Aşk İlişkileri Sevdiğiniz insanın çirkin fotoğrafını görseniz ondan soğur musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor dediğim gibi özellikle erkekler kız normalde güzel ama foto da çirkin çıkmış Güncellemeler+1 yıl yorumlar için teşekkürler Sevdiğiniz insanın çirkin fotoğrafını görseniz ondan soğur musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Aşka_Aşuk Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 +1 yıl Merhaba,Evet soğurum, tiksinirim, iğrenirim! 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl :) Yorumla Aşka_Aşuk +1 yıl Sjsjsjs Yorumla
Eylllshnnnnn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Hayır tabiki 😂 sonuçta sevdiğim insanın hergünkü halini bilirim soğuyan zaten sevmiyordur bunlar biraz ergen kafaları 1 1 Yorumla Soran +1 yıl :) Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kizlar nasil soguyorsa bir foto yuzunden hemen engel atiyorsa erkeklerden sogur kizlar gibi erkeklerde fotoda cirkin cikabiliyor yani ayni neden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben soğumamıştım aksine komik gelmişti Yorumla priwateman +1 yıl Tek kendine indirme cogunluk senin dedigini yapiyor Yorumla
invictu_s Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hayır ne münasebet seviyosam bitmiştir güzellik nedir yahu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Soğumazlar. Gerçek hayat önemli zaten. Tam tersi olsaydı soğuya bilirdi 1 0 Yorumla
Kafkaslıkumral Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Dış görünüşe göre hüküm vermiyorum. 3 0 Yorumla
Memati_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Biz insanın dışını değil içini severiz. 3 1 Yorumla Babiey +1 yıl uww güzeldi bu sevdim Yorumla
cilekgril Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben bokunu göriyim yine soğumam şükür sebebim canım herşeyim tapın tapın tapınağım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ya demicem demicem diyorum ama bu kadar saçma sapan sorular için çok düşünüyor musunuz acaba? Yani insanlar her fotoğrafında güzel veya yakışıklı çıkıcak diye bir kural mı var? 0 0 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Seviyorsam ne olursa olsun güzel görürüm kii 0 0 Yorumla
Aphell123 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Soğurum 0 0 Yorumla
kalbikırıkbiriyim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Soğurum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Evet soğurum, tiksinirim, iğrenirim! 😂
:)
Sjsjsjs
Hayır tabiki 😂 sonuçta sevdiğim insanın hergünkü halini bilirim soğuyan zaten sevmiyordur bunlar biraz ergen kafaları
:)
Kizlar nasil soguyorsa bir foto yuzunden hemen engel atiyorsa erkeklerden sogur kizlar gibi erkeklerde fotoda cirkin cikabiliyor yani ayni neden
ben soğumamıştım aksine komik gelmişti
Tek kendine indirme cogunluk senin dedigini yapiyor
Hayır ne münasebet seviyosam bitmiştir güzellik nedir yahu
Soğumazlar. Gerçek hayat önemli zaten. Tam tersi olsaydı soğuya bilirdi
Yüreğini sevdiğim adamın, yüzü çirkin olsun hiç sorun değil
Dış görünüşe göre hüküm vermiyorum.
Biz insanın dışını değil içini severiz.
uww güzeldi bu sevdim
Sevgi, herşeyin üstündedir
Ben bokunu göriyim yine soğumam şükür sebebim canım herşeyim tapın tapın tapınağım
Yok özellikle bakarim
Hayır tam tersi gülerim dgdhdgdh
sevmek bu kadar basit olmamalı.
Ya demicem demicem diyorum ama bu kadar saçma sapan sorular için çok düşünüyor musunuz acaba? Yani insanlar her fotoğrafında güzel veya yakışıklı çıkıcak diye bir kural mı var?
Seviyorsam ne olursa olsun güzel görürüm kii
soğumam bir fotoğrafla
Sogumamasi gerekir
Hayır tabiki
Hayırrrr.
Hayır
Soğumam
Yo sogumam
Hayır niye soğuyum 😏
Hayır soğumam.
Soğurum
Soğumam