Bu konuda erkeklerden çok kadınlar daha başarılı oluyorlar, özellikle bir erkeğin nasıl bir niyet ile yaklaştığını çok daha iyi anlıyorlar. Açıkçası bende bir kadının niyetinin beni kullanmak mı değer vermek mi olduğunu çok net bir şekilde anlarım :)Sevmek ve eğlenmenin arasındaki fark nedir?
21 Nisan 2021 Çarşamba Saat 15:00
Bir insanın senden hoşlandığını veya sadece eğlence istediğini nasıl anlarsın?
Sevmek ve eğlenmek birbirinden tamamen bağımsız şeyler değil ki. Neden ikisi birden olmasın? Neden sadece biri olmak zorunda diye düşünüyorsunuz? Eğlenemediğim birini sevemem. Benimle eğlenemeyen birinin beni sevdiğini düşünemem. Farkı anlamak da zamanla olur. Şüphe varsa net olma babında direkt sorulabilir. Ama ben bunu yapmam. Ayak uydururum karşıya. Tanıdıkça neyin ne olduğunu anlarım zaten.
Eğlence için seni dost ya da sevgili edinen kişiler önce sinsice samimi bir şekilde yaklaşırlar, seni kendine bağlayana kadar iyi ilgilenirler ve mükemmel rol yaparlar. Sonra karektersizce samimiyetsizleşirler, onların genelde terazisi buzuktur, hiç bir zaman berrak olmazlar, sürekli şüpheli hareket ederler, bilmece gibi konuşurlar, ağzı ile seni sevdiğini söyler lakin kalbi buna karşı çıkar. Sana ettiği iltifatı başka kişilerede eder. Güvenilmez basit ve anlamsız kişilerdir. Buna güzel bir misal vermek gerekirse, hababam sınıfındaki 4 kız gibi 7 sevgilisi olur yedisinede birden aynı yerde aynı günde aynı saatte randevu verir fakat kendisi gelmez.
Gerçekten seven hoşlanan kişiler ise verdiği söze sadık kalan, ehemmiyete sahip, verdiği ahde vefa gösteren, özü ile sözü bir olan, samimi ve sahtelikten çok uzak biridir.
Feraset sahibi olan kişiler bunların damarında kanının dolaştığı yere ulaşırlar.
Uhhh ben bunları söylemekten de sahte kişilerden de İdrak edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett nefffreeeeett😡
Bakışlar ve o bakışları doğrulayan sözler ve tavırlar hiç kaçmaz hemen anlarım.. Bir gün askerin biri komutanım ne istediğimi nasıl anladınız diye sormuştu bende gözlerinden demiştim.. ASker bana sabah merhaba asker dediğinizde de bizde gözlerinizden bizi sevdiğinizi anlıyoruz komutanım demişti.
Bu çok geniş kapsamlı bir soru fakat kendimce yorumlarsam eğer. Size gerçekten değer veren insan bunu zaten yansıtır hal ve hareketlerinden.. Önemli hissettirir, merak eder, başınıza birşey geldiği zaman ciddi anlamda bunu dert eder, başkalarıyla geçirdiğiniz zamanı kıskanır tatlı tatlı ama bu asla hastalık derecesinde olmaz.. Sizi ve sizin hayatınızda ki insanları ve olayları takip eder.. Gerçekten sevmeyen ve niyeti laylaylom olan insansa samimiyetsiz olduğunu her hareketinden belli eder.. Önemsemez, günün sadece belli saatlerinde aklına gelirsiniz, üzgün olduğunuzu falan sallamaz. Kendi hayatı onun için çok daha önemlidir. Bunlar yani ilişki de ciddiyet düzeyini belirleyecek davranışlar. Ama tabi çok iyi oyuncu olan insanlar da var bunu unutmayın ve ona göre uyanık olun 😏 Keyifli akşamlar..
Konusmasindan anlarim: daha yeni konusmaya basladigimiz da iki lafindan biri cinsellikse, yuzyuzeyken ikidebir dokunmaya calisip yiyecek gibi bakiyosa derdi belli. Hemen engel. Konusurken benim hobilerim ilgi alanlarim duygu durumum mutlu olmam onun icin daha onemli ve bunlarla ilgili sorular sorup aklinda tutuyosa bulustugumuz zmn hareketleri daha masumca ve bana bakarken gozlerinin ici guluyorsa seviyor demektir. Insan kendini belli ediyor bir sekilde gozlemlemek lazim. Bide supheye dusuyosan seviyor mu aceba diye bil ki sevmiyor. Seven insan suphe hissi vermez karsi tarafa
Sevdiğini sürekli düşünürsün özlersin. Onu kıramazsın. Eğlendiğini çok da umursamazsın. Güzel vakit geçirirsin ama iki gün sonra ses çıkmaz. Sadece canı sıkılınca gelir veya boşlukta olduğunda. Çok kıymetli olmazsın. İlgi göstermez pek.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çoğu eğlence için geliyo bana hislerim ve mantığım ortaya çıkarır bunu ve haklı çıkıyorum, yol veriyorum sonra.
Sana olan saygısından sevgisinden anlayabilirsin ya pat diye gözlerinden anlıyorum diğen kişi yaln söylüyordur net kimse sallamasın birbirine zaman vermeden tak diye bişey anlaman imkansız :)