Yargılayacak olanlar lütfen okumasın. Küçük yaşta aile baskısı üzerine kapanmıştım. Uzun zamandır açılmayı düşünüyorum ve aileme söyledim başta aşırı derecede tepki vermişlerdi ama şu an kendi tercihim olduğunu ve artık karışmayacaklarını söylediler. Bu konuda bir sorunum yok fakat bir yanım isterken bir yanım yanlış yaptığımı söylüyor. Tesettür hakkında araştırma yaptım birçok hoca ile de görüştüm ama aklımdaki soruları tatmin edecek bir cevap alamadım.
Gün geçtikçe kendimi daha çok mutsuz hissediyorum. Çevremdeki insanlar uzun zamandır kapalısın bu kadar emek verdin yazık değil mi büyük günah işliyorsun kimi de kendi kararın diyor. Gerçekten kafam çok karışık ikilemde kaldım. Her gün bunu düşünmekten çok yoruldum. Eğer açılırsam ilerde kapanmayı tekrar düşünmek istemiyorum o yüzden yerinde bir karar vermek istiyorum. Sizce bu durumda ne yaparsam doğru bir karar verebilirim?
Gün geçtikçe kendimi daha çok mutsuz hissediyorum. Çevremdeki insanlar uzun zamandır kapalısın bu kadar emek verdin yazık değil mi büyük günah işliyorsun kimi de kendi kararın diyor. Gerçekten kafam çok karışık ikilemde kaldım. Her gün bunu düşünmekten çok yoruldum. Eğer açılırsam ilerde kapanmayı tekrar düşünmek istemiyorum o yüzden yerinde bir karar vermek istiyorum. Sizce bu durumda ne yaparsam doğru bir karar verebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer