Bunlarin sevgilisi hic olmuyorki. Benimde bi arkadasim var 12 yildir taniyorum sevgilisi hic olmadi. Ama haftada 8 tane goturuyor. Sirada sayisiz bekleyenler var cani istedigine gidio istemediginde gitmio.
0
6 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Yani kisaca ne diye sevgiliyi çiban gibi taksin kendine.. Rahat rahat islerine bakiyirlar. Kizlar normal erkeklere vermek. Icin sevgili olmayi sart kosuyirlar ama bu tiplere 1 kere yapmak icin aira oluyorlar.
Sorma hacı bende cok saygi duyardim bize gelince hepsi rahibe teresa kesiliyor. O arkadasla dolasinca normal sokakta gecerken genelev sokagi sanarsin. Yaninda cocugu olanmi dersin kocasi olan sevgilisi olan yiyecekmis gibi bakiyor arkalarini donuyorlar kac kere bakiyorlar. Yaptigi seyleri veyabwhatsapptan buna gelen teklifleri anlatsam siteyi kapatirlar😄 ve 10 da birini anlatsam iananmayacagin icin yalan soyluyor der gecersin. Kadinlar bize cok farkli yuzunu onlara cok cok farkli yuzinu gosteriyor. Abaza erkekler kizlara nasil dadanir bilirsin ya onlar bile cok efendi kaliyor kizlara gore..
Allah Allah ne var onda kivanc gibi mi tipi kusursuz tipi yoksa parasi mi var bu kadar kendilerini s*ktirmek icin niye ugrasirlar ki bu kizlar 😂 baska bir olay vardir bence
Valla ben erkegim anlamam tipinden bana bildiin herif gibi gelio. Ama kivanc unlu olmasa veya unlu haliyle bile kizlari bukadar delirtmiyirdur. Haninseytan tuyu var derler ya. Bu adam bildigin tuy yumagi olmali bukadar ilgi icin. Bincafenin onunden geciyoruz adama oha su kiza bak diyorum. Bi bakiyorum koz bize el salliyor. Lan bunudami yaptin diyorum evet diyip guluyor. Kizin yaninda sevgilisi var kiz kanatlanip ucacak sanki masadaki adamin da yuzu dusuyor 😄
Mk kasarlari zorunuza gitti dimi git ver o cocuga mk kezbani sonra namusluyum diye geziyonuz yuzsuz iki yuzlu g*tverenler 😂😂 Bu arada karistigina gore coktan sana giren girmis na*ussuz k*sar seni @jalee_34
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Durabilir, önemli olan ilişkide ne beklediği ve ne gibi insanlarla muhattab olmak istediği önemli
Yani o 2 3 sene sevgilisi hiç olmadıysa bunu o istemiştir demi istese yani bulabilir miydi o süreçte sevgili
Bu tiple evet, kızlar peşinden ayrılmazdı zati.
Bunlarin sevgilisi hic olmuyorki. Benimde bi arkadasim var 12 yildir taniyorum sevgilisi hic olmadi. Ama haftada 8 tane goturuyor. Sirada sayisiz bekleyenler var cani istedigine gidio istemediginde gitmio.
Yani kisaca ne diye sevgiliyi çiban gibi taksin kendine.. Rahat rahat islerine bakiyirlar. Kizlar normal erkeklere vermek. Icin sevgili olmayi sart kosuyirlar ama bu tiplere 1 kere yapmak icin aira oluyorlar.
Bu kizlar bu kadar basit mu ya sozde namusluyuz derler
Sorma hacı bende cok saygi duyardim bize gelince hepsi rahibe teresa kesiliyor. O arkadasla dolasinca normal sokakta gecerken genelev sokagi sanarsin. Yaninda cocugu olanmi dersin kocasi olan sevgilisi olan yiyecekmis gibi bakiyor arkalarini donuyorlar kac kere bakiyorlar. Yaptigi seyleri veyabwhatsapptan buna gelen teklifleri anlatsam siteyi kapatirlar😄 ve 10 da birini anlatsam iananmayacagin icin yalan soyluyor der gecersin. Kadinlar bize cok farkli yuzunu onlara cok cok farkli yuzinu gosteriyor. Abaza erkekler kizlara nasil dadanir bilirsin ya onlar bile cok efendi kaliyor kizlara gore..
Allah Allah ne var onda kivanc gibi mi tipi kusursuz tipi yoksa parasi mi var bu kadar kendilerini s*ktirmek icin niye ugrasirlar ki bu kizlar 😂 baska bir olay vardir bence
Valla ben erkegim anlamam tipinden bana bildiin herif gibi gelio. Ama kivanc unlu olmasa veya unlu haliyle bile kizlari bukadar delirtmiyirdur. Haninseytan tuyu var derler ya. Bu adam bildigin tuy yumagi olmali bukadar ilgi icin. Bincafenin onunden geciyoruz adama oha su kiza bak diyorum. Bi bakiyorum koz bize el salliyor. Lan bunudami yaptin diyorum evet diyip guluyor. Kizin yaninda sevgilisi var kiz kanatlanip ucacak sanki masadaki adamin da yuzu dusuyor 😄
Seytan tuyu tipden de onemlidir o herkes de olmuyor bence bosver abi kizlarin kezbanligi
Ablacım sende öyle bir çapkın görünüşlü foto atmışsınki
Yani o 2 3 sene sevgilisi hiç olmadıysa bunu o istemiştir demi istese yani bulabilir miydi o süreçte sevgili
Etraf zaten güzel kızlarla ve yakışıklı erkeklerle dolu. Çirkinlerin hepsinin sevgilisi var :D
evet niye durmasin zaten kizlardan bıkmistir bu. dd
Durabilir ama neden böyle bir soru sordun?
Tabii ki de. Kızlar çok peşinden gider ama o izin vermedik sürece sevgilisi olmaz.
Durmaz. Kendimden biliyorum.
Fakesin
😂😂 sakin ol ve telefonu yere bırak
Profilindeki kişiyi birisine benzettim ben
Allah aşkına kime benzettin bir söyle 😂
Burhan demirci diye bir adam varda instada ona benzettim değilmişsin ama
Sevgilisi olmasına gerek yok ki.
Bunun boş kaldığı an varmıdır kii?
Durmamalı
Erik gibi
Kızlar rahat vermez 😂😂😂
Sevgilisi olmayabilir de başka şeyler olur 😀
Sevgilisiz durur amam başka şeyler olmadan durmaz
Benim hiç olmadı.
Ciddiyetsiz işlere gelemem.
bu abinin durma ihtimali yoks
O durur da siz durur musunuz bilmem 🙃
kişiliğine bağlıdır
tabi
dursalardı dünya daha yaşanılır haldeydi şimdi
Kizlarda bu tiplere vermeseydi dunya daha yasanilir haldeydi simdi
@marslijokeer her tuzum var diyene hıyar olmayın sizde
Ben degil onlar oluyor ve sizde boylelerine bayiliyorsunuz
@marslijokeer aynn baydın gerçekten
Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar kezban
Ya sg ne mal adamsın sen
Mk kasarlari zorunuza gitti dimi git ver o cocuga mk kezbani sonra namusluyum diye geziyonuz yuzsuz iki yuzlu g*tverenler 😂😂
Bu arada karistigina gore coktan sana giren girmis na*ussuz k*sar seni @jalee_34
@Dhhddhdh8 yarası olan gocunur aslanım, ne dalıyon mevzuya
Sekil.1a ben ;)
Fotoğraf Fake bu arada dikkat et de
Aşıları tamsa durur