sakın gitme
Bunu herkes merak ediyordur. Benim ilerdeki hatun buralardaysa bi ses versin :)
şu an büyük ihtimal p*rno izliyodur :D :D belkide biriyleriyle sexting yapıyordur :D
Hiç merak etmiyorum. Bazen biseyleri bilmemek insanın içini daha çok rahatlatır.
Merak etmiyorum çünkü benim evleneceğim insan yok kimse evlenmez benle
Bilmediğim bir insanı neden merak edeyim? M*l mıyım?
Evet. Merak ediyorum. Hatta öyle biri var mı diye düşünüyorum 😂
Evlenme bağlanma sonra bu birlikteliğin bozulma ihtimali insanın çöküşü bu şeyler çok mantıklı değil
Hergün sevgili degiştrip ten uyumu bulamadım deyip güçlü özgür kadın nutukları atıyordur
Evleneceğin adam şu an da tuvalette yediklerini çıkarmak ile meşgul olabilir. Bilemezsin...
Senin evleneceğin kişi su anda antalya halinden yük sarıyor
Hayir, kimseyle evlenmek gibi bir dusuncem olmadi olamaz.
Eğer bu sitedeki abazalardansa çok şanssız olmalısın kendinden küçük kızlara halleniyo olabilir Türkiye erkekleri %90'ı cinsisapıktır
Yok etmiyorumda cabuk gelse iyi olur
Neden
Mutlulugu icin bunalmistir simdi guveni kirilmistir gelsinde bir omur mutlu kalsin anlasilsin huzurlu olsun
Ahshs Peki
Kendimi dusunmuyorum dikkat etyiysen hala onu dusunuyorum😅
kız peşinde koşuyordur :/
Çok ama çok merak ediyorum ya 😂 Engel olamıyorum kendime 🤦
Offf bende yaaa aceba sevgilisi varımdır pisliğin jxkkdkde aceba şimdi nasılllll oyşşş aşkım dkfkdkd
Sonunda Nasılsa sana gelecek
İt gibi gelecek hem de jxkdjd
Niye Hakaret ediyon adama kiz
Ediyorum denk gelirse nerdeydin napıyordun bu güne kadar diye hesap soracam
Onu bende merak ediyorum kadın nerede acaba evleneceğim 😊
tahmin edeyim birilerini dövüyordur ya da her gün 8 saat uyuyorsa büyük ihtimalle uyuyordur