Aşk İlişkileri GELECEKTEKİ EŞİNİN İSMİNİ TAHMİN EDİYİM Mİ? yeb35 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bn cocukken bunu düşünürdüm sjddkkds şimdi sormak istedim🙈🤦🏻♂️🍋 Güncellemeler+1 yıl Bn kendim icin de tahmin ediyim Leyla olacak ;) bakalım doğru cıkacak mı 🤦🏻♂️🙈😂 GELECEKTEKİ EŞİNİN İSMİNİ TAHMİN EDİYİM Mİ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benimki de mecnun olsun bari 0 5 Yorumla yeb35 +1 yıl Ferhat olsun seninki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni mi kıracam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız sen nite ferhat dedin ilkokul aşkımın ismini söyledi kız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah seni napmasın bu saat aklıma getirdin çocuğun başı da bağlı ne yapacam kız ben Yorumla yeb35 +1 yıl Tamam ferhat olmasın benim ismim olsun ozamaj Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Evet et bakalım 1 5 Yorumla yeb35 +1 yıl Metin Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl hım güzel isim Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl @yeb35 sence metin karşıma ne zaman çıkacak? Yorumla yeb35 +1 yıl 843 gün 21 saat 12 dk 43 saniye sonra Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl çokmuş ama Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ett. 1 7 Yorumla yeb35 +1 yıl Bekir Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Şu sıralar baş harfi B olan isimlere taktım bu da üstüne geldi tam iyi oldu😄 Yorumla yeb35 +1 yıl Aman bas harfi y olmasın da Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Olmaz olmaz B olacakmış😅 Yorumla yeb35 +1 yıl Soyadı b olsa Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Olmuyo Yorumla yeb35 +1 yıl Aman olmasın da Yorumla
kızlarcoksoruyor Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Oluur 0 5 Yorumla yeb35 +1 yıl Yeb63 Yorumla yeb35 +1 yıl :d Yorumla kızlarcoksoruyor +1 yıl Adın ne senin yeb35 :dd Yorumla yeb35 +1 yıl Amaan loldeki ismimi yazmısım jdkdkdkck yeb35 evet kdkdld Yorumla kızlarcoksoruyor +1 yıl Peki öyle olsun 🤣😂 Yorumla
Irene_Sofia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla yeb35 +1 yıl Hubeyb Yorumla
Tanzanit Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Et bakalım. 0 6 Yorumla yeb35 +1 yıl Etka Yorumla Tanzanit +1 yıl O ne ya Yorumla yeb35 +1 yıl İsim Yorumla Tanzanit +1 yıl Anlamı ne Yorumla nightboyslim +1 yıl Agdjshshshsjshshshdjdhs yunus agzina sevdigin osursun Yorumla yeb35 +1 yıl Kimsiniiz ve isminix ne Yorumla
gnl_1998 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Buyur et 0 2 Yorumla gnl_1998 +1 yıl O ne be Yorumla yeb35 +1 yıl Ne güzel isim be Yorumla
İzmarit195 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Gönder gelsin 0 1 Yorumla yeb35 +1 yıl Berkcan Yorumla
Blackwoman34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl et bakalım 0 1 Yorumla yeb35 +1 yıl Ozan Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olur et 0 3 Yorumla yeb35 +1 yıl Yunus emre :d Yorumla Bilmekistiyorumm2 +1 yıl Beğenmedim Yorumla yeb35 +1 yıl Yeb de sen o zaman kısaca Yorumla
Ks-President Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çabuk et de uyuyayım 0 11 Yorumla Mustafa016 +1 yıl Mustafa Yorumla Ks-President +1 yıl Sana mı dedim tahmin et diye aaaa Yorumla yeb35 +1 yıl Mustafa olsun cocuk heves etmiş kdkxkd Yorumla Mustafa016 +1 yıl Dimi kral Yorumla Ks-President +1 yıl KSMKDKSJSKD MUSTİ BEN BOŞANMAK İSTİYORUM Yorumla Mustafa016 +1 yıl Çocuğum doğmadan boşanmam başkasının soy adını taşımasına asla. Müsade etmem Yorumla Mustyy_ +1 yıl Birisi beni mi çağırdı asghfhjkfşl Yorumla Ks-President +1 yıl Haydaa kaç mustafa var bee KSKDJDJJDJDJS HANGİSİ BENİM KOCAM Yorumla yeb35 +1 yıl Noluyo lan Yorumla Mustafa016 +1 yıl Karıcım Yorumla Mustyy_ +1 yıl Seçimini yap gasdhsjklşilpasa Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Deneyelim 0 2 Yorumla yeb35 +1 yıl Merve Yorumla güneyjdm +1 yıl Ahahah bu nerden çıktı ya 😂😂 Yorumla
ALACAKARAN Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Seri 0 4 Yorumla yeb35 +1 yıl Fatma Yorumla ALACAKARAN +1 yıl Hetero değildim 😅 Yorumla yeb35 +1 yıl Nejcjedjwkd ya bi sg Yorumla ALACAKARAN +1 yıl Edepli ol mk. Yorumla
Mustyy_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla yeb35 +1 yıl Hatice Yorumla Mustyy_ +1 yıl Gız hatçeee asdfasghdlk Yorumla yeb35 +1 yıl Ahawhxjwjjdjejd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benimki de mecnun olsun bari
Ferhat olsun seninki
Seni mi kıracam
Kız sen nite ferhat dedin ilkokul aşkımın ismini söyledi kız
Allah seni napmasın bu saat aklıma getirdin çocuğun başı da bağlı ne yapacam kız ben
Tamam ferhat olmasın benim ismim olsun ozamaj
Evet et bakalım
Metin
hım güzel isim
@yeb35 sence metin karşıma ne zaman çıkacak?
843 gün 21 saat 12 dk 43 saniye sonra
çokmuş ama
Ett.
Bekir
Şu sıralar baş harfi B olan isimlere taktım bu da üstüne geldi tam iyi oldu😄
Aman bas harfi y olmasın da
Olmaz olmaz B olacakmış😅
Soyadı b olsa
Olmuyo
Aman olmasın da
Oluur
Yeb63