sizce arkadaşlar?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence erkek için en ideal boy 1.80-1.85 aralığı.
Her kıyafet yakışıyor, kas kütlesi kazandığında çok iyi oluyor.
Ben 1.92 yim mesela, ama abartı geliyor bana.
1.77 ile 1.80 3 cm fark var bu belli olur mu
Evet, fazlasıyla.
1.89 dan 1.90'a çıktığımda tüm çevrem farkediyor.
Nasıl ya 3 cm parmakla bile gösterilmez
Boy olarak fark ediyor işte
@TheCeketli saçmalama la 3 cm farketmez kolay kolay tabanlı spor ayakkabı giyse aynı o ikisi
@Lewandowski34 Aga ben bot giysem bile milletin dikkatini çekiyor
sanmıyorum sen ayakkabı giymesen bile dikkat çekersin yolda 1.92 isen :D
@Lewandowski34 :D Öyle valla
@TheCeketli kız işleri rahattır senin :D
@Lewandowski34 O konulara girmek istemiyorum :)
@TheCeketli nasıl kardeş aşağıda 160 lık kız 185 190 istiyo tam senlik :D
@Lewandowski34 Beni isteyeni ben istemem, benim istediğim de beni istemez.
Cevap
10Cevap
Çokta uzun oldumu olmuyor klasik türk kadını ortalama kısa boylu 150 160 arası çoğu onun için erkekte fazla uzun olmamalı ki komik durmasın
kime göre neye göre? 175 kadına göre iyi bi erkek boyu değil. bence 185-190 arası en iyi boy erkekte.
175 boyunda kaç kadın var bizene onlardan
@Lewandowski34 170 kadına göre de 177 erkek kısa kalır. kadınla erkek arası 15-30 santim ideal bence.
Salak mısın 30 ne bebeği gibi mi duracak
topuklu giyince çok iyi duruyo.
oha 30 ne lan çocuk mu gezdirecez yanımızda
@Lewandowski34 valla ben güzelim o yüzden 190 sevgilim de oldu erkekler kız güzel olunca sallamıyo boy falan
valla erkekler sallamıyo da siz kızlar niye bu kadar boya saplantılısınız anlamış değilim.
190 erkek yakışıklı olur diye bu kural da yok ayrıca
senin boyun kaç?
@Lewandowski34 162 ama sürekli topuklu giyerim
170'i buluyorum yani öyle.
180 bile uzun sana
@Lewandowski34 knk valla 185 de bakıyo 190 da güzelim baya mütevazi olamicam. onlar bakarken 175,180'i ne yapıyım
makyajlısındır sürekli. Bide her şeyi boya vurmuşsunuz senin için tek kriter boy heralde :D
makyajsız hiçbi kıza kimse dönüp de güzel demez :D
185 lik salak uzun kızları tavlayamadığı için sana geliyodur. Sende kendini güzel sanıyosundur :D :D
@Lewandowski34 yoo baya baya çok güzelim dfffggsfs
güzel olman yetmez herkes dengi dengine uzun kızlar sevgili olur onlarla seni fersah fersah aşar
@Lewandowski34 hayır aslına bakarsan bu 190 dediğim sevgilim 170 küsurluk sevgilisinden ayrıldı benim yüzümden öyle bi kaşarlık yaptım evet hdhdhsgdgd
@Lewandowski34 yani olay boyda değil tipte fizikte bitiyo. ben de ikisi de var ne yapayım 170'i 190 peşimde koşarken
erkek uzun olmalı kadın minyon olsa eksi değil bu.
kasar olduğunu çoktan anladım senin zaten
nasıl eksi değil kime göre neye göre? senin mantığına herkes uymak zorunda değil topuklu giyince bile yetişemeyeceğin kızlar var sen onlarla aynı mısın saçmalama uzun kız her zaman kısa kızı mağlup eder
178 im 172 sevgilim var seni napayım mk gödümüze mi sokalım :D :D
@Lewandowski34 o kız sana uzun ama sen bilirsin topuklu giymeyen bi tipse sıkıntı yok
la uzun olsa nolur olmasa nolur senin kurallarına göre mi yaşayacaz mk senin kadar özgüvensiz bi kız daha görmedim hayatımda
git 2 metrelik birini bul sen seni korur falan belki ezik seni aşşağılık kompleksini belli etme bu kadar
O kız bana uzun olsa kaç yazar sonuç olarak bana bakıyo 1.72 lik kız varken senin gibi 1.62leri napayım mk :D :D :D
@Lewandowski34 ben sana bakmam zaten merak etme boyla alakası yok tipte fizikte biter olay kadında. ama erkek de boy da önemli
@Lewandowski34 sen de kısa bi erkek sayılmazsın ki orta boy 178
ben senin yüzüne işemem la orspm olur en fazla uzun kızlar varken senden ayak paspası olur :D
@Lewandowski34 ya bi git tipini s*ktiğim
fotonu at bakalım bana bi bakalım güzel misin makyaj yapmasan yüzüne işenmez senin kaşar
güzel görmesek inanacaz sana ne kızlar gördüm ben 25 yılda sen falan güzel mi zannediyon kendini mk sıradan bişey tipine basam
her yönden avantajlı olursun kısa erkeğin dengesi de olur. Uzun erkeğin markajı da olur
170 in altı kötü görünüyr da üzeri idare eder 80 üzeri tercih görür
Kim diyor bunu? Assggah 😂 Kısalar saçma sapan bir şekilde kendilerini normallestirmeye çalışıyorlar.
O ortalama bozdur erkekte 170-180 arası zaten normal ideal boydur
Bana fark yapmaz benden kısa erkek yok zaten 😂
En iyi boy 182. 177 normal
182yim :)
Daha uzarım gerçi ama olsun
182 den aşşası pek cazip gelmiyor ya erkeklerde
Boyunuzu sorabilir miyim? Bir de neden 182? Neden 185 veya 180 değil de 182?
75 benim boyum ya 80 ve üzeri işte iyidir detaylara takılmayın delirir gidersiniz
180 im gel beni al o zaman
Almam 82 olsaydın alırdım 😝
Topuklu ile olurum
Ahahahahajsjsjjj
Nolur al beni nolur
Normal yani
Bence 185 üstü.
Genelde öyle 1.84 ben
180💯👌
3 cm fark eder mi
1.77 ile 1.80 arasında fark edilir bir fark var mı
1.82 ne peki