Bana umut verip gitti zoruma gidiyo baska kizlarin resmini begeniyo madm umut verdin niye gidiyosun? Adilik degil mi bu. Ben 5 ay oldu kendimi durduramiyorum her gun stalkliyorum bisey begenmismi foto atmismi bisey paylasmismi. Yetmiyo arkadaslarinida stalklamaya basladim onu etiketliyolarmi filan 50 kez hem onun hem arkadasinin profilindeyim gunde. Tum kardeslerinin facebook hesabini buldum ve arkadasinin numarasini bile buldum. Ben napcam aklimdan cikmuyo meditasyon yapiyom telepati yapiyom bakin geri dönmezse bile PISMAN OLSUN istiyorum sadece. Ben napcam bilmiyorum ya pisman olsun barisalim ya da unutayim ama nasil unutucam gunde 50 kez resmine baksrak mi ya nolur yardim edin cildiricam artik arkadasinin nunarasini bulmak nedir ya
Güncellemeler
+1 yıl
Yardimm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Onu nasıl buldun be :D sosyal medyası olmasa nasıl bulacaktın bak bu sosyal medya hep dert neyse. Onlara bakmayı bitirdiğin gün her şeyi unutacaksın
Aynen 😅 ama nasil bakmayi birakicagimi bilmiyorum hep bakiyorum engelliyorum bakmamak icin yine geri aliyorum olmuyor asla
Bence yeni bir sevgili yap ve onu hiç bir şekilde düşünme o seni haketmiyor kaldıramamiş belli ki sevgini hadi ordan et
Evet ama kafa dengi birini bulmak okadar zor ki. Benle konusmak isteyenler var ama ben istemiyorum onlar hic kafa debgi degil
Telegrami kullan o kadar iyi ki anlatamam
Online sohbet yazarsan yaşadin sen
Cidden kültürlü güzel insanlar var
Nasil online sohbet? Telegrami onun icin acmisdim ama surekli bakuyodun son gorulmesine onu kapatayim bari dedim kapattim
Sohbet grubu veya kanalı yaz arama yerine
E ne konuscam ki onlarla
Bişey diyecem özelden konuşabilir miyiz
Konu konuyu açıyor hatta gittiğinde konu var zaten
fenasın sen yalnız kız
@anticorr00 kim
Ben😅😅
Adım yalnız kız ya çaktırma😜
Bisi anlamadim valla
S* et yani
Tüm sosyal hesaplarini kapat ve isine okuluna odaklar kitap oku musik dinle, piskopata baglama kizim. Birak giden kaybetmis seni bosver önüne bak
Ne okula gidiyorum be is. Tum gun evdeyim. Isdende onun yzndn kovuldkm hep onu dusundum odaklanamadim kovuldm
Takıntı haline getirmişsin kendine yazık ediyorsun değmeyen biri için
Biliyorum ama elimde degil
Bende bi ara sen gibi sürekli stalk yapıyodum en sonunda adama mesaj attım baya bi giydirdim, sövdüm içimdekileri kustum. Bi nevi kendimi rahatlattım ondan sonra stalk yapmayı da bi anda kestim nasıl olduysa kafamda bitirdim demek ki
Peki o ne cevap verdi? Simdi aylardir yazmiyoruz yazipda kucuk duruma dusmek istemem sonucta o unutmus gitmis bu salak hala beni dusunuyo der
Benim durum biraz farklıydı ondan yazmıştım. Cevap falan vermedi verecek yüzü de yoktu zaten yoksa o kadar küfüre karşı kimse boş kalamazdı. Ama iyi ki de yazmışım benim ondan kurtuluşum da böyle oldu
Sen takıntı yapmışsın sadece. Tehlikeli değilsin. Tehlikeli olan benim 😂
Sen nie tehlikelisin🙂 nasıl birakcam takintiyi peki
Herkese bela oluyorum
Napion mesela
Beni boşver de sen bakma daha fazla takip etme onları zararı hep sana
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!