Açık ilişki, yani biriyle sevgilisiniz diyelim ama anlaşmalı bir şekilde başkalarıyla da takılabiliyorsunuz. İnsanın tek eşli olmadığını düşünüp, bunu hayat felsefesi yapmış fakat aldatmak istemeyen insanların yaşadığı bir ilişki. Siz böyle bir şey yaşar mıydınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen basmakalıp şeylere takılı olmayan biriyim, şu an dediğin şekilde görüşmeler yapıyorum ve bana iyi geliyor. burda önemli olan katı kurallar değil , kişinin kendini iyi hissetmesi
54 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen de aynı dusunuyorsun değil mi?
- +1 yıl
Bana göre insanlar nasıl mutluysa öyle yaşamalı, bize söz hakkı düştüğünü düşünmüyorum 😄 Açık ilişki bana göre değil ama sorduğun oysa
Cevap sahibi+1 yılAnladım teşekkürler 🤗
- +1 yıl
Sevgilin ya da eşinin haberi var mı peki?
En İyi Cevaplar
+1 yılDomuz eti neden haram diye sormuşlardi bir zamanlar. Üstad in biri de cevaplamış nefsi öldürüyor demişti. Bu tarz ilişkiler genel olarak batıda yaygın. Çünkü nefis diye birşey yok insanlarında. Yani eşini sevgilini bir başkası ile paylaşmak oluyor bu. Siz açık ikiski diyin bir başkası swinger desin. Sonuçta aldatma yok diyerek olayı masumlastirin :)
Kısaca türk toplum yapısına tamamen ters ve genel olarak yanlış bir ilişki bence13 Yorumla- +1 yıl
Teknik olarak domuz etinin öyle bi etkisinin olduğunun materyalist bir kanıtı yok tabii ama inanç meselesi, tartışmayacağım 😂 Aldatma yok ama, yalan yok sonuçta 🙄
- +1 yıl
Teknik olarak açıklanamayan bir çok konunun meteryalist kanıtları da yok henüz :) tartışmaya tarafta değilim zaten. Evet aldatma yok ama insanı diğer bir çok canlıdan ayiran şey duygularını yonetebilecek iradesinin olması. İkili ilişkilerde bu iradeyi göstermemenin sonucu açık ilişki cuckold ilişki swinger ilişki vs vs şeklinde sıralanabilir. Ne olursa olsun tek eşlilik ten yanayım
- +1 yıl
Sana katılıyorum bu arada yanlış anlaşılma olmasın, ben de tek eşliliğin her açıdan daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum
Bunu hayat felsefesi olarak benimseyen hiçbir insan hiçbir zaman mutlu olamaz. Sevgi, saygı ve insani hiçbir değeri barındırmayan aklın almadığı bir birliktelik biçimi.. Bu tür ilişki yaşayanların sağlıklı bir gelecek kuramayacakları aşikar.
03 Yorumla- +1 yıl
Mutlu bir çift tanımıştım aslında yaşları da ileriydi, içlerinde ne kadar mutlular bilemem
- +1 yıl
Ha yok, benlik değil zaten. Tek eşliyiz biz sevgilimle. 😅
+1 yılİnsan sevdiğini başkasıyla paylaşmaz diye düşünüyorum, bana saçma geliyor. Beni seviyorsa neden başkasıyla seks yapsın ki? Bilmiyorum ama pek gerçekçi gelmiyor
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
42Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. bana göre değil..
benim yaşam felsefemde tek eşlilik var..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılRezalet insanların yspacağı şeyler bunu yapanlar sonu husran oluyor hep adam hanımına ortak buluyor sonra hanimi o iyi yaptı diye ons kacıyor rezalet işler
11 Yorumla- +1 yıl
Bu öyle değil 😂 Ara sıra ayrı ayrı tatillere gidip takılmalar gibi
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Yurt disinda yasiyorum ve cok karsilasmadim acikcasi ama yapanlar nadir vardir. Dusuncem ne olmaz tabikide ama iki kisinin hayata bakis acisi boyleyse boyle uyumlularsa bizi ayiptir demesi bok yemek duser oyuzden herkesin kendi hayati kendi fikirleri kendi inanclari herkese saygi
11 Yorumla- +1 yıl
Ben görmüştüm ya, nerede yaşıyorsun 😅 Aynen herkesin kendi hayatı
+1 yılSizinkisi neye benziyor yazayim
Seytan diyor ki, insanların aklını öyle çelirim onlar hiç bir şeyi Allahdan bilmez. Haram olur modernlik derler, günah olur medeniyet derler bir bahneyle bir şeyler derler işte adı değişir öye zannederler
hak hakdır batil de batil ne don giyerse giysin. kendinizi aldatmayın yok bunlar dinen oyle yok boyle demeyin. sacma cunki.
Allah yaratdı ona doneriz bunu tum varlık duyuyor sadece duymazdan gelenler bahane getiriyor eee seytan ne icin...01 Yorumla- +1 yıl
Biz kim 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılaslan burcu bi arkadaşım var. kız. kendisinden duymuştum ilk. aldatma yok işte ne güzel öyle değil mi demişti. içimden dedim ki ah ulan evli olamayacaktım ki sen gör :)
04 Yorumla- +1 yıl
Evliyken de eşini ikna edebilirsen yaşarsın 😂
- +1 yıl
daha gece kavga ettik aldatma mevzularına. böyle kıskancını görmedim bunaldım :)
- +1 yıl
Uyumsuz evlilikler kötü oluyor maalesef, kolay gelsin ikinize de:)
- +1 yıl
sağol :) zor evet
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Hayır asla yaşamam ayrılırım daha açık net olur her şey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılçok yaşadım.. yaşarımda.. doğru şartlar altında güzeldir..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. En saçma şeylerden biri rızası olup başkasıyla takılınca aldatma sayılmıyor mu? Hangi geniş kitap bu😜
02 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak birini yanıltmak, yalan söylemek olduğu için tabii ki sayılmıyor 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılben yaşamazdım sanırım ama yaşayanlara saygım var insanlar karsılıklı anlastktan sonra bize laf düsmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tek eşlilik güzeldir ama çok eşliliği de denemek lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsokaktaki hayvanlarda öyle yaşıyo ben insanım tek sevdiğim eşim bana yetmeli başkasının namusuna bakmak iğrençliktir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu anlattığın fcbody canım
Herkes özgür Sadece cinsel istekte ya da takılmak istediğinde birliktesin😎09 Yorumla- +1 yıl
Değil açık ilişkide arada aşk var, evli bile oluyorlar
- +1 yıl
Evli bile varsa cuckold olmuyo mu? Seks yoksa niye ilişki yaşıyonuz ki
- +1 yıl
Cuckold da değil oturup izlemiyor 😂 Normal evli çift düşün işte değişiklik istediklerinde ayrı ayrı takılıyorlar
- +1 yıl
He farkı bir kişi farklı yeni bi cük ya da pusyy diyosun Anladım Peki bekar mı seciyosunuz Şartlar nedir?😂😂
- +1 yıl
Bilmiyom ben yapmıyom
- +1 yıl
Soruyosan ya yapmak istiyosun ya yapıyosun baska bi açıklaması yok😃
- +1 yıl
Ne alaka abi, soru sormak için sorduk işte 😂
- +1 yıl
Yemedim ama öyle olsun 😝
- +1 yıl
Tamam abicim yeme, sen bilirsin sfjkfd
İşin içinde duygusallık olmadan sadece sekse dayalı olcaksa bana uyar fuckbuddy gibi😘
04 Yorumla- +1 yıl
Nein normal sevgilin, sevdiğin biri
- +1 yıl
Fuckbuddy o zaman seninki 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılÖrf ve adetlere göre değişir dediğin ama , seven insan izin vermez.
010 Yorumla- +1 yıl
Aynen kültüre göre değişir katılıyorum
- +1 yıl
Seven insan da ne biliyim ben sevecem başkasıyla takılacak dokunacak saçma
- +1 yıl
Şey gibi, türkler mesela seven kıskanır diye düşünürler ama amerikalılar için kıskançlığın bununla alakası yoktur hatta hoşlanmazlar. Bu da öyle herhalde, kültüre göre sevme şekli de değişiyor demek ki 😄
- +1 yıl
Bir video izlemiştim niye aldattığını sorarım diyordu 😄
- +1 yıl
Güzel yaklaşım aslında değil mi 😂😂
- +1 yıl
Başka zevkler arar insan tabi tamamen tatmin edememe 🧐
- +1 yıl
Aldatmanın çok daha karışık bir algoritması var bence 😁
- +1 yıl
Bu konuyu bi ara detaylı tartışalım 😄
- +1 yıl
Hahaha sosyoloji seven bir insan :’)
- +1 yıl
Sosyolojinin bütünleşmiş haliii :)
+1 yılKonya ovasının vücut bulmuş hali o tip insanlar sanırım
01 Yorumla- +1 yıl
Bakış açısı 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadım hatta tek gecelik ya da arada duygusal bağ olmadan farklı şehirlerde bemce en güzel doyumsuz ilişkiler bunlardı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal insanın kabul edeceği bir şey değil onun adı ilişki olmaz 👎
06 Yorumla- +1 yıl
Bunca aldatan insandan daha iyi değiller mi peki?
- +1 yıl
Aldatan her türlü aldatır doğru demiyorum ama diğer türlü serbest Takılmalık olur kıskanmaz aramaz sormaz ciddiyet asla olmaz bu durum erkek için olsa da zor kadın için çok daha zor ne sevgilim der ne sevdiğim adı bile konmaz böyle bir durumda ihtiyacı olan arar sadece
- +1 yıl
Karşılaştırma yapayım demiştim 😁
- +1 yıl
Gıcıklık yapıp sonrada gülüyorsun çok fenasın🤔🙃
- +1 yıl
Ağlayayım mı 😁
- +1 yıl
Yok yok ağlama devam et böyle
Bunu yaşayacak hatunu bulsam bunu yaşamam sadık kalırım
02 Yorumla- +1 yıl
Ama böyle bir kadın tek eşlilik istemeyecektir, o zaman ne olacak?😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşardım neden olmasın? İki tarafında gönlü ve izni varsa neden aldatmak olsun?
01 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak yok tabii ki o başka bir şey
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu zor bir soru. Bu durumla karşılaşmadan bilemeyiz cevabı.
00 Yorumla
+1 yılİnsan tek eşli değildir. Veya bütün insanlar biseksüeldir. Ya da eşcinseller doğuştan eşcinseldir. Bu cümleler varsayım. Ve hepsi birer saçmalık.
05 Yorumla- +1 yıl
Tek eşlilik varsayım değil aslında, diğerleri evet ama insan için değil 😁
- +1 yıl
Tek eşliliğe evrimden dolayı öyle diyorsan ben öyle olduğuna inanmıyorum. Sen inanabilirsin.
- +1 yıl
Evrim derken, aile kavramının oluşması açısından. Sen fıtrattan geldiğine inanıyorsun, olsun, fikir aynı sonuçta 😂
- +1 yıl
Hayır ben insanların eskiden çok eşli olduğuna inanmıyorum. Bunların varsayım olduğunu düşünüyorum.
Söz konusu çok eşli kabile hayatı yaşadıklarını düşünmüyorum. Çoğu insanın.
İnsan çok eşli eee neden? Afrikadaki şempanzeler çok eşli. Veya afrikadaki kabile kalıntıları o insanların çok eşli yaşadığını gösteriyor vs. Arkadaşım bilim insanlarının söylediği her şey doğru olacak diye bir şey yok.
Ben içimizdeki kıskançlık eğiliminin sonradan oluştuğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
Yav tamam ben son fikir aynı dedim niye kızdın ki şimdi sen :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir şey olmasını ben istemem ama bu gidişle biraz bu olaylara alışacagiz gibi geliyor
016 Yorumla- +1 yıl
Aynen yurtdışında aşırı fazla mesela, burada da çoğalır belki
Cevap sahibi+1 yılÇoğalır mi valla hergun haber sitelerinde o onun karısıyla yatmış o onu bunu yapmış yani artık başka ülkesi yok sadece ulu orta sokakta falan yapılmıyor
- +1 yıl
Of o tarz haberlerden ziyade açık ilişkinin artmasını tercih ederdim gerçekten, en azından dürüst
Cevap sahibi+1 yılDürüst bı biçimde diyorsun bişey sorabilir miyim
- +1 yıl
Sorabilirsin 😄
Cevap sahibi+1 yılSevgilin var mı ( sarkmak için falan sormuyorum)
- +1 yıl
Evet, var, neden? 😄
Cevap sahibi+1 yılYani böyle bir dusuncen varsa Twitter da falan baya bol var öyle eş değiştirenler falan buradanda Türkiye'de yaygın olduğunu görebiliyoruz Twitter a çift yazdığında çıkar
- +1 yıl
Çok düşüncelisin gizli üye 😁 Ama yok, öyle bir düşüncem yok yani tek eşlilikten yanayım 😁
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣o zaman niye artmasını istiyorsun onu anlamadim
- +1 yıl
Artmasını istemiyorum yahu varsayımdı benimki 😂😂
Cevap sahibi+1 yılPeki öyle olsun daha da artmasin doğru yoldaşın tek eşlilik candır
- +1 yıl
Tabii ki tek eşlilik en sağlıklı ilişki biçimi
Cevap sahibi+1 yılAynen umarım her zaman mutlu olursun
- +1 yıl
Yaa sen de gizli ❤️
Cevap sahibi+1 yılİstek attım konuşmak istersen yazabilirsin
+1 yılhalk arasında mezhep ve mide genişliği teriminin tam karşılığıdır
14 Yorumla- +1 yıl
Öyle düşünen çoğunluktadır tabii 😄
- +1 yıl
sevgi varsa dozajında kıskançlık da olur illaki ama bu benim akıl sınırlarını aşan bir durum.
- +1 yıl
Ben sevgi ve kıskançlığı aynı yerde görmediğim için bir şey diyemeyeceğim :)
- +1 yıl
saygı duyarım
+1 yılKüçük göğüslüler tedirgin, oğlanlar açık ilişkiye kaçacak diye:))
011 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon ablam :D
- +1 yıl
arif olan anlar deli:)
- +1 yıl
Valla anlamıyom kjfdg
- +1 yıl
len gizliden sorduğum soru vardıya:))
- +1 yıl
Haaaaa ahahahah yav ben de diyom alla alla az önce bu muhabbet oldu tesadüfe bak :D
- +1 yıl
:)))) senin niye profilin başkası deli?
- +1 yıl
Kendimi ifşa etmek istemiyore :D
- +1 yıl
80 görseydik iyiydi :D
- +1 yıl
öhöm
- +1 yıl
Göremen dkgnd
- +1 yıl
Aman yemedik hıh:)
+1 yılHiç böyle bir ilişkim olmadı düşünmedim de. Yani bana saçma geliyor açıkçası sevgili olmamıza gerek yok o zaman ne bileyim ama kabul edemem asla:)
00 Yorumla
+1 yılYapabiliyorsan yap derim değişiklik iyidir farklı tadlara bakmak güzeldir bence biseksüelim hepsi güzel yani için rahat olsun kasma kendini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ben istemezdim sevdiğim biri olmalı
10 Yorumla
+1 yılHeyecanlı tarafı var elbette
10 YorumlaYasamazdim ortada sevgi birakmaz bu
21 Yorumla- +1 yıl
Bizim kültürümüze göre büyüyen biri için zaten sevgi buna izin vermez bence 😄
Aldatmam da öyle bir ilişki yaşamam da 🤷
22 Yorumla- +1 yıl
Düşündüğüm gibi erkeklerden yaşarım diyen çıktı 😂
- +1 yıl
Onlar başka yerleri ile karar alıyorlar bence normal 😂😂
Keşke olsa
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç bilmeyrum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu bile yayginlasti artik, degerler altust
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdiğim..
La bu neyin kafası 🙄01 Yorumla- +1 yıl
Shskskdkdkdk
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. gvatlıkta son nokta herhalde)
08 Yorumla- +1 yıl
Hahah
- +1 yıl
O hakaret biçimini böyle durumlarda kullanmayı tercih etmiyorum.:) Herkesin kendi seçimi sonuçta ve bana bir zararı yok
- +1 yıl
Yoo niye ki:) Açık ilişki tercih eden bir erkek mesela açık bir şekilde bunu teklif eder, bana uygun olmadığı için reddederim konu kapanır. Başka insanların özel hayatları bizi ilgilendirmez bence:)
- +1 yıl
Dedikodu yapmak isteyen malzeme buluyor hiç önemi yok onlar için 😂
+1 yılSirenler tehlikeli demiştim.. :d
022 Yorumla- +1 yıl
Hahaha üstüme iyilik sağlık 😂
- +1 yıl
Geçen konuştuğumuzda da bahsettiğimiz gibi, bir siren yakalayıp yemek için av arıyor gibi...:d
- +1 yıl
Kendimi sirenden çok black widow gibi hissettiriyorsun bazen 😂😂
- +1 yıl
Farklı değil sanki, sadece avladıkları kişiler değişebiliyor ve avladıkları yer:d ve neden öyle hissediyorsun ya...:d
- +1 yıl
Soruya dair düşüncem ise hotwife ruhuna sahip kadınları severim, cuckold arzularım da var. Ama benim düşüncemde bu tür arzular bir eğlence bir haz unsuru olmalı beraber yaşanacak türden. Ve bu tür ilişkilerde sevgi ve güven temelinin de sağlam olması gerekiyor. Ki şu da var bahsettiğim gibi şeyleri isteyen insanlar bunu her zaman da yapmak istemeyebilir zaten.
- +1 yıl
Ben suyu sevdiğimden aslında sadece, dalmaya falan bayılırım erkek kısmını düşünmemiştim 😂 E tabii canım insanlar her gün böyle geçiyor sanıyor ama gördüğüm bu tarz ilişkilerde nadiren gerçekleşiyordu böyle şeyler
- +1 yıl
Ahaha ama sirenlerin asıl tanimlarindan biri denizcileri ağlarına düşürüp yemeleri...:d yani, ama kadın için günlük yaşamda ufak teşhirler, yaklaşımlara ufak karşılık vermeler ve bunu sonra partnerine anlatmak daha sık olan keyifli şeyler. Bir de şu var bu tür fanteziye ilişkiye sahip kişiler için nasıl sevgi bu diye düşünüyorlar. Oysa sevgi derin olursa zaten bu tür şeyler haz verebilir derim.
- +1 yıl
Ben buna hep sevgiyi tanımlama şekli olarak bakıyorum çünkü bu nesnel değil, öznel bir tanım bence 😄 Öyle ki kültürlere göre bile çok değişken, bana göre değil mesela benim sevgi tanımım farklı ama bu bakış açısını anlamıyor olmam saçma olduğu anlamına gelmez 😄
- +1 yıl
Senin yaklaşımın doğru olan bir yaklaşım zaten çünkü o çiftleri yapılarını aralarındaki bağları bilmeden pek yorum yapmama taraftarının ve kişilerin özel hayatı diyorsun:) ki şu var zaten bahsettiğim ilişkilerde dürüstlük en önemli şeylerden biri pek çok tek eşli ilişkide olmayan şey yani
- +1 yıl
Bir de sen neden bu tür bir ilişkiyi yaşamak istemiyorsun? Tek eşliyim o yüzden cevabı dışında bir cevap vermeni isterim ama:d
- +1 yıl
Aynı anda birden çok insana cinsel anlamda da duygusal anlamda da çok ihtiyaç duymuyorum yoğun duygular hissettiğim biri varken 😄 Yani birini sevdiğimde, başkasını anlık bir şekilde beğeniyorum en fazla, içimden gelmiyor fazlası 😄
- +1 yıl
Yine de anlık bir beğenme durumu varmış bak:d ama bunun nedeni şu da olabilir, eğer ben böyle bir şey yaparsam o da böyle bir şey yapar, kıskanırım, kıskançlığı da olabilir:)
- +1 yıl
O var canıım, sevgilimde de vardır reddediyor sorduğumda ama her insanda vardır 😂 Kıskançlık yok bende aslında, onun içinden geliyor olsaydı ne tepki verirdim bilemiyorum tabii 😂
- +1 yıl
Ahaha risk almak istemiyordur belki de var dese senin onu yemenden korkuyordur...:d öyle mi sende yok yani, peki sevgilin diyelim ki tam sorudaki gibi bir düşünceyle geldi ne dersin tepkin ne olur:d
- +1 yıl
Ben bende var olduğunu söylüyorum, güzel bulduğum birini gösterince azar işitiyorum niye başkasını gösteriyorsun diye dkdldkf Valla bilmiyorum ki dediğim gibi, bu ilişki türü benlik değil istemezdim muhtemelen ama kıskançlıktan değil sebep
- +1 yıl
Ahaha demek ki içten içe kıskançlığı sağlam sevgilinin:d bilmiyorum benim, senin isteyip istemeyeceğine yönelik tahminim farklı
- +1 yıl
Yaşamadan bilemem sjskd Evet manitim kıskanç biraz hoşlaşmıyor öyle şeylerden 😂
- +1 yıl
Ahaha çok net bir şekilde gösteriyor zaten:d evet tam olarak öyle ve bana göre yaşayabileceğin ufak şeyler sen de farklı heyecanlar hissettirebilir günlük yaşamda yani
- +1 yıl
O böyle biri olmasaydı dediğin olabilirdi ama şu an öyle bir şey yaparsam kötü hissederim sjskdj
- +1 yıl
Demek ki içte yatan farklı heyecanlars yönelik bir merak duygusu var tabi sevgilinle olan ilişkinin bastırdığı:d ama yine de pek kötü hissetmeden yapabileceğin şeyler var
- +1 yıl
Yok yapmam hayvani yanımı yok edecek kadar çok seviyorum :D
- +1 yıl
Yani derinlerde yatan düşünceler vsr aslında o konuya dair:d yok zaten sevgi varsa bir şey diyemem ben de:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuasır medeniyetler seviyesi
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen reis muasır...
Bence doğru olmayan bir durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. görmeyeli sevgililikte leveller yükselmiş :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı. Ben yaşardım ama yaşayacak birini bulmak lazım
10 Yorumla
+1 yılyaşamam
10 Yorumla
+1 yılBiraz da şuradan ooh
10 Yorumla
+1 yılMide bulandırıcı
10 YorumlaYaşamam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşayabilirim ama sevgilim falan demem
00 YorumlaAçık ilişki ye bizde başka isim koyuyorlar
024 Yorumla- +1 yıl
Yazarsam sansürlenir diyorsun 😂
- +1 yıl
Aa sansürlemedi ya la
- +1 yıl
Ben bela okuyorum ona sansür atıyor çok üzücü :(
- +1 yıl
Müslüman değilim ama çok güzel ağız dolduruyor ya bela okumak 😅
- +1 yıl
Beni tanımadığına göre teknik olarak yabancıyım 😂😂
- +1 yıl
Agnostik - deist arasındayım daha çok, ateist değilim 😁 Böyle bir ailede büyüdüm esasen ama öncekilerde hıristiyanlar var, yine de müslüman ağırlıklı bir sülalem var 😄
- +1 yıl
Onların içine girenler ateist çıkıyor niyeyse 😄 Kendimi bildim bileli böyleydim aslında, inanç aradığım dönemlerim de oldu ama cemaatlere girmedim tabii 😂
- +1 yıl
Hahaha havalı bi isim koyarsan gelirim 😂
- +1 yıl
Lubricantizm yap bak akım oluştur, anlamadıkları şeylere atlar bizim millet çok takipçin olur 😂
- +1 yıl
Feminizme dönmesin bak sonra, cılkını çıkarıyorlar 😂
- +1 yıl
Trnin %95’i katıldı ho 😂
- +1 yıl
Bence vardır kaksd
Buna ancak fuckbady denir bana gore degil
114 Yorumla- +1 yıl
Fuckbuddy’liğin o süreç içerisinde tek kişiyle cinsel ilişkiye girmek gibi bir kuralı var ama çoğu zaman 😄
- +1 yıl
Ben yaşamazdım, evet insan tek eşli değildi fakat duygusal faktörlerin gelişmesiyle aile bütünlüğüne evrildi
- +1 yıl
Çoğu zaman demiştim, bildiğim herkes tek kişiyle sürdürüyor. Çok eşliliğin getirebileceği sağlık sorunları düşünülünce, ben de tek kişi tercih ederim
- +1 yıl
Eş değişimi swinger değil miydi 😄 Yapmazdım
- +1 yıl
Yeni olmasaydın da atamazdın 😂
- +1 yıl
Teşekkürler ama pas geçeceğim 😄
Yaşamam
10 Yorumla
+1 yılGavatlaşmayalım pls.
010 Yorumla- +1 yıl
Kullanıcı adın düşündüğüm rapten mi 😂
- +1 yıl
Bu bir deyim, rapten önce de vardı 😂
- +1 yıl
Onu bilmiyorum 😂
- +1 yıl
Öğrenmenin yaşı yok, borçlandın bana çal bir siren ödeşelim 😂😂🚨
- +1 yıl
Ahshsjd emin misin bak sonra vay beni neden yedin deme 😂
- +1 yıl
Demem neden yiyecekmişşsin sjdk 😂😂
- +1 yıl
Siren olmanın getirisi sjbfkjs
- +1 yıl
Siren, ben olmuşum siren, genelde çok alışkınımdır sirenlere sen yolla gelsin bakim 😄
- +1 yıl
Attım yakala ksjbfs
- +1 yıl
İiiiaaaauuuuoooovvvvv djdjdjcjdk 😂😂😂😂😂
Böyle bişey mi var ya
04 Yorumla- +1 yıl
Hahah evet
- +1 yıl
Bana göre de değil 😄
+1 yılBana uyar böyle bir ilişki g. Varlık var biraz. 🥴
00 YorumlaDomuzluk be o
10 Yorumla