Benden nude istiyor göndermeyince tavır alıyor. Başta çok iyiydi şimdi onu tanıyamıyorum lütfen yardım edin?

Merhaba arkadaşlar lütfen sonuna kadar okuyun ne düşünüyorsanız olduğu gibi yazabilirsiniz eleştiriye açığım. Ben 22 yaşındayım bir sevgilim var ailemle tanıştırdım ama ailem ailesini ve kendisini beğenmedi kültürsüz bir aile olduklarını düşünüyor. Annesi kendisinden 20 yaş küçük birisiyle evli. kardeşleri biraz sorunlu. Sevdiğim kişi de liseden sonra okumamis ve askere gitmek istemiyor. Ailemde askere gitmeyene kendi düzenini kurmayan birine kız vermeyiz dedi. Ama ailem onaylamadığı halde onunla sevdiğim için gizli görüşüyorum. İlk başlarda tayt giymeme kıyafetime kızmazdı son zamanlar da her şeye karışır oldu. Hatta başlarda çok iyi çok birisiydi şimdi her şeyi sorun eden birisi oldu. Biz onunla 1 yıldır birlikteyiz. Ben dil öğrenmeye çalışıyorum kariyerime katkıda bulunmaya çalışıyorum evlenmemiş 5 6 yılı bulur diyince. Kariyerin benden daha önemli mi her şeyde ilk sıraya beni koymalısın ben öyle yapıyorum diyor. İlişki esnasin da video çekmek istiyor. Bana nude at diyor uzun zamandır sevgiliyiz böyle şeyler normal sen benim eşim olacaksın diyor. Ama ben öyle video fotoğraf istemiyorum. İlişkiye girmek benim tercihim benim kararım ama o tarz görüntüler almak bana çok iğrenç ve tuhaf geliyor. Sevgiliyiz ama ne zaman sohbet etsek konuyu bir şekilde sende getiriyor bu çok rahatsız edici ona böyle şeyler istemediğini söyleyince bana küstü surat astı hiç bir ilgi göstermedi. Ben bir şey diyince de sen bana güvenmiyorsun diyor. Bunu neden yapıyor anlamıyorum ona bilerek tepkisini merak ettiğim için tamam fotoğraf olmaz ama video olur dedim benimle ilgilenmeye devam etti. Aslında ona güveniyorum ama böyle şeyleri saçma ve gereksiz buluyorum. Ailem arkadaşlarım ilk başlarda onayliyordu ama artık onaylamıyor. Hatta ailem hiç istemiyor kendine göre birini bulmalısın okumuyorsa bile her şey diploma değil kendisini geliştirmeye çalışan düzgün bir aileye sahip birisi olmalı diyor. Ben karşımda ki insanı seviyorum onu kaybetmek istemiyorum başlarda o kadar iyiydi ki harika bir insandı şimdi işler ciddiye binince çok farklı birisi oldu. Yine ben ne dersem onu yapıyor. ama bir olay olmuştu annesi üvey babası beni yalancı çıkarmıştı onlara inanmıştı sonra ben ayrılmak istiyorum diye sen haklısın onlar kendini bu olaydan sıyırmaya çalışmıştır dedi. Biraz karışık anlatmış olabilirim lütfen yardımcı olun. Beni sevdiğini söylüyor özel günleri unutmaz hediyeler alır. Ama ufacık şey de sinirlenir bir de bu anlattıklarım var. Daha önce de kavga etmiştik beni arkadaşlarına kötü gösteriyorsun dedi ama onu olduğu gibi anlatmıştım dertleşmiştim arkadaşımla onu seviyorum ayrılamıyorum belki de vazgeçemiyorum napmam gerektigini bilmiyorum. Belki burda benden daha tecrübeli daha iyi bilenler vardır saygı duyuyorum lütfen yardımcı olun. simdiden teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir şey olduğunda bana ben burda çalışıyorum çabalıyorum bizim için yapıyorum bizim için sürünüyorum diyor
Benden nude istiyor göndermeyince tavır alıyor. Başta çok iyiydi şimdi onu tanıyamıyorum lütfen yardım edin?