Oda bana , ßana Hawa AtıCan Die K3ndini Kasma Damarındaki kanın ßiLe ßana HasTa!
Bunu duydum döndüm bi daha sevdim bebişim ya
ya modern dünyanın gereksiz kelimelerinden sadece birkaçı kardeş benim hoşuma gitmiş gitmemiş ne farkeder sevgilinin hoşuna gidiyosa ne ala yani iki güzel insan birbirinizi bulmuşsunuz ama rica edicem bizi karıştırmayın
ben askım diyrum sevgilim meleğim bitanem der genelde sizinkide hos ama :D
onun hoşuna gidiyosa sıkıntı yok dostum. ben meleğim derdim
Erkege yaksmaz kiz diyebilir ama tatlu olr hosuma gider :)
Cevap
15Cevap
midem bulandı. "bebeğim" zaten ince ve şeker bir kelime. bunu daha kibarlaştırmak eşcinselliği anımsatıyor bana. "tatlım" kelimesinin de daha tatlısı olmaz zati. bunu daha da kibarlaştırarak eşcinsel dürtülere sokmayın kendinizi.
Güncellemelerine mi saydırayım,anlattığın ilişkine mi,B harfini katletmende ki çabana mı,yoksa aklınsıra dalga geçmeye çalışmanda ki azmine mi? Hangisine hı hangisine?
Höf! Yemin ederim galon galon soğuk su içesim geldi.. Zaten hava sıcak bunalttın bunalttın.Enemm darallar geldi.
Hööööfff
daral askitom
Gitmez."Aşkım ”neyse de "bebişim” "aşkitom ”lar bana biraz yılışık geliyor ne kadar samimi olursam oluyum .(Sevgilimle)
15 dakikaya kalmaz kendimi asardım boyle bir iliskim olsa diycektimki dalga gectigini anladım alacagın olsun .
çok itici buluyorum böyle şeyleri.bu kadar da olmamalı bence.
bebeğimden nefret etmem bebişimden nefret ettiğim kadar.
benim ona aşkitom onun bana bebişim demesi hoşuma gidebilirdi, erkeğe yakışırmı aşkitooom - aşkitoom ne yav :s
gitmez sevgilim bana bebişim dese ağzının ortasına anlşamadığı anda çakarım
abartma bence yaa arada tamam da sureklı soylenmez kı :S
Yapmacık gelir bana bu tür hitaplar, ayrıca cıvıkça bişey...
bir kıza yakışabilir ama bir erkeğin bebişim falan demesinden hoşlanmıyorum
sevgililer gününde imla kılavuzu alsın sevgilin sana vallaha bak parası yoksa ben veriyim gözünü seveyim al oku be.
Hoşa gitmek değil de, ilişkiyi yıprattığını okumuştum bu tür şeylerin.
Sizin hoşunuza gitmesi önemli olan burda birilerinin hoşuna gitmesinin fazla bi önemi yok bebişim :)
dalga geçiyorsun bizimle bu kadar iğrenç bir çift düşünemiyorum :/
Güzel kadınlara hepsi benim bebeklerim demek daha doğru :))
Bıraz daha yerınde cümleler olsa daha güzel olurdu.
Kürek var mı kürek...
seniye millete konuşup konuşup pat diye kapatıyorsun bir üzerine engelliyorsun söyle bakim
saymayı yeni ögreniyorsun galiba bu kaç oldu :))) kızma hemen seninle ilgili soru sordu o yüzden bunu sordum olayın iki tarafına dinlemek için
bir kürekte bana verin
Kesin traşı gidin başka yerde oynayın !
oturmaktan beynine kan toplanmış artık aklın neredeyse :)) bu arada oyu oyanayacak yaşı coktan gectik ama sen istersen ip atlaya bilirsin
bu kez guldurmedi
yalan dünyada denildiği gibi ümmeti muhammet aşkına bi susun arkadaş
ıyyyyyy vıcık vıcık öne öyle arkadaş
ikiniz kızsınız ve eşcinsel misiniz? lkansdsa
bebişim? Totoşum der gibi
Bi sevişin kendinize gelin lutven!
Tamam daha fazla batmadan sus istersen :)
Hayır gitmez, bebeşimde neymiş ya.
Hoşuma gidebileceğini düşünmüyorum.
Benden uzak dursun öyle diyecek bir kişi.
aaa yapma
bi bitmediniz ya bi biteydiniz iyiydi
:((
ortada sevgili olmadığı için yok.
ıyy :P vıcık vıcık :)
Yok gitmez.
bizene abi. :/
sanmıyorum gitmez.
höyf. içimi baydınız.
allah belanı versin
Hiç sevmem.
2 dk erkek olun olm