Erkek arkadaşım sürekli uyuyorum diyor sizce beni aldatıyor mudur gece uyumayıp aksam 7 ye kadar uyuyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba hayırlı ramazanlar dilerim öncelikle,
Biliyorsunuz ki geçen seneden bu yana pandemi ile mücadele ediyoruz, ve insanların birçoğu eve kapalı kalmak durumunda kaldı, bunun yanında Ramazan ayının gelmesiyle birlikte oruçlu olduğunuz zaman herhangi bir şey yiyip içemiyorsunuz ve bugünlerde insan birazcık da stresli olabiliyor.
Herhangi bir kalp kırmamak için tuttuğu orucun sevabı azalmaması için belki de uyumayı tercih ediyor olabilir.
Bir de sahur vakti geç vakte denk geldiği için bazı zamanlar sabah namazı ile birlikte uyuduğum için öğleden sonra falan uyandığım vakitler çok olmuştur,
Ama şunu söylemek isterim ki aşk ilişkilerinde hiçbir şekilde şüpheye Mahal verilmemesi gerekir insanın içerisinde 1 defa şüphe, korku ve endişe girdiği zaman içten içe kendisini yemeye başlar.
Bunun için benim size tavsiyem hayatınızda olan kişiyle açık açık bir şekilde konuşmanız şüpheleriniz ve içinizde bulunan sıkıntıları dile getirmeniz gerekir.
Kesin olarak bir cevap verebilmek çok zordur ama şu bir kesindir ki eğer ilişki içerisinde olduğunuz insana karşı bir güven problemi yaşıyorsanız onu onunla konuşarak çözmeniz gerekir.
Aksi takdirde psikolojiniz bozulur ve bazı şeyleri kafada kurarak ilişkinize zarar vermeye başlarsınız.
İlişkilerde en önemli nokta iletişimdir iletişim kurulduğu zaman her problem çözüme kavuşacaktır.
Sıkıntılarınızın en güzel şekilde giderilmesi dileğiyle Kalın sağlıcakla.05 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim bende değil ama onda iletişim bozukluğu var konuşulmuyor kendisi ile herseyi yanlış anlayan biri ve oruc tutmuyor kendisi ve cokda uyku uyuyacagını sanmıyorum
- +1 yıl
Anlıyorum o zaman size vereceğim tek tavsiye şu olacaktır ilişkinizi gözden geçirin size zarar veren bir ilişki içinde olmaktansa kafanızın rahat olması daha sağlıklı olacaktır
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum hayırlı ramazanlar iftarlar
- +1 yıl
Rica ederim hayırlı Ramazanlar
- 1 yıl
Bende sevgilimin Snapchat hesapları başka başka yakaladım çok acı aldatılmak sen emek verirsen başkalarıyla konuşurlar
En İyi Cevaplar
Içine şüphe düştügu her yerden kaçacaksın Eğer ki böyle bir his verebiliyorsa sana ne sen güvenmediğin Bir ilişkide dur ne de o güven vermedigi bir ilişkide Dursun ve bu ilişki devam etmesin Bazı insanların uyku düzeni maalesef bozuk olabiliyor bu aldattığı anlamına gelmiyor ama böyle bir durumda bile senin içine böyle bir şüphe düşüyorsa İnsan ister istemez düşünür Bu adam acaba Geçmişte bir şey mi yaptı bu kıza da bunları düşünebiliyor çoğu insana saçma gelebilir ama yaşanmışlıkların vardır Elbette Bu yüzden böyle düşünüyor olabilirsin. Sana değer veriyorsa Öncelikle Uyku düzenini düzeltmesini söyleyebilirsin Normal insanlar gibi gece yatıp sabah Normal insanlar gibi erken kalkabilir bu zor bir şey değil Bunu başarabilir gece sen yatarken o ayakta Sen ayaktayken O yatıyor sıfır muhabbet ilişki yürümez yani.
11 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgililerine ne hediye ne birsey almis banada ayni değerli olduğumu hiseettirmedi hic
Sosyal medya hesaplarını incele. Bakalım gerçekten uyuyor mu yoksa başka kişilerle mi iletişime geçiyor? Son görülme süresi sürekli takip et. Yakaladığın anda hani sen uyuyordun diye hesap sor. Mantıklı bir açıklama yapamazsa kesinlikle aldatıyordur. Gerçekten uyuyorsa bu durumu sorun etmene gerek yok. Eğer oruç tutarken zorlanıyorsa bu yüzden kendini uykuya veriyor olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOruc değil hesabını istiyorum vermiyor ama tarih var telegramda da aynı şekilfr
+1 yılaldatıyorsa zaten bu gün yüzüne çıkar boşuna kafa patlatmaya gerek yok
sen ona sor ne yapıyorsun ediyorsun diye zaten ya konu ayrılığa gider ya da sana ya yalan söyler ya da olanı söyler sende bununla yetinmek zorunda kalırsın başka şansın yok
bu senin sorunun değil02 Yorumla
Soran+1 yılSordum uyuyorum uyku bastırıyor diyo
- +1 yıl
O zaman bunu kabul edeceksin mecbur baska secenegin yok
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
31Cevap
+1 yılBir insanın 7 & 24 uyuması söz konusu değildir akıl var mantık var. Ee sen de güvenmiyorsan hayatında neden tutuyorsun ki. Ya netleştirin her şeyi ya da yollarınıza bakın. Anladığım kadarıyla ilgisiz bir sevgiliye sahipsin. Hadi aldatma ihtimalini geçtim de insan sevdiği kişiden görmesi gereken ilgiyi göremeyince haliyle o da can sıkıcı.. Bence aşırı ilgisiz biri olduğu için de senin aklına direkt ihanet ihtimali geliyor. Ne diyim umarım yoluna girer. Keyifli günler.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum ilgisiz umursamaz biri kendisi
- Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHem ramazan hem pandemi bir çok insan uyku düzenini değiştirdi inanki bende 2 ye kadar yatıyorum...
Akşam sen uyuyana kadar konuşabilirsiniz.
Oruç tutuyorsa ramazan bitene kadar biraz idare edin birbirinizi. Aklıniza böyle olumsuz şeyler getirmeyin01 Yorumla
Soran+1 yılOruc degil o sabah 6 da uyuyofss gece 5 7 ye kadar uyuyo
+1 yılNasıl yani Sevgilin gece Uyumamasina bir şey demiyorum bende geceleri oturuyorum ama akşam 19 yani 7 ye kadar uyumak nedir ya yuhhh Diyorum pess artık bu kadar da olmaz oruç tutmuyor mu bu herif ya 7 ye doğru iftar vakitleri geliyor bırak şu tembeli ayrıl gitsin ondan bir halt olmaz sen çok daha iyilerine layıksın çok güzelsin de yani 🤭🙈😍💖
08 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ediyorum ve ben cok uyumasına laf edince de bi ton mevzu yapiyor naz trip hicbirseyimi çekemiyor
- +1 yıl
Hmm dediğim çıktı o zaman ayrıl gitsin erkek adam trip atar mı ya tribi batsın onu seni üzüyor mu? Çok
Soran+1 yılÇok hemde
- +1 yıl
Ne yapıyor mesela yani nasıl Üzüyor
Soran+1 yılVerdiğim ilgiyi vermiyor verdiğim değeri vermiyor doğum gününde 3 poset kıyafet aldim o bana bir çöp bile almadı bana bir tane cicek bile almadı bide erkek yani erkekliği batsin
- +1 yıl
Hmm yanlış anlama da sevgilin ne m*al herifmis odunun önde gideni parası var mı ne iş yapıyor sevgilin
Soran+1 yılBen gibi muhasebeci ama evde yatiyor is yapmıyor calistiginda almadi hicbrsey yüzük alacam deyip beni umutlandırdı ama almadı😑
- +1 yıl
Hmm parası varsa ve gideri lazım olan başka ihtiyaç yoksa bilerekten sana bir şey almıyorsa o heriften bi b"k olmaz ben olsam sevdiğimin mutlu olması için elimden ne geliyorsa yaparım hediye param varsa almaya çalışırım yeter ki sevdiğim mutlu olsun onun mutluluğu benim mutluluğum onun üzülmesine dayananam kıyamam ben sevdiğim benim herşeyim canımın içi hayatımın anlamı olur Benim şu an sevgilim yok maalesef 😔
+1 yılUyuyodur yaa sabaha kadar uyumuyosa aksama kadar uyur..
11 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum karda yürüyüp izini bırakmayan biri
+1 yılyani oruçlu ise
orucu uykuya tutturabilir
bilemeyiz:)00 Yorumla
+1 yılAldatıyordur , bir erkek sürekli uyumaz çünkü bak ben hava kuvvetleridne üsteğmenim yani askerim yeri geliyor 2 saatlik uykuyla duruyorum ama sürekli uyumuyorum. Yani ben 2 saatlik uykuyla durup uyumuyorsam normal bir insan neden uyusun ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılCok şüpheleniyorum ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenmiyorsan ya da bu şüpheye düştüysen birlikte olmanın anlamı yok
18 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldığım dada onsuz olamıyorum hissi var
Cevap sahibi+1 yılBal gibi oluyor sürekli uyuyorum diyorsa zaten az konuşuyordur kendini biraz oyuna veya buraya ver alışırsın
Soran+1 yılBeraber oynadigimiz oyunda var pubg veriyorum kendimi berbar oynadığımız mobile legends var
Cevap sahibi+1 yılHaha id Verde ekleyim bende senin durumundayım
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 bende onsuz yapabiliyor muyum diye kendimi oyuna veriyorum hce geç yatiyorsa sabah kalkamıyordur
Soran+1 yıl51377946055
Cevap sahibi+1 yılGüzel kızsın seni aldatacagini sanmıyorum korkma
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum
Sende biraz uyuyorum de sürekli uzerine gitme üzerine gitme derken ilgisiz bırak yani geri dönüş yoksa ilişkiyi sonlandırma zamanı gelmiş demektir ama gerçekten uyuyor olabilir malum ramazan iyi takip etmen lazım bide gündüz uyuyorsa gexe seninle konuşuyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılGecw benle oyuna giriyor oda 1 2 el sonra benim uykum geldi ya da birseyler izlemek istiyorum diyi
+1 yılAldatadabilir valla insanın aklına neler neler gelir bir iki kere tamam dersin anlayış gösterirsin ama hergün hergün tekrarlıyosa bir durur düşünürsün acaba niye diye
01 Yorumla
Soran+1 yılHergun böyle is çıkış saatimden sonra uyaniyor felam
+1 yılOyun oynuyordur belki de. Bazen bende öyle yapardım sürekli ilgili olamıyorum oyun oynuyorum ondan sonra yazardım uyuyorum diye kandırırdım. Ama belki bu işin içinde başka oyunlar vardır bilemeyiz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılAranızda ilgisiz bir ilişki var gibi, sizin de aklınıza ilk aldatma gelmiş. Şüphe ediyorsanız bunu açıklığa kavuşturmalısınız. Şüphe ile yürümez.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ilgi veriyorum onda göremeyince pes edip ilgi veresim gelmiyor
- +1 yıl
Zaten tek taraflı olmaz. Bence ayrılmanız sizin için daha iyi olur.
Soran+1 yılHaklısın
Olabilir de olmayabilir de..
Sen 5001 kere ara mesaj at anlarsın bir şekilde14 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere arıyorum mesaj atıyorum yok geri dönüş bende dile getirip sinirlendiğim de benden suçlusu yok
- +1 yıl
Var ya o haline daha da sinirleniyodm bn en az 7 saat cvb yazmiyodm ona bnde de bu sorun vardı anlıyorum seni
Soran+1 yılErkek doğasında var onlar melek biz suçluyuz
- +1 yıl
Haha 😂 biz yapınca olay oluyor dimi
Aldatmıyorsa bile eskisi kadar ilgisini çekmiyor olabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de cidden uyuyordur, günahını alamayız adamın.
01 Yorumla
Soran+1 yılOds olabilir bilmiyorum
+1 yılBazı insanlar gece oyun oynar, eğlenir sabah yatar, mesela ben sabah 7-8 de yatıyorum akşam 5-6 gibi uyanıyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılMümkün olduğunu pek düşünmüyorum konuşmak istemiyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılBenim kız arkadaşım da ne zaman şüphelensem uyuyordum diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılŞüpheleniyorum bence beni aldatıyor gibi
- +1 yıl
Benim de öyle. Bende aldatıyorum bu yüzden yapacak bişey yok
+1 yılAynı ben 😂 oruç uyku duzenimi bozdu sürekli yatıyorum
00 YorumlaBence öyle kesin düşünme, ben de öyleyim şahsen. Düzensiz yaşıyordur bu aralar, olabilir. 😊😊
00 Yorumla
+1 yılAynı şeyi bende yaşıyorum biliyormusun
Abi sabah yazıor bazen tabi saat 10 falan uyuyicam dior bi yatıor iftara kadar sonra yiyor yemeğini bana haber vermeden gidiyor dışarı hatta bugün bana hiç yazmadı02 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin doğasında var bu demekki
- +1 yıl
Kabul etmeyin size böyle davranılmasını..
Hahaha ben de sürekli uyuyorum. Demek bundan birşey çıkabilir 😃
00 YorumlaNe iş yapıyor?
Aldatmak dışında bir sebebi olamaz mı?
İnsanlar bazı zamanlarda dönemlerde kendine zaman ayırmak isteyebilir sessiz sakin kendiyle başbaşa gibi.03 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba,
Bende gündüzleri uyuyorum normal bence.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılıste gece ne yaptıgını bulmak lazımbelkı oyun oynuyor belkıde aldatıyor ya da gece calısıyor ıhtımaller bunlar sevgılını sen daha ıyı tanıyorsun kararı sen ver
00 Yorumla Uyuyorum dedigi zamanlar görüntülü ara
14 Yorumla
Soran+1 yılAçmıyor ve wp kullanmıyor telegram kullaniyor ondanda tarih var
- +1 yıl
Wp den seni engellemiştir çevrimiçi takip uygulamasından kontrol et wlog ya da walog 3 günlük ücretsiz )
Soran+1 yılHic kullanmıyor ki hani profil foto bakma felan yok
Soran+1 yılDavet et wp ye diyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şeyler yaptığı kesinde
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya
+1 yılOyun oynuyor da olabilir
10 Yorumla
+1 yılAldatıyor mudur bilemem ama seni ihmal ediyorsa dikkat et derim..
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle bir şeyler karıştırıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Ne zaman dan beri böyle diyor
00 YorumlaBenim ki de öyle ama ben uyduğuna eminim yani 😅
00 Yorumla
+1 yılEvet bir b*klar yiyor gibi
00 Yorumla
+1 yılOna sor söyle ula nomissiz beni aldatimisin
00 Yorumla
+1 yıl,, Evine gidip yoklasana Onu"
00 Yorumla
+1 yılEvet bende öyle yapardım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle salak kızlar neden bana denk gelmiyor lamm
06 Yorumla
Soran+1 yılSana yorum yap diyen olmadi demekki sende öyle hanzo birisin ki laf yapiyon
- +1 yıl
Bana hanzo diyip hanzo sevgilinin peşinden koşan Ptal bir kiz biravo
Soran+1 yılPeşinden koştuğum felan yok aklımdaki sadece soruyir sordum insan olan cevapladı olmayanda sen gibi iste
- +1 yıl
Belli belli işine gelmeyince böyle konuş, hakediyorsjn bnce banane
Soran+1 yılKes ya
- +1 yıl
Masum kız
+1 yılramazan ayındayız bi daha düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılTutmuyor
- +1 yıl
aldatıyor butonu aktif malesef.
Uyanıkken seninle ilgileniyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyuna felam giriyoruz sonra 7 ye kadar uyuyan kisi 2 saat sonra uykum geldi diyo
+1 yılEğer calismiyorsa biseyler ypiordur
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmıyor evde
- +1 yıl
Sorsana amacin ne seni diye npiyorsun gece diye
+1 yılBen bir durup düşünürüm bu durumu
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşün bi beni aydinlat jsjsjddj
- +1 yıl
Başıma gelmedi kız da boş bırakma bu erkeği 😂
Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Gecmis olsun😅🙏
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Belki.
00 YorumlaÇalısıyor da yorgunsa normal
00 Yorumla
+1 yılBelli olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Normal bizimde öyle
00 Yorumla
+1 yılAldatiyor olabilr yuksek ihtimal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılUyuyordur
00 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumlaorucluya
02 Yorumla
Soran+1 yılOruçtan önce de oyleydi
Tabiki de evet 😀
00 YorumlaOyun oynuyordurrr
00 YorumlaMümkün
00 Yorumla