Hoşlandığım biri var. Hatta aşk boyutundayım. Oda sevgili olmak istedi fakat farklı yerdeyiz. Birbirimizi silmedik. Oda yazmıyor bende ama takiplesiyoruz. Sizce hakkımda ne düşünüyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Birde o neden yazmıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ben yeminliyim o yazmadan yazmam
Ben yazmıyorum ona sizce bir erkeğe yazmamak bizi daha çekici kilarmi?
İstediğin ayıp değil arzulalar şelale modu. : Yasak birşey o ayri bir konu. Bir kadının bir erkeği arzulamasi oldukça nornal.. oda seni istiyor ama bir seferlikten öte olamaz. Veya sadece cinsel amaçlı olur bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana takamayacağını bildiği için vakit harcamak istemiyordur.
Beni arzuladığını soyledi
Seni istediği aşikar ama uzak olduğunuz ve sana ulaşamicağını bildiği için de umutsuz garibim
Ne onerirsin
Akışına bırak , birgün olurda gelirse zaten sevişmenin dibine vurursunuz. Tamamen unutma ama aklında sürekli orda olmasın
Unutamıyorum malesef
Bana bir kız yazmazsa hoş bulmadı diyip çekiliyorum genelde yazarsa konuşmak istiyorsa anlıyorum mutlu oluyorum ama tabi o cocugu bilemem
Bilmiyorum ki hakkında ne düşünüyor ama bende yazmazdım
Ben de yazmıyorum canim adam evli çok kotym
Yazmaması normal sende uzak dur boşver karısı varken sana iş atan yarın sana yapar aynısını
Doğru diyorsun. Zaten varya ben mutsuzum sen mutlu yazdım duruma oda siz benim ne cektigimi nerden bileceksiniz yazmis sence zarflı atıyor bana canim
Fazla Naz aşık usandırır
Biz usanmadık birbirimize daha çok bağlandık adam evli
Yasakya ondan evlenirseniz heyecanı kaçar
Yok ne evlenmesi ben onla evlenmem.
Ama beni silmiyor sil dedim halde Durumlarımı takipte ama yazmiyor
İleri gidiyor musunuz
Hayır hiç yüzyüze gelemdik
Hakkında ne düşündüğünü bize mi soruyosun. d
Ona yazamıyorum yeminliyim
O zaman bu konuda kendini yıpratmanın anlamı var mı? Düşünmek hiçbir işe yaramaz
Evet çok yiprandim
Bir şey olmuyorsa kendi içine dön, emin ol bu senin için en iyisi olacaktır 💙
Keşke yapabilsem zaten adam evli. Sevgili olalım dedi sonra uzağız dedi artık biktim keşke o beninsilse
Başkasına yapan sana da yapar. Bence sen kendine dön
Evet haklısın belkide birsürü kızla konusuyor ama banada ilgisi var
Yaz o zaman
Yeminliyim o yazmadan yazmam
Hahaha insanları egoları bitirir :) aşkları da
Evli zaten:(
Oouwww evliyse neden zorluyosun
Aslında zorlamak değil hakkımda düşüncesini merak ediyorum çünkü en son görüşelim demisti
Hakkında olumlu düşünse bu cinsellik ile sonuçlanacak.
Sil dedim silmiyor yazmıyor sadce durum takipi
Bana değer verdiğini beni arzuladığını söyledi zaten
;) kiskandir onu o zaman oraya huraya gidiyorum de kıskanır yazar sana sorarsın sende
Arzulamak cibselkiktir :) her erkek başka kadın ister doğal bişey. Sen ikinci kadın olmaya razıysan sorun yok
Ben Ona aşığım ama yazmıyor bana ayıp belki ıstedgim ama.. sizce neden takipte.
İstediğin ayıp değil arzulalar şelale modu. : Yasak birşey o ayri bir konu. Bir kadının bir erkeği arzulamasi oldukça nornal.. oda seni istiyor ama bir seferlikten öte olamaz. Veya sadece cinsel amaçlı olur bu
Hakkında sadece cinsellik düşünüyor bir kere verse beraber olsam yeter diyodue. Zaten evliymis. Sende aşıksan iknizin istediği tipte ilişki olur
Ama bana benim için degerlisin dedi
Elde edene kadar herşey. Klasik erkek tipi
Kapıcam peki napim
Ne yapayım demek istedim
;) unut onu kısaca. Başka erkek bul. Bir kerelik elde edeyim. bama yeter diyosan devam et. Ötesi olmaz
Dm grlsene
Niye yazmıyorsun
Beni kirdi